Trending Now

Θεατής έριξε 20 αναβάτες στον Γύρο της Γαλλίας επειδή έβγαζε selfie

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεατής έριξε 20 αναβάτες στον Γύρο της Γαλλίας επειδή έβγαζε selfie

Γύρος Γαλλίας: Θεατής έριξε 20 αναβάτες επειδή έβγαζε selfie

Ένας θεατής που έβγαζε selfie προκάλεσε σύγκρουση περίπου 20 αναβατών στο 15ο γύρο του Γύρου της Γαλλίας.

Το ετάπ κέρδισε ο Ολλανδός Wout Poels, καθώς ο υπερασπιστής του τίτλου Jonas Vingegaard διατήρησε το προβάδισμά του 10 δευτερολέπτων από τον Tadej Pogacar.

Ο Sepp Kuss, ο συναθλητής του Vingegaard στην Team Jumbo-Visma, χτύπησε το τιμόνι του σε έναν οπαδό που προσπαθούσε να βγάλει selfie.

Ο Kuss έπεσε μαζί με τον συμπαίκτη του, Nathan van Hooydonck, και επήλθε το... χάος. «Υπήρχε ένα στενό δρομάκι στην πόλη και ένας θεατής στο δρόμο, και υποθέτω ότι απλά χτύπησε το τιμόνι μου», δήλωσε ο Kuss.

Fan taking selfie causes massive crash at Tour de France via @SBSSportau

«Ευτυχώς είμαι εντάξει και ελπίζω ότι και οι υπόλοιποι που συγκρούστηκαν είναι καλά. Δεν είναι ιδανικό. Νομίζω ότι φταίει η κούραση. Ήταν ένας τόσο σκληρός αγώνας και όλοι είναι λίγο κουρασμένοι. Χάνεις λίγο την εγρήγορσή σου και πάντα υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις».

Όλοι οι αναβάτες που έπεσαν ολοκλήρωσαν το στάδιο των 179 χιλιομέτρων από το Les Gets les Portes du Soleil στο Saint-Gervais Mont-Blanc. Ο Δανός Vingegaard δεν επηρεάστηκε, ενώ ο νικητής του ετάπ, Poels, βρισκόταν αρκετά λεπτά πιο πάνω.

Λίγο μετά το περιστατικό, ο επίσημος λογαριασμός του Tour στο Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο σε αργή κίνηση με έναν αναβάτη να σκύβει κάτω από το τεντωμένο χέρι ενός θεατή με το μήνυμα:

«Παρακαλώ προσέχετε στους αναβάτες».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ