Κινηματογραφος

Χιου Τζάκμαν: Επιστρέφει ως Wolverine στο Deadpool 3

Την ανακοίνωση έκανε ο Ράιαν Ρέινολντς με ένα χιουμοριστικό βίντεο

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Wolverine
© Logan / IMDb

Χιου Τζάκμαν: Ο 53χρονος ηθοποίος επιστρέφει στον ρόλο του Wolverine στην τρίτη ταινία Deadpool τον Σεπτέμβρη του 2024.

Πρόκειται για μία φήμη που ακούγεται εδώ καιρό σε επίσημα και ανεπίσημα πηγαδάκια του Χόλιγουντ αλλά η ιδεά του να επέστρεφε ο Χιου Τζάκμαν ξανά στον ρόλο του Wolverine, φάνταζε ως κάτι δύσκολο ή αδυνάτο. Μέσώ ενός ολιγόλεπτου βίντεο όμως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ράιαν Ρέινολντς ανακοίνωσε ουσιαστικά την επιστροφή του 53χρονου ηθοποιού του σε έναν ρόλο, με τον οποίο συνέδεσε το όνομά του για χάρη της τρίτης ταινίας Deadpool. Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ο Χιου Τζάκμαν ακονίζει για ακόμη μία φορά τα νύχια του Wolverine και ετοιμάζεται να ενσαρκώσει ξανά τον συγκεκριμένο ρόλο προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό στο ευρύ κοινό. Στο παρελθόν έχει λάβει μέρος σε ταινίες με τους X - Men, σε σόλο παραγωγές και τώρα θα σταθεί πλάι στον Deadpool του Ράιαν Ρέινολντς, κάτι που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη φρενίτιδα ενθουσιασμού.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω social media από τον ίδιο τον Ρέινολντς και μάλιστα με έναν τρόπο, που φανερώνει στο 100% την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του, θυμίζοντας για ποιον λόγο είναι τόσο ταιριαστός στον συγκεκριμένο ρόλο. Ο Καναδός ηθοποιός «ψάρωσε» πολλούς με τον τίτλο «Deadpool Update» αναφέροντας παράλληλα στα πρώτα δευτερόλεπτα του κλιπ, ότι το μυαλό του έχει στερέψει τελείως από ιδέες σχετικά με την τρίτη ταινία της σειράς. Το Deadpool 3 όμως είναι το πρώτο από τις τρεις, που συνδέεται άμεσα με το φρανσάιζ της MCU και ο Ρέινολντς παραδέχτηκε πως χρειάζεται να έχει μαζί της και κάτι πολύ δυνατό. Εκείνη τη στιγμή ο Χιου Τζάκμαν περνάει χαλαρός πίσω από τον καναπέ και στην ερώτηση του Ρέινολντς, για το αν θα ήθελε να ξαναπαίξει τον Wolverine απαντάει καταφατικά. 

Είναι επίσημο πλέον πως το Deadpool 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 με τους Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν να βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Deadpool και Wolverine αντίστοιχα.

Ο Χιου Τζάκμαν έπαιξε τελευταία φορά τον ρόλο του Wolverine στην ταινία Logan το 2017. Η ερμηνεία χαρακτηρίστικε καθηλωτική όχι μόνο από το κοινό αλλά και από τους κριτικούς κινηματογράφους, με μεγάλο πλήθος κόσμου να αναφέρει παράλληλα, πως πρόκειται για την καλύτερη super hero ταινία όλων των εποχών. Μένει μόνο να δούμε τι άλλο έχει να δώσει ο Τζάκμαν σε έναν ρόλο με τον οποίον συνέδεσε το όνομά του και έκανε τον κόσμο να τον αγαπήσει πολύ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ