Trending Now

Η συγκινητική στιγμή που 49χρονος συναντά μετά από 5 χρόνια τον σκύλο που είχε χάσει (βίντεο)

Πώς κατάφερε να τον βρει και πάλι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H συνάντηση του 49χρονου από τη Θεσσαλονίκη με τον σκύλο του μετά από 5 χρόνια
© Facebook / Lefteris Papageorgiou

Θεσσαλονίκη: Η συνάντηση άνδρα με τον σκύλο του μετά από 5 χρόνια - Η εξαφάνιση το 2017 και ο τρόπος εντοπισμού της οικογένειάς του

Ένα συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook ο Λευτέρης Παπαγεωργίου, ένας 49χρονος άνδρας που οδήγησε για περίπου 78 χιλιόμετρα προκειμένου να συναντήσει ξανά τον πιστό του φίλο, τον σκύλο που είχε χάσει πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή του ο άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, ανήμερα των γενεθλίων του έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο: δέχθηκε ένα  τηλεφώνημα από κτηνίατρο στον Σταυρό, η οποία τον ειδοποίησε ότι βρέθηκε ο σκύλος του μετά από πέντε χρόνια αναζητήσεων. Ο σκύλος εντοπίστηκε από μία παρέα κυνηγών και μέσω του ηλεκτρονικού τσιπ που έφερε, κατάφερε να ταυτοποιηθεί και να επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του.

Ο άνδρας μοιράστηκε το βίντεο με τη στιγμή της συνάντησης τους, στο οποίο φαίνεται πως ο σκύλος μετά από τόσα χρόνια, όχι μόνο δεν τον ξέχασε, αλλά έτρεξε με χαρά προς το μέρος του, κουνώντας συνεχώς την ουρά του. Όταν ο σκυλάκος χάθηκε ήταν 2,5 ετών, ενώ τώρα είναι 7,5. 

Δείτε το συγκινητικό βίντεο με τη συνάντησή τους:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟ!!!!! Τον Νοέμβριο του 2017, χάσαμε το λυκόσκυλό μας. Τον ψάχναμε για μήνες. Στην πορεία...

Posted by Lefteris Papageorgiou on Saturday, January 28, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ