Trending Now

Κέρκυρα: Ψαράς συναντήθηκε με καρχαρία 3 μέτρων 1,5 μίλι από το Φρούριο

Τι δήλωσε μετά την απρόσμενη συνάντηση που είχε

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kerkyra

Κέρκυρα: Ψαράς συναντήθηκε με καρχαρία 3 μέτρων 1,5 μίλι από το Φρούριο - Τι δήλωσε μετά την απρόσμενη συνάντηση που είχε

Μια απρόσμενη και σπάνια συνάντηση με καρχαρία είχε ψαράς στα ανοιχτά της Κέρκυρας, προκαλώντας έκπληξη αλλά και δέος. Ο Γιάννης Περγαντής εντόπισε έναν καρχαρία μήκους περίπου τριών μέτρων, σε απόσταση 1,5 ναυτικού μιλίου από το Φρούριο της Κέρκυρας, προς την πλευρά του Ιονίου.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, επρόκειτο για καρχαρία μάκο, ένα είδος που ανήκει στην κατηγορία των προστατευόμενων στην Ελλάδα. Ο ψαράς κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που το μεγάλο θαλάσσιο αρπακτικό περνούσε κάτω από το σκάφος του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Καρχαρίας παιδιά, κάτω από το σκάφος πάρα πολύ μεγάλος. Πρώτη φορά τον βλέπω τόσο κοντά. Θα τον τρομάξω να φύγει».

Στο βίντεο καταγράφεται και η σύζυγός του, εμφανώς ανήσυχη, να του λέει: «Δεν κάθεσαι ήσυχα γιατί τρέμω», αποτυπώνοντας την αγωνία της για το απρόσμενο περιστατικό στη μέση της θάλασσας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d971czegngsh)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

lin-may
Η «θεά του έρωτα» αποκαλύπτει: Η φίλη που τη ζήλευε την παραμόρφωσε με ενέσεις fillers

Η 75χρονη Μεξικανή ηθοποιός Λιν Μέι πίστευε ότι έκανε ενέσεις κολλαγόνου, αλλά, όπως καταγγέλλει, της χορηγήθηκε ένα επικίνδυνο μείγμα από βρεφικό και μαγειρικό λάδι και νερό.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY