Trending Now

Scorpios Bar: Απολύθηκε η γυναίκα που έγινε viral με τη φράση «Σκορπιός, είναι για σένα, παμ»

Οι λόγοι που οδήγησαν στο «διαζύγιο» παρά τη μεγάλη απήχηση του κόσμου

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Η Μαρίνα Μπομπέτσι έγινε viral στο ελληνικό TikTok στο Scorpios Bar
Scorpios Bar: Απολύθηκε η γυναίκα που έγινε viral με τη φράση «Σκορπιός, είναι για σένα, παμ» © Scorpios Bar/Instagram

Scorpios Bar: Απολύθηκε η γυναίκα viral - Οι λόγοι που οδήγησαν στο «διαζύγιο» παρά τη μεγάλη απήχηση του κόσμου

Η Μαρίνα Μπομπέτσι έγινε viral στο ελληνικό TikTok με τη φράση «Σκορπιός είναι για σένα, παμ», διαφημίζόντας το Scorpios Cafe Bar στην Καλλιθέα. Μια φράση που μέσα σε λίγες ώρες έγινε το «απόλυτο σύνθημα» στα χείλη του κόσμου.

Μέσα σε λίγες μέρες έγινε χαμός στο μαγαζί με κόσμο να συρρέει και να ανεβάζει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το χαρακτηριστικό «ΠΑΜ». Οι εξελίξεις όμως έτρεξαν και η viral γυναίκα απολύθηκε από το μπαρ Scorpios, όπως η ίδια εξομολογήθηκε στην εφημερίδα On Time. Φαίνεται όμως, ότι η μεγάλη έκταση που πήρε η διαφήμιση του μπαρ έκανε την ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα να την απολύσει, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις της Μαρίνας Μπομπέτσι

Για τη δημιουργία του μαγαζιού: «Είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Δουλεύαμε μαζί χρόνια. Αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί και ήθελε να μαζέψει ομάδα δυνατή! Εννοείται ότι θα πήγαινα.

@scorpiosmusicbarathens

Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls

♬ original sound - ScorpiosMusicbarAthens

»Το Scorpios είναι για σένα άνοιξε στις 20 Δεκεμβρίου του 2023. Σκεφτόμασταν όλη η ομάδα πώς να το μάθει ο κόσμος, πέρα από τους φίλους και γνωστούς μας. Προσπαθήσαμε μέσω Facebook και Instagram, όταν ένας φίλος μας πρότεινε να κάνουμε λογαριασμό στο TikTok και να το διαφημίσουμε εκεί. Όντως, η Μαρία (σ.σ.: ιδιοκτήτρια του Scorpios) έκανε λογαριασμό και ξεκινήσαμε με βίντεο από το εσωτερικό του μαγαζιού, τα ποτά… Είχε κάνει το πρώτο βίντεο η Αντωνία (γνωστή στο TikTok ως η "Ρωσίδα, δύναμη") και αργότερα ένα δεύτερο η Πέπα, μια άλλη κοπέλα. Το τρίτο βίντεο ήταν το δικό μου».

Για τη στιγμή που άρχισε να την αναγνωρίζει όλο και περισσότερος κόσμος, λόγω του TikTok ανέφερε: «Μετά την επιτυχία του βίντεο, που έφτασε τουλάχιστον τα δέκα εκατ. προβολές, τι έγινε; Εγώ δεν έχω καλή σχέση με τα social media. Eνας γείτονας μου λέει "έχεις γίνει διάσημη, παίζεις παντού" και μου έδειξε. Μπήκα να διαβάσω τι είναι το viral. Να πω την αλήθεια, στην αρχή στενοχωρήθηκα. Σκεφτόμουν τι θα λένε για μένα. Διάβαζα και τα σχόλια. Έχω κι ένα παιδάκι, μην πουν κάτι κακό.

»Με αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο. Μου μιλούν, με χαιρετούν. Άλλοι ζητούν να βγάλουν με φωτογραφία, άλλοι μου ζητούν να πω την ατάκα ΠΑΜ, Θετικά σχόλια» είπε.

«Η ιδιοκτήτρια έβγαλε ζήλια που με ζητούσαν»

Αν και η ίδια διαφήμισε το μπαρ με επιτυχία στα social media, αποκάλυψε ότι δεν εργάζεται πια στο Scorpios, τονίζοντας ότι «οι φιλίες πάνε περίπατο, όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση».

«Μετά την επιτυχία του βίντεο με εμένα και όσα είπα, δεν συνεργάζομαι πια με το Scorpios. Ερχόταν κόσμος, θαυμαστές και με ζητούσαν, άλλοι με κερνούσαν σαμπάνιες. Μάλιστα, κάποιοι έρχονταν από Σπάρτη, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις να με δουν, μου έφερναν δώρα, άλλοι μου έδιναν χρήματα για να πω "Scorpios είναι για σένα". Αυτό δεν άρεσε στην ιδιοκτήτρια.

»Όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση, οι φιλίες πάνε περίπατο» ανέφερε, και στη συνέχεια, εξήγησε περισσότερα για το παρασκήνιο πίσω από την απόλυσή της. «Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν "πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;". Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια», ανέφερε.

Η απάντηση της ιδιοκτήτριας

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, έδωσε την απάντησή της και πάλι στην On Time, ρίχνοντας τις ευθύνες στην άλλοτε φίλη και συνάδελφό της, Μαρίνα.

@scorpiosmusicbarathens

Η ομάδα του σκορπιού σας ευχαριστεί όλους! Γράψτε μας τα σχόλια σας και θα σας απαντήσουμε σε επόμενα βίντεο μπαμ💣 #girls #scorpiosmusicbarathens #μπεςφοργιου

♬ πρωτότυπος ήχος - ScorpiosMusicbarAthens

«Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει» τόνισε η Μαρία Ιορδάνοβα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ