- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δύο μαμάδες του Μάντσεστερ: Αυτή που επέζησε «υιοθετεί» την κόρη της φίλης της που σκοτώθηκε στην επίθεση αυτοκτονίας
«Θα κάνω τα πάντα για την Σαρλότ, θα την αγαπώ σαν να ήταν δικό μου παιδί»
Επιζήσασα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ «άνοιξε» το σπίτι της στην κόρη της καλύτερης της φίλης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Manchester Arena μετά τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.
Η Καρολάιν Ντέιβις Όσμπορν δήλωσε ότι θα είναι «για πάντα» δίπλα στην 15χρονη Σάρλοτ την κόρη της Γουέντι Φάγουελ, που ήταν ένα από τα 22 θύματα του βομβιστή αυτοκτονίας.
Οι δύο φίλες, Καρολάιν και Γουέντι, είχαν συνοδεύσει τα παιδιά τους στο Manchester Arena για τη συναυλία της Αμερικανίδας σταρ της ποπ, Αριάνα Γκράντε, και περίμεναν να τελειώσει για να τις παραλάβουν από το φουαγιέ. Ήταν τότε που ο 23χρονος Σαλμάν Αμπεντί πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε πάνω του και σκόρπισε το θάνατο. Η 50χρονη Γουέντι σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η φίλη της Κάρολαϊν τραυματίσθηκε σοβαρά.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η 39χρονη επιζήσασα στη βρετανική The Mirror είπε ότι είναι αποφασισμένη να τιμήσει τη φίλη της και δεν θα επιτρέψει στο μίσος να κερδίσει και να επικρατήσει. «Ό,τι κι αν συμβεί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την Γουέντι. Όσο δύσκολο κι αν είναι θα προσπαθήσω να προσφέρω μια φυσιολογική ζωή σε όλα τα παιδιά. Το μίσος δεν θα νικήσει», είπε η Βρετανή μαμά. Πρόσθεσε ότι θα φροντίσει η κόρη της φίλη της να μη μείνει ποτέ χωρίς σπίτι. «Δεν μπορώ να αντικαταστήσω τη μαμά της, αλλά θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα κάνω τα πάντα για αυτήν και θα την αγαπώ σαν να ήταν δικό μου παιδί. Ούτως ή άλλως αισθανόμουν πάντα σαν δεύτερη μαμά της Σάρλοτ».
Η κ. Όσμπορν μίλησε επίσης για τις ενοχές της. «Εγώ αγόρασα τα εισιτήρια για τα κορίτσια», είπε. Η έφηβη Σάρλοτ μίλησε για το σοκ που υπέστη μαθαίνοντας την τύχη της μητέρας. «Το να αναγνωρίσω τη σωρό της μαμάς ήταν σκληρό. Τότε συνειδητοποίησα ότι θα γυρίσω σπίτι χωρίς τη μαμά. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήλπιζα σε ένα λάθος», είπε η 15χρονη Σάρλοτ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επιθέσεις εναντίον του ABC, που ξεκίνησαν μετά την επιστροφή του Τραμπ τον Ιανουάριο του 2025, «εντείνονται»
«Χειρίστηκα την κατάσταση όπως έπρεπε», απάντησε ο Βρετανός πρωθυπουργός
Η διεθνής ένωση INTERCARGO εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια του ναυτικού
Στη λίστα με τους μάρτυρες ο φυλακισμένος ράπερ
Ο συνιδρυτής της Mandarin & Compagnie και η συνεργάτιδα του οίκου Dior σκοτώθηκαν στη δυτική Γαλλία
Υψηλός ο κίνδυνος διεθνούς εξάπλωσης
Παραμένει το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν
Ένοχος για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και κατά συρροήν βασανιστήρια και ωμότητες» ο Ουασίμ αλ-Ασαντ
Η Βρετανία παραμένει σταθερός σύμμαχος του Κιέβου
Τουρίστες και κάτοικοι έτρεχαν στους δρόμους
Παλιό χρήμα, νέο χρήμα, ο Ντόναλντ Τραμπ και οι μορφές της παθολογίας του ναρκισσισμού
Οι ισχυρισμοί που προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερη κατακραυγή
Tο ζήτημα του πολιτικού bias της ΑΙ αποτελεί υπαρκτό σημείο τριβής
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
Προσοχή, σκληρές εικόνες - Έκανε live μετάδοση
Ισραήλ και ΗΠΑ συμφώνησαν να αναθέσουν σε Αμερικανό στρατηγό να επιβλέψει τον αφοπλισμό της Χαμάς
Τα στοιχεία που έδειξε η νέα έρευνα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο της ηθοποιού που έχει σκορπίσει θλίψη στο Χόλιγουντ
Οι συνήγοροί του επιδιώκουν την ακύρωση της διαδικασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.