Trending Now

Βαριές κουβέντες από Μασκ: «Μαρκ Ζάκερμπεργκ, είσαι κερατάς»

Ανελέητο τρολάρισμα για το Threads

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Έλον Μασκ
Έλον Μασκ © EPA/Carina Johansen

Έλον Μασκ: Το φυσάει και δεν κρυώνει το αφεντικό του Twitter με το Threads της Μeta - H κόντρα με Ζάκερμπεργκ περνάει σε άλλο επίπεδο

Αδιαμφισβήτητα εκνευρισμό έχει προκαλέσει το Threads του Μαρκ Ζάκερμπεργκ στον ιδιοκτήτη του Twitter, Έλον Μασκ, με τον δεύτερο να περνάει το Σαββατοκύριακό του τρολάροντας ανελέητα τον πρώτο.

Το «νέο Twitter» της Meta εγκαινιάστηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 100 εκατομμύρια χρήστες, όπως επίσης και τη «μερίδα του λέοντος» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Από τη μεριά του, ο εκκεντρικός Έλον Μασκ κάνει ό,τι μπορεί για να υπερασπιστεί το απόκτημά του (μετράει 9 μήνες από τότε που έγινε αφεντικό στο Twitter). Η κόντρα, βέβαια, με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ έχει και άλλες προεκτάσεις πέρα από το Facebook εναντίον Twitter: έχουμε να κάνουμε με το νούμερο 2 εναντίον του νούμερου 16 στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, την ώρα που φημολογείται ότι ο Ζάκερμπεργκ σκέφτεται να μπει και αυτός στη μάχη του διαστήματος, ενάντια στη SpaceX...

Τον προκάλεσε σε αναμέτρηση... πέους

Η Twitter έχει ήδη προχωρήσει σε μήνυση κατά της Meta, κατηγορώντας την ότι προσέλαβε πρώην εργαζόμενούς της για να «αντιγράψει» το προϊόν της.

«Ο ανταγωνισμός είναι καλός, το κλέψιμο όχι», σχολίασε ο Μασκ στο Facebook.

Το Σάββατο, είπε ότι το Threads «είναι σαν το Instagram χωρίς φωτογραφίες» και μάλιστα συνέχισε το trash-talking, λέγοντας ότι «αυτό δεν έχει νόημα, γιατί ο μόνος λόγος που ο κόσμος χρησιμοποιεί το Instagram είναι για τα thirst pics».

Την Κυριακή, ο Mασκ δεν άντεξε άλλο: στη θέα ενός screenshot από μια συζήτηση του ιδιοκτήτη της Meta στο Threads, απάντησε «Zuck is a cuck». «Cuck» ή «cuckold» είναι ο άνδρας που γνωρίζει ότι τον απατάει η γυναίκα του και το επιτρέπει. Ο όρος χρησιμοποιείται προφανώς για να θίξει τον ανδρισμό κάποιου.

Το αφεντικό του Twitter δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Σε μια μάλλον ανάρμοστη για τη θέση του δήλωση, προκάλεσε τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ σε διαγωνισμό σύγκρισης... πέους.

H κόντρα Μασκ - Ζάκερμπεργκ

Τις τελευταίες μέρες, προτού καν ανακοινωθεί το Threads, υπήρξε μια αναθέρμανση της κόντρας μεταξύ των δύο μεγιστάνων της τεχνολογίας.

Στα τέλη Ιουνίου, οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να λύσουν τις διαφορές τους... σώμα με σώμα. «Θες να πολεμήσουμε σε κλουβί», ρώτησε το αφεντικό του Twitter, με τον επικεφαλής της Meta να απαντάει «στείλε μου τη διεύθυνση».

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ προϊδέασε για το Threads μέσω... Twitter, τιτιβίζοντας για πρώτη φορά έπειτα από 11 χρόνια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ