Visual Browsing
Athens 102.5 Voice

Η Μέγκαν ντροπιάζεται κι από τον πατέρα της - Το «κόλπο» του Τόμας Μαρκλ για να βγάλει χρήματα από τον βασιλικό γάμο

Γιατί πρέπει να απολογηθεί στον πρίγκιπα Χάρι και την κόρη του
Chris Jackson / ideal/ Getty Images

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα της  Μέγκαν Μαρκλ, μια ανάσα πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρυ. Εκτός από τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τους εραστές της,  πριν τον πρίγκιπα, έχει να αντιμετωπίσει και την ίδια της την οικογένεια.

Μετά  τον σάλο που ξέσπασε από την ανοιχτή επιστολή που έστειλε ο ετεροθαλής αδελφός της, προτρέποντας τον Χάρι να ματαιώσει τον γάμο, καθώς η Μέγκαν είναι ακατάλληλη για βασιλική νύφη, τώρα έρχεται και ο πατέρας της να την εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Source:Mega

Ο Τόμας Μαρκλ φαίνεται να σκέφτηκε  να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, οπότε αποφάσισε να βγάλει κάποια χρήματα από τον βασιλικό γάμο, πουλώντας την εικόνα του ευτυχισμένου πατέρα που κάνει τις σχετικές προετοιμασίες  για την μεγάλη στιγμή.

Σχετικα
Χάρι και Μέγκαν ξυπόλητοι στην άμμο (εικόνες)
Χάρι και Μέγκαν ξυπόλητοι στην άμμο (εικόνες)

Όπως αποκαλύπτει ο βρετανικό Τύπος, οι πρόσφατες παπαράτσι φωτογραφίες που έδειχναν τον μέλλοντα πεθερό το πρίγκιπα Χάρι να προετοιμάζεται για τον γάμο, ήταν στημένες, ώστε να φαίνονται τέτοιες, από τον ίδιο και τον  φωτογράφο Τζεφ Ράινερ,

Τέτοιες στημένες πόζες ήταν με τον πατέρα της Μέγκαν να γκουγκλάρει δημοσιεύματα για την κόρη του σε ίντερνετ καφέ, να ράβει το κουστούμι για τον βασιλικό γάμο και να διαβάζει ταξιδιωτικούς οδηγούς για την Αγγλία. 

Γι αυτές τις εικόνες, ωστόσο, ο Μαρκλ ισχυρίστηκε ότι είχε παρενοχληθεί, ενώ το παλάτι έβγαλε οδηγία με την οποία ζητούσε από τους εκδότες να σέβονται την ιδιωτικότητα του 73χρονου πατέρα. 

Σχετικα
Η χαρά της μητρότητας δεν κρύβεται - Η Μέγκαν αγκαλιάζει τον νέο της φίλο με σύνδρομο down Λιουκ (εικόνες, video)
Η χαρά της μητρότητας δεν κρύβεται - Η Μέγκαν αγκαλιάζει τον νέο της φίλο με σύνδρομο down Λιουκ (εικόνες, video)

Picture: Jeff Rayner/Coleman-Rayner

Ως προς τις εικόνες, μάρτυρες κατήγγειλαν ότι είδαν τον μπαμπά της Μέγκαν να καταφτάνει στα σημεία των φωτογραφήσεων παρέα με τον Ράινερ, έπειτα να χωρίζονται για λίγα λεπτά ώστε να τραβηχτούν οι φωτογραφίες, και έπειτα να αποχωρούν μαζί από το σημείο.

Στην περίπτωση μάλιστα του ραφτάδικου, επειδή το προσωπικό απουσίαζε, ο φωτογράφος και ο Τόμας Μαρκλ πλήρωσαν έναν 17χρονο υπάλληλο από γειτονικό μαγαζί να υποκριθεί ότι παίρνει τα μέτρα του 70χρονου άνδρα. 

Σύμφωνα με την New York Post, οι φωτογραφίες των προετοιμασιών του γάμου απέφεραν στον φωτογράφο περίπου 135.000 και πιστεύεται ότι μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων μπήκε στην τσέπη του πατέρα της Μέγκαν.

Jeff Rayner/Coleman-Rayner

Πάντως, σύμφωνα με τον γιο του, ο Τόμας Μαρκλ αισθάνεται μετανιωμένος για τις πράξεις του και σκοπεύει να απολογηθεί αυτοπροσώπως στην κόρη του και τον γαμπρό του που τους έφερε σε δύσκολη θέση.

Ο γιοςΤόμας Μάρκλ  δήλωσε ότι ο πατέρας του απαξιεί για τις εικόνες, που τον δείχνουν να κοιτάζει φωτογραφίες διαδικτυακά της κόρης του και του Χάρι και παίρνει μέτρα για το κοστούμι που θα φορέσει στο γάμο της χρονιάς και συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποι γρήγορα κρίνουν, αλλά δεν έχουν ιδέα τι είναι αυτό που ζούμε. Από τη στιγμή που η σχέση της Μεγκ και του Χάρι έγινε γνωστή πριν από δύο χρόνια, κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας είναι στο επίκεντρο. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι να ανοίγεις τις κουρτίνες το πρωί και να βλέπεις να σε παρακολουθούν παπαράτσι και μέχρι το βράδυ να είναι ακόμα εκεί». 

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5