Trending Now

Φραπές, τσίχλα, κομπολόι - Ο Ατζαράκης σε νέο βίντεο για τον «Ελληνάρα» που κρίνει τον Λάνθιμο

Η νέα viral ανάρτηση του κωμικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φραπές, τσίχλα, κομπολόι - Ο Ατζαράκης σε νέο βίντεο για τον «Ελληνάρα» που κρίνει τον Λάνθιμο

Διονύσης Ατζαράκης: Το νέο βίντεο για τον Γιώργο Λάνθιμο - Η νέα viral ανάρτηση του κωμικού

Ακόμα ένα απολαυστικό βίντεο δημιούργησε ο Διονύσης Ατζαράκης με αφορμή αυτή την φορά όσους κρίνουν την καριέρα του Γιώργου Λάνθιμου.

«Αραχτός» σε έναν καναπέ, μασώντας τσίχλα και παίζοντας με ένα κομπολόι ο Διονύσης Ατζαράκης παριστάνει τον «Ελληνάρα» που ειρωνεύεται τη διάκριση του Έλληνα σκηνοθέτη στις Χρυσές Σφαίρες.

Ελληνάρας για Λάνθιμο

«Χρυσή Σφαίρα ο Λάνθιμος, όρσε τα έργα σου διοίκηση. Δεν έχω δει την ταινία αλλά έχω δει το τρέιλερ και κόβει το μάτι μου. Τι να δω, που είναι εκεί η Έμμα Στόουν με τον Χαλκ και χορεύει σαν παρτσακλό;» λέει στην αρχή ο YouTuber, απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχεται.

«Δεν τα μπορώ αυτά που κάνει τα ξενόφερτα τα ανώμαλα, δες ελληνικές ταινίες να ανοίξει το μάτι σου, τον Καζαντζάκη, τον Καπετάν Μιχάλη, τους 300. Να μάθεις λίγο ιστορία» συνεχίζει.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν χαίρεται που ένας Έλληνας πετυχαίνει στο εξωτερικό, απάντησε: «Αν ήταν Έλληνας θα έκανε τις ταινίες του στην Ελλάδα φίλε. Τι λέει ο φλώρος ότι δεν υπάρχουν στούντιο στην Ελλάδα; Να τον πάω ΄γω Γκάζι Μεταξουργείο...»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ