Trending Now

Παγκόσμια πρωτοτυπία: Κυκλοφόρησαν πατατάκια με γεύση αιδοίου - €9.99 το σακουλάκι

Έχουν «μοναδική γεύση για τολμηρούς και ελεύθερους» ανθρώπους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια λιθουανική εταιρεία τσιπς κυκλοφόρησε «σε παγκόσμια πρώτη» πατατάκια με γεύση αιδοίου - Το κοινωνικό μήνυμα που θέλει να μεταφέρει.
Η κατασκευάστρια εταιρία των τσιπς με γεύση αιδοίου προσδοκά να βοηθήσει τους νέους «να ξεπεράσουν τα όρια» © Chazz Chips

Μια λιθουανική εταιρεία τσιπς κυκλοφόρησε «σε παγκόσμια πρώτη» πατατάκια με γεύση αιδοίου - Το κοινωνικό μήνυμα που θέλει να μεταφέρει.

Το κάτι παραπάνω αποφάσισε να κάνει μια εταιρία με έδρα τη Λιθουανία, η οποία κατόρθωσε να ξεφύγει από την πεπατημένη των κοινότυπων γεύσεων στα πατατάκια.

Το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων κυκλοφορεί ήδη σε τεράστια γκάμα επιλογών, η συγκεκριμένη ωστόσο αποδεικνύεται τουλάχιστον απροσδόκητη. Το νέο προϊόν που έχει κυκλοφορήσει και κάνει ήδη θραύση στη χώρα, έχει γεύση αιδοίου.

Η επιλογή γεύσης έρχεται μάλιστα και με κοινωνικό μήνυμα, καθώς φαίνεται να απαντά στις έρευνες περί ελαττωμένης σεξουαλικής δραστηριότητας της γενιάς των millennials.

Η εταιρεία στο επίσημο site της για το συγκεκριμένο προϊόν αναφέρει τα εξής:

«Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, οι millennials κάνουν ερωτικές επαφές τρεις φορές λιγότερο από τους γονείς τους», τονίζοντας πως το γεγονός αποτέλεσε αφορμή προκειμένου να φτιάξουν τα πατατάκια και να βοηθήσουν τους νέους «να ξεπεράσουν τα όρια, να μιλήσουν για τον έρωτα, να κάνουν έρωτα και να ξεπεράσουν τους γονείς τους. Μόλις τα δοκιμάσετε θα θυμηθείτε τις ερωτικές σας περιπέτειες, την πρώτη σας αγάπη».

Η εταιρεία Chazz τιμολογεί ακριβά το σνακ της, καθώς τα πατατάκια κοστίζουν 10 ευρώ το σακουλάκι, αλλά οι αγοραστές δεν φαίνεται να πτοούνται.

«Προσοχή, λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελιών, η παράδοση γίνεται σε 5-10 εργάσιμες μέρες. Άλλωστε, αξίζεις να περιμένεις κάτι που σου προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση», αναφέρει η Chazz.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ