Trending Now

«Γατάκια, εγώ γκαντέμης;»: Ο Μητσοτάκης στο Tik Tok για την πρόκριση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final - 4

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν είναι γουρλής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok: «Γατάκια. Εγώ γκαντέμης;»
O Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok: «Γατάκια. Εγώ γκαντέμης;» © TikTok

Μητσοτάκης στο TikTok: «Γατάκια. Εγώ γκαντέμης;» - Με ένα χιουμοριστικό βίντεο απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν είναι γουρλής

Στο νέο βίντεο που «ανέβασε» το απόγευμα της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Tik Tok απάντησε σε εκείνους που τον είχαν τρολάρει μετά από δήλωσή του σχετικά με την πρόκριση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Final 4 της Euroleague, αφού τους ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων.

Μητσοτάκης για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Γατάκια. Εγώ γκαντέμης;»

«Γατάκια, εγώ γκαντέμης;» λέει με αρκετή δόση χιούμορ ο πρωθυπουργός, θυμίζοντας στους χρήστες του διαδικτύου τη δήλωση την οποία είχε κάνει ο ίδιος στις 2 Μαΐου για τις ελληνικές ομάδες. Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ευχηθεί καλή επιτυχία στις δύο ομάδες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν προκριθούμε θα βάλεις την ημερομηνία. 2 Μαΐου πριν το τέταρτο παιχνίδι. Κράτα το για το αρχείο σου».

Τελικά, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προκρίθηκαν, με τον πρωθυπουργό να τρολάρει τους επικριτές του αλλά και να «αυτοτρολάρεται». «Οπότε τι έχουν να πουν σήμερα όλοι αυτοί; Εγώ σας το είπα αλλά δεν με ακούσατε» είπε χαμογελώντας στο κλείσιμο του βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.