Trending Now

Υπερπαραγωγή από 12χρονο στην Κρήτη - Έκανε το σπίτι του «χριστουγεννιάτικο χωριό» (εικόνες)

Ο στολισμός τού πήρε δύο εβδομάδες

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρήτη: Υπερπαραγωγή ο στολισμός 12χρονου στο σπίτι του
Κρήτη: Υπερπαραγωγή ο στολισμός 12χρονου στο σπίτι του © creta24.gr

Κρήτη: Εντυπωσιακός ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σπιτιού από 12χρονο αγόρι - Χρειάστηκαν δύο εβδομάδες για την ολοκλήρωσή του

Ο 12χρονος Νικηφόρος μεταμόρφωσε το σπίτι όπου μένει με την οικογένειά του σε ...«χριστουγεννιάτικο χωριό». Το μικρό αγόρι, που λατρεύει τα Χριστούγεννα, επιμελήθηκε τον στολισμό τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του σπιτιού, τοποθετώντας δεκάδες Αγιοβασίληδες, εκατοντάδες στολίδια και χιλιάδες λαμπιόνια για να κάνει πιο φωτεινές τις φετινές γιορτές. 

Τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του σπιτιού ο 12χρονος έβαλε λαμπιόνια, στολίδια και αγιοβασίληδες
Τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του σπιτιού ο 12χρονος έβαλε λαμπιόνια, στολίδια και αγιοβασίληδες © creta24.gr

Όπως γράφει το creta24.gr, ο 12χρονος Νικηφόρος Σταύρου – Καντεράκης επιμελήθηκε - για ακόμη μία χρονιά - μόνος του τον στολισμό στο σπίτι του, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στα Χανιά και φυσικά κατάφερε να στρέψει τα βλέματα των περαστικών στον υπερπαραγωγή στολισμό του σπιτιού. «Μου πήρε δύο εβδομάδες να το στολίσω και συμπληρώνω όλο και περισσότερα κάθε μέρα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο περιμένω να έρθουν», δήλωσε στο τοπικό μέσο ο 12χρονος Νικηφόρος. 

Κρήτη: Ο 12χρονος έχει διακοσμήσει και μαγαζιά

Μάλιστα, ο 12χρονος δεν διακοσμεί το σπίτι του μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και το Πάσχα. Τα τελευταία χρόνια κάνει ιδιαίτερη διακόσμηση και για το Halloween. Όπως εξομολογείται, ασχολείται με τις κατασκευές από πολύ μικρός και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει διακοσμητής ή να ανοίξει ένα κατάστημα με διακοσμητικά είδη, για όλες τις γιορτές και τις εποχές. Ο Νικηφόρος βέβαια, φαίνεται πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματα της καριέρας του, καθώς έχει στολίσει δύο μαγαζιά στα Χανιά.

«Ο Νικηφόρος είναι ένα χαρισματικό παιδί, ταλαντούχο με δημιουργικό μυαλό. Από 2 ετών ξεκίνησε να διακοσμεί και να κάνει χειροποίητες δημιουργίες. Είμαι πολύ υπερήφανη για αυτόν. Κάθε χρόνο θέλει όλο και περισσότερα λαμπάκια. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει μόνο κατασκευές και χειροποίητες δημιουργίες» ανέφερε η μητέρα του Νικηφόρου, Αθηνά Σταύρου.

Κρήτη: Δείτε εικόνες από τον εντυπωσιακό στολισμό που επιμελήθηκε ο 12χρονος

Το creta24.gr δημοσιεύει φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό, χριστουγεννιάτικο στολισμό που επιμελήθηκε ο 12χρονος Νικηφόρος. 

Χιλιάδες λαμπιόνια κοσμούν το σπίτι όπου ζει ο 12χρονος με την οικογένειά του στα Χανιά της Κρήτης
Χιλιάδες λαμπιόνια κοσμούν το σπίτι όπου ζει ο 12χρονος με την οικογένειά του στα Χανιά της Κρήτης © creta24.gr
Κρήτη: Υπερπαραγωγή ο στολισμός 12χρονου στο σπίτι του
Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός είναι πράγματι υπερπαραγωγή © creta24.gr
Φαίνεται να μην έχει αφήσει γωνία χωρίς έστω ένα μικρό στολίδι
Φαίνεται να μην έχει αφήσει γωνία χωρίς έστω ένα μικρό στολίδι © creta24.gr
Ο 12χρονος στόλισε με διάφορα στολίδια κάθε σπιθαμή του σπιτιού
Για ακόμη μία χρονιά ζει τα Χριστούγεννα έχοντας στολίσει κάθε σπιθαμή του σπιτιού© creta24.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ