Trending Now

«Μήπως είναι ώρα φυλακής για σένα;» - Η απάντηση του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ Τραμπ

Το post του πρώην Αμερικανού προέδρου για τον παρουσιαστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Μήπως είναι ώρα φυλακής για σένα;» - Η απάντηση του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ Τραμπ
«Μήπως είναι ώρα φυλακής για σένα;» - Η απάντηση του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ Τραμπ © EPA

Όσκαρ 2024: Η απάντηση του Τζίμι Κίμελ στον Τραμπ - Το post του πρώην Αμερικανού προέδρου για τον παρουσιαστή

Απάντηση στον Ντόναλντ Τραμπ και στα σχόλια που έκανε για τον ίδιο, έδωσε ο παρουσιαστής της 96ης τελετής απονομής των Όσκαρ, Τζίμι Κίμελ.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε την παρουσίαση του Κίμελ μέσω ανάρτησης στα social media, χαρακτηρίζοντάς τον «τον χειρότερο παρουσιαστή» και κάλεσε την Ακαδημία να τον αντικαταστήσει με ένα «φθηνό ‘ταλέντο’ του ABC, τον Γιώργο Σλοπανόπουλο».

«Υπάρχει χειρότερος παρουσιαστής από τον Τζίμι Κίμελ στα Όσκαρ; Στο άνοιγμα του, ήταν σαν ένας μέτριος άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να γίνει κάτι που δεν είναι αλλά και που ποτέ δε μπορεί να γίνει. Διώξτε τον Κίμελ και αντικαταστήστε τον ίσως με ένα, όχι πια δημοφιλή, αλλά φθηνό ‘ταλέντο’ του ABC, τον Γιώργο Σλοπανόπουλο. Θα τους έκανε όλους να φαίνονται επι σκηνής πιο μεγαλοπρεπείς, ισχυρούς και πιο σαγηνευτικούς. Επίσης, ένα πολύ κακό πολιτικά ορθό σόου εδώ και χρόνια. Ασύνδετο, βαρετό και πολύ άδικο. Γιατί δεν δίνουν Όσκαρ σε αυτούς που το αξίζουν; Ίσως έτσι το κοινό τους και η τηλεοπτική δημοτικότητα θα ανέλθει ξανά από τα βάθη. Κάντε την Αμερική Μεγάλη Ξανά!».

«Μήπως είναι ώρα φυλακής για σένα;» - Η απάντηση του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Κίμελ έσπευσε να απαντήσει και λίγο πριν ολοκληρωθεί η τελετή απονομής διάβασε το post του Τραμπ και απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο με το κοινό στο Dolby Theater να τον αποθεώνει.

«Ευχαριστώ Πρόεδρε Τραμπ. Ευχαριστώ που μας είδες. Εκπλήσσομαι που είσαι ακόμη…εμ.. μήπως είναι ώρα φυλακής για σένα;», είπε ο Κίμελ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ