Trending Now

Kινέζος πρώην εκατομμυριούχος εστιάτορας πουλάει λουκάνικα στον δρόμο για να ξεχρεώσει (βίντεο)

O Τάνγκ Ζιαν τα έχασε όλα και ξεκίνησε από την αρχή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kίνα: Πρώην πλούσιος πουλάει λουκάνικα στον δρόμο για να ξεχρεώσει
© Weibo

Kίνα: Πρώην πλούσιος πουλάει λουκάνικα στον δρόμο για να ξεχρεώσει

Ένας χρεοκοπημένος πρώην εκατομμυριούχος στην Κίνα πουλάει λουκάνικα σχάρας σε πάγκο με φαγητό του δρόμου για να ξεχρεώσει. Ο Τάνγκ Ζιαν ο οποίος πια έχει καντίνα στην κινεζική πόλη Hangzhou, θεωρούνταν ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες σε όλη την επαρχία Zhejiang.

Στην ηλικία των 36 ετών, είχε ήδη στην κατοχή του μια αλυσίδα εστιατορίων και είχε μεγάλη περιουσία.  Αλλά το 2005, ο Τανγκ αποφάσισε να επενδύσει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων του σε έναν εντελώς νέο κλάδο και τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν στραβά γι’ αυτόν.   Αφού πούλησε όλα τα εστιατόριά του, τα σπίτια του και τα αυτοκίνητά του, ο Τανγκ εξακολουθούσε να χρωστάει 46 εκατομμύρια γιουάν και δεν είχε άλλη επιλογή από το να κηρύξει πτώχευση. 

Παρότι δεν είχε τα χρήματα για να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο, αρκέστηκε σε έναν πάγκο με φαγητό του δρόμου που λειτουργεί ο ίδιος. Πουλάει λουκάνικα στη σχάρα και είναι σίγουρος ότι το ταπεινό εγχείρημα θα τον βοηθήσει να αποπληρώσει το χρέος του.

«Γεννιόμαστε χωρίς τίποτα. Γιατί να φοβόμαστε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή; Πρέπει να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με ψυχραιμία και να πορευόμαστε μπροστά με θάρρος», ανέφερε ο Τανγκ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η ιστορία του Τανγκ και ένα βίντεο που τον δείχνει να λειτουργεί τον πάγκο με τα λουκάνικα του σε έναν δρόμο στη Zhejiang έγιναν viral νωρίτερα αυτό το μήνα, εμπνέοντας πολλούς να βρουν δύναμη μπροστά στις αντιξοότητες.

唐健:36岁月入300W,50岁负债4600W,如今沦落街边卖烤肠!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ