Trending Now

Η Domino's Pizza ζητά συγγνώμη για τον υπάλληλο που έξυνε την μύτη του πάνω από την ζύμη

Το βίντεο έγινε viral

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πίτσα

Domino's Pizza: Συγγνώμη για υπάλληλο που έξυνε την μύτη του στην ζύμη σε κατάστημα στην Ιαπωνία

Η Domino's Pizza ζήτησε συγγνώμη μετά από ένα βίντεο με έναν υπάλληλο καταστήματος στην Ιαπωνία που φαίνεται να σκαλίζει τη μύτη του και να σκουπίζει το χέρι του στη ζύμη το οποίο έγινε viral.

Στο βίντεο φαίνεται ένας υπάλληλος, ο οποίος φοράει την επώνυμη στολή της Domino's και μπλε γάντια, να ζυμώνει ζύμη και να μιλάει στο άτομο πίσω από την κάμερα. Στη συνέχεια βάζει το δάχτυλό του στη μύτη του - πριν το σκουπίσει στη ζύμη μπροστά του.

Το βίντεο έγινε σύντομα viral και μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευσή του η Domino's Pizza Japan ζήτησε συγγνώμη για την «ανάρμοστη συμπεριφορά» του υπαλλήλου της στο X. «Ζητάμε βαθιά συγγνώμη που κάναμε τους πολύτιμους πελάτες μας να νιώσουν άβολα», πρόσθεσε.

«Σούσι τρομοκρατία» στην Ιαπωνία 

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγο μετά τη σύλληψη τριών ατόμων μετά από μια σειρά βίντεο «τρομοκρατίας του σούσι» που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στην Ιαπωνία.

Πιο πρόσφατο «κρούσμα» αφορά έναν 21χρονο, ο οποίος ακούμπησε με τα χέρια του, τα οποία είχε γλύψει, κομμάτι σούσι που προοριζόταν για άλλους πελάτες.  Ο 21χρονος που εν τέλει συνελήφθη, φέρεται να ήπιε από κοινόχρηστο μπουκάλι σάλτσας σόγιας σε εστιατόριο σούσι γνωστής αλυσίδας στην πόλη της Ναγκόγια στις αρχές του περασμένου μήνα.

Δύο άλλοι πελάτες, ένας 19χρονος και ένα 15χρονο κορίτσι, συνελήφθησαν επίσης επειδή φέρονται να τον βιντεοσκόπησαν όταν έβαζε το μπουκάλι σάλτσας σόγιας στο στόμα του.

Η έξαρση των περιστατικών παραβίασης των κανόνων υγιεινής -συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού στο οποίο ένας έφηβος έγλειψε το χείλος ενός φλιτζανιού τσαγιού προτού το τοποθετήσει πίσω σε ένα ράφι, και στη συνέχεια σκούπισε έγλειψε και ένα πιάτο με σούσι- ήρθε για πρώτη φορά στο φως νωρίτερα φέτος, αναγκάζοντας τις αλυσίδες εστιατορίων να λάβουν δραστικά μέτρα για να προλαβαίνουν τέτοια περιστατικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ