Trending Now

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»: Το χιουμοριστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για τη Σαρακοστή

Η λαϊκή μας σοφία μέσα από αγαπημένα στιγμιότυπα κλασικού ελληνικού κινηματογράφου

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καθαρά Δευτέρα: Η Φίνος Φιλμ εύχεται χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή με χιουμοριστικό αφιέρωμα στην παροιμία «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».
Η Finos Film εύχεται χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή με αφιέρωμα στην παροιμία «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» © Finos Film

Καθαρά Δευτέρα: Η Φίνος Φιλμ εύχεται χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή με χιουμοριστικό αφιέρωμα στην παροιμία «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Με ευρηματικό όσο και χιουμοριστικό τρόπο εύχεται χρόνια πολλά ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα η Φίνος Φιλμ.

Η εταιρία παραγωγής που σημάδεψε όσο καμία άλλη την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου επιμελείται ένα αφιέρωμα στην παροιμία «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», μέσα από ένα βίντεο στη διάρκεια του οποίου αγαπημένοι πρωταγωνιστές του ασπρόμαυρου σινεμά χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη φράση.

Φίνος Φιλμ: Χρόνια πολλά με «καθαρό ουρανό»

Στη σχετική ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπό της και τα social media, η Φίνος Φιλμ αναφέρει:

«“Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”», λέει ο λαός μας θέλοντας να τονίσει πως ο τίμιος και ηθικός άνθρωπος δεν έχει τίποτε να φοβηθεί.

»Τυχόν συκοφαντίες δεν τον αγγίζουν αφού ούτε παρανόμησε ούτε έβλαψε ποτέ κανέναν.

»Η παροιμία αυτή παραμένει επίκαιρη και διαχρονική, αφού ταιριάζει σε πολλές περιπτώσεις της καθημερινότητας μας, με την ατιμία και την παρανομία να κρατούν καλά δυστυχώς ακόμα», καταλήγει το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.