Trending Now

«I will always love Hugh»: Το χιουμοριστικό βίντεο του Ράιαν Ρέινολντς για τη συμμετοχή του Χιου Τζάκμαν στο Deadpool 3

Οι αναρτήσεις στο Twitter ενθουσίασαν το φανατικό κοινό του Marvel Cinematic Universe

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Ράιαν Ρέινολντς ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Χιου Τζάκμαν στο «Deadpool 3» με τον χιουμοριστικότερο τρόπο - Η κοινή τους εμφάνιση στο Twitter.
Χιου Τζάκμαν και Ράιαν Ρέινολντς μαζί στη μεγάλη οθόνη για το «Deadpool 3» © Dia Dipasupil/FilmMagic/Getty Images

O Ράιαν Ρέινολντς ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Χιου Τζάκμαν στο «Deadpool 3» με τον χιουμοριστικότερο τρόπο - Η κοινή τους εμφάνιση στο Twitter.

Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στον ρόλο του Γούλβεριν για την ταινία «Deadpool 3», όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ράιαν Ρέινολντς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός όμως από αυτή την είδηση, το τρίτο μέρος της δημοφιλούς σειράς ταινιών έχει και ημερομηνία κυκλοφορίας: Eίναι η 6η Σεπτεμβρίου του 2024. 

«Γεια σε όλους, είμαστε πολύ λυπημένοι που χάσαμε τους εορτασμούς της έκθεσης D23 αλλά εργαζόμαστε πολύ σκληρά για την επόμενη ταινία “Deadpool” εδώ και κάποιο διάστημα», ανέφερε ο Ρέινολντς σε βίντεο που δημοσίευσε.

«Η πρώτη του εμφάνιση στο MCU πρέπει να είναι ξεχωριστή. Χρειάζεται να μείνουμε πιστοί στον χαρακτήρα, να βρούμε νέο κίνητρο, νόημα. Κάθε φιλμ “Deadpool” πρέπει να είναι μοναδικό. Υπήρξε μια εκπληκτική πρόκληση που με έχει πιέσει να ψάξω πιο πολύ (…) Χιού, θέλεις να υποδυθείς τον Γούλβεριν για μια ακόμα φορά;», ρωτά ο Ρέινολντς την ώρα που ο Τζάκμαν περπατάει πίσω του. 

«Και βέβαια, Ράιαν», απαντά ο Τζάκμαν. Το βίντεο ολοκληρώνεται με το τραγούδι της Γουίτνεϊ Χιούστον «I Will Always Love You», παραλλαγμένο σε «I Will Always Love Hugh». Τη στιγμή εκείνη εμφανίζεται το λογότυπο του «Deadpool», το οποίο ξαφνικά σκίζεται από τα νύχια του Γούλβεριν. 

Oι δυο σταρ του Χόλιγουντ πραγματοποίησαν μάλιστα κοινή εμφάνιση λίγο αργότερα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του «Deadpool» στο Twitter.

H φιλία μεταξύ Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν είναι γνωστή και μακροχρόνια. Το 2009 είχαν συνεργαστεί για πρώτη φορά στην ταινία «X-Men Origins: Wolverine», με τον Ρέινολντς να υποδύεται για πρώτη φορά τον αθυρόστομο Deadpool. Έκτοτε οι δυο σταρ τρολάρουν συχνά αλλήλους στα social media.

Με την επισημοποίηση της πρεμιέρας του «Deadpool 3» στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Χιου Τζάκμαν θα έχουν ξανά την ευκαιρία να προσφέρουν χιουμοριστικά gags, αυτή τη φορά μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους ως Deadpool και Γούλβεριν. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ