Trending Now

Fans συρρέουν στο αρχοντικό «Saltburn» αφού το Tik Tok «μαρτύρησε» τον δρόμο

Το κτίριο 127 δωματίων ονομάζεται Drayton House και βρίσκεται στο Northamptonshire της Αγγλίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fans συρρέουν στο αρχοντικό «Saltburn» αφού το Tik Tok «μαρτύρησε» τον δρόμο
© MGM/Amazon Studios

«Saltburn»: Fans συρρέουν στο αρχοντικό αφού το Tik Tok «μαρτύρησε» τον δρόμο

Δεκαδές άνθρωποι συρρέουν στην έπαυλη από την ταινία «Saltburn» και χορεύουν ξέφρενα έξω από τις πύλες της κατοικίας για να δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - προς προφανή ενόχληση του πραγματικού ιδιοκτήτη της.

Για όσους γνωρίζουν την ταινία, το εν λόγω κτίριο η κατοικία ενός εκ των πρωταγωνιστών. Με επιβλητικά δωμάτια και καταπράσινο γκαζόν αποτελεί το σκηνικό για το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας και είναι το σημείο όπου διαδραματίζονται οι σχέσεις και οι εντάσεις μεταξύ του ιδιοκτήτη, της οικογένειάς του και του φίλου του Oliver Quick (τον υποδύεται ο Barry Keoghan).

Στην πραγματικότητα, το κτίριο 127 δωματίων ονομάζεται Drayton House και βρίσκεται στο Northamptonshire της Αγγλίας. Ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ακινήτου δήλωσε στη βρετανική ταμπλόιντ, «Mail on Sunday», ότι δεν βρίσκει «κολακευτικό» το μεγάλο ενδιαφέρον.

Ένα βίντεο στο TikTok δείχνει πως κανείς μπορεί να φτάσει στο 700 ετών ακίνητο - το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 3 εκατομμύρια φορές. 

Τα αρχεία για το Drayton House χρονολογούνται από το 1328, σύμφωνα με το Historic England, έναν κυβερνητικό φορέα που προστατεύει ιστορικά κτίρια, μνημεία και πάρκα. Η κατοικία δεν είναι ανοιχτή για το κοινό και ο ιδιοκτήτης δήλωσε στη Mail ότι πληρώθηκε για να αφήσει τους παραγωγούς να χρησιμοποιήσουν το σπίτι για τα γυρίσματα.

Το ακίνητο δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν στη μεγάλη οθόνη, δήλωσε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Emerald Fennell στο περιοδικό House and Garden τον Ιανουάριο. «Γι' αυτό το λόγο το σπίτι ήταν τόσο σημαντικό», δήλωσε για το Drayton House. «Έπρεπε να είναι κάτι που δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν. Αυτό δεν είχε καν φωτογραφηθεί, πόσο μάλλον να μεταφερθεί σε φιλμ».

Saltburn | Official Teaser Trailer

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.