Trending Now

Viral έγινε ένας Νεοζηλανδός που βούτηξε στη θάλασσα για να ακουμπήσει όρκα

Κυβερνητικά πρόσωπα χαρακτήρισαν «ηλίθια» την πράξη του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Ζηλανδία: Άνδρας βούτηξε στη θάλασσα για να ακουμπήσει όρκα
Νέα Ζηλανδία: Άνδρας βούτηξε στη θάλασσα για να ακουμπήσει όρκα

Νέα Ζηλανδία: Άνδρας βούτηξε στη θάλασσα για να ακουμπήσει όρκα - Κυβερνητικά πρόσωπα χαρακτήρισαν «ηλίθια» την πράξη του

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο ενός άνδρα στη Νέα Ζηλανδία που πήδηξε από ένα σκάφος σε μια προσπάθεια, όπως φαίνεται, να «χαστουκίσει» μια όρκα. Τα πλάνα χαρακτηρίστηκαν «σοκαριστικά» και «ηλίθια» από το Υπουργείο Προστασίας της χώρας.

Στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram τον Φεβρουάριο, ένας άνδρας φαίνεται να πηδά από την άκρη μιας βάρκας στη θάλασσα στα ανοικτά των ακτών του Ντέβονπορτ στο Όκλαντ, σε μια προσπάθεια που φαίνεται να είναι εσκεμμένη για να αγγίξει ή να «χαστουκίσει» την όρκα, ανέφερε το υπουργείο. Την ίδια ώρα κάποιος που βρίσκεται στο σκάφος την κινηματογραφεί. Στο background ακούγονται κάποιοι να γελάνε αλλά και να τον βρίζουν στο παρασκήνιο.

Man who attempted to 'body slam' an orca in New Zealand fined $600

Καθώς κολυμπάει πίσω προς το σκάφος φωνάζει «την άγγιξα» και ρωτάει «το τράβηξες αυτό;» ενώ στη συνέχεια επιχειρεί να αγγίξει ξανά την όρκα.

Εκπρόσωπος υπουργείου της κυβέρνησης δήλωσε ότι ο 50χρονος άνδρας έδειξε απερίσκεπτη αδιαφορία για τη δική του ασφάλεια και την ασφάλεια της όρκας.

«Το βίντεο μιλάει από μόνο του, είναι σοκαριστική και απολύτως ηλίθια συμπεριφορά», δήλωσε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.