Trending Now

Youtuber ρίχνει κουβάδες με περιττώματα ζώων και μπογιά σε επιβάτες του μετρό - Συνελήφθη στις Βρυξέλλες

Στόχος του να αποσπάσει like τόνισε η εκπρόσωπός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Youtuber ρίχνει κουβάδες με περιττώματα ζώων και μπογιά σε επιβάτες του μετρό - Συνελήφθη στις Βρυξέλλες
Youtuber ρίχνει κουβάδες με περιττώματα ζώων και μπογιά σε επιβάτες του μετρό - Συνελήφθη στις Βρυξέλλες © Youtube/YaNike

Βέλγιο: Youtuber συνελήφθη που πετούσε κουβάδες με «διάφορες ουσίες» - Στόχος του να αποσπάσει like τόνισε η εκπρόσωπός του 

Η αστυνομία των Βρυξελλών στο Βέλγιο συνέλαβε έναν νεαρό YouTuber ο οποίος βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να πετάει κουβάδες που περιείχαν «διάφορες ουσίες», όπως «μπογιά, περιττώματα και φαγητό» σε επιβάτες του μετρό στη βελγική πρωτεύουσα, ανακοίνωσε την Τρίτη η εισαγγελία των Βρυξελλών.

Ο ανώνυμος ύποπτος, ο οποίος αναγνωρίζεται με τα αρχικά Y.D., συνελήφθη στις 2 Ιανουαρίου και ομολόγησε την πράξη του, ανέφερε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Γιασμίνα Βανοβερσέλντε σε δελτίο Τύπου.

Surprise du chef (6)

Οι καταγγελίες που βρίσκεται αντιμέτωπος ο Youtuber στο Βέλγιο

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και ξυλοδαρμό, καθώς και για φθορά περιουσίας, δήλωσε η Vanoverschelde.

«Βίντεο από αυτά τα γεγονότα αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, με στόχο να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα "like"», εξήγησε η εκπρόσωπος.

Ο YouTuber, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «YaNike» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε επτά βίντεο τους τελευταίους μήνες - όλα με τίτλο «Έκπληξη του σεφ» στα οποία ρίχνει σε παρευρισκόμενους αυτά τα μείγματα, ενώ βιντεοσκοπείται από έναν συνεργό του.

Surprise du chef (5)

Μήνυση από επιβάτη και από την εταιρεία των δημοσίων μεταφορών

Μερικές φορές εμφανίζεται με ακάλυπτο το πρόσωπό του στα κλιπ, τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στους χρήστες στο Βέλγιο και έχουν συνολικά μερικές χιλιάδες προβολές το καθένα.

Σύμφωνα με το Sudinfo, ένα από τα θύματα του YouTuber κατέθεσε μήνυση εναντίον του τον Νοέμβριο, αφού βρέθηκε με ένα μείγμα περιττωμάτων σκύλου και λαδιού ενώ βρισκόταν στο μετρό στο Auderghem, ένα προάστιο των Βρυξελλών. Η εταιρεία δημόσιων μεταφορών STIB των Βρυξελλών υπέβαλε επίσης καταγγελία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ