Trending Now

H έκπληξη της Τέιλορ Σουίφτ σε θαυμάστρια της με καρκίνο

Η τραγουδίστρια έχει απαντήσει και άλλες φορές σε fans της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέιλορ Σουίφτ
© EPA/ NINA PROMMER

Τέιλορ Σουίφτ: Η έκπληξη που έκανε σε θαυμάστριά της με καρκίνο σε τελικό στάδιο

Ο στενός φίλος της Τέιλορ Σουίφτ και χορογράφος Τόντρικ Χολ αποκάλυψε μία συγκινητική ιστορία για μία θαυμάστριά της η οποία διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο.

Ο 37χρονος καλλιτέχνης εξήγησε ότι έλαβε ένα μήνυμα στις αρχές Δεκεμβρίου από την καλή του φίλη η οποία ανέφερε ότι φίλη της –μία «τεράστια θαυμάστρια»– διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο σε τελικό στάδιο στο μάτι, τον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη. Μεγάλο όνειρο της άρρωστης κοπέλας ήταν να λάβει ένα προσωπικό μήνυμα από την αγαπημένη της τραγουδίστρια.

«Όταν είδα τα πλάνα από αυτό το απίστευτο bridal shower, είπα: “Εντάξει, η Τέιλορ πρέπει να το δει αυτό”. Έτσι έστειλα τα βίντεο, το υλικό και το μήνυμα στη Σουίφτ και εκείνη απάντησε τόσο γλυκά και είπε: “Θα ήθελα πολύ να της στείλω κάτι. Ποια είναι
η διεύθυνσή της;”» επισήμανε ο Χολ.

Η Σουίφτ τήρησε την υπόσχεσή της και έστειλε στη γυναίκα μία τεράστια κούτα με διάφορα προϊόντα για το νέο άλμπουμ της «Midnights», μεταξύ των οποίων πολύχρωμα μπλουζάκια και φούτερ.

«Ξέρω ότι χαμογελάει πλατιά. Μου στέλνει μηνύματα όλη την ημέρα. Ήθελα απλώς να ξέρετε ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες σαν και αυτή που θα μπορούσα να πω, αλλά αυτή η ιστορία ειδικά μου ζέστανε την καρδιά. Ελπίζω να άγγιξε και τις δικές σας καρδιές, ελπίζω να σας έκανε να χαμογελάσετε» ανέφερε ο χορογράφος. 

Η Σουίφτ το 2017 είχε κάνει έκπληξη σε μια θαυμάστριά της που την είχε καλέσει στο πάρτι αποφοίτησής της αφού έστειλε στη νεαρή κοπέλα ένα τεράστιο μπουκέτο από λουλούδια και μία κάρτα γεμάτη ευχές, η οποία ήταν μάλιστα χειρόγραφη. Εκτός από τις ευχές η Σουίφτ έγραφε στην κοπέλα και πόσο πολύ τής άρεσε το θέμα που επέλεξε για το πάρτι της.

See What Taylor Swift Sent a Fan Diagnosed With Cancer | E! News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ