Trending Now

Η Φίνος Φιλμ «τρολάρει» τον καύσωνα - Το βίντεο με επικές ατάκες από τον ελληνικό κινηματογράφο

Δείτε το αστείο βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρένα Βλαχοπούλου κάνει αέρα με ένα χαρτόνι και κρατά ένα χαρτί για να σκουπίσει τον ιδρώτα της
Ο καύσωνας στον ελληνικό κινηματογράφο © Facebook / Finos Film

Φίνος Φιλμ: Ο καύσωνας στον ελληνικό κινηματογράφο και οι ατάκες των μεγάλων πρωταγωνιστών για τη ζέστη.

Διανύουμε ημέρες υψηλών θερμοκρασιών και η Φίνος Φιλμ, παρά τον καύσωνα, δημιούργησε ένα αστείο βίντεο, μαζεύοντας όλες εκείνες τις σκηνές και ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου για τη ζέστη

«Λίγο νερό, λίγο αέρα και έναν ανεμιστήρα για παρέα» γράφει η Φίνος Φιλμ στην ανάρτησή της στο facebook και όλοι οι σπουδαίοι πρωταγωνιστές του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου περνούν από μπροστά μας, ιδρωμένοι και αγανακτισμένοι από τη ζέστη. Στο αστείο βίντεο βλέπουμε χαρακτηριστικές σκηνές από ταινίες με τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Κώστα Βουτσά, τον Θανάση Βέγγο, τον Νίκο Ρίζο, τη Γεωργία Βασιλειάδου, αλλά και τον Βασίλη Αυλωνίτη.

«Έχεις ξαναδεί η Ήλιο να καίει το τόσο πολύ, τον κοιτάς και ξεραίνεται η γλώσσα σου», «φέρτε αέρα», «θα σκάσω Χριστέ μου», «θέλω νερό» είναι μερικές από τις ατάκες που ακούγονται στο βίντεο της Φίνος Φιλμ. 

Λίγο νερό, λίγο αέρα και έναν ανεμιστήρα για παρέα. ☀️ #Καύσωνας #Summer2022 #finosfilm #greekcinema #greekmovies...

Posted by Finos Film Official on Friday, August 19, 2022

Καύσωνας και αύριο Σάββατο (20/8) - Η πρόγνωση για τον καιρό

Καλές καιρικές συνθήκες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας αύριο Σάββατο (20/8), σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού. Ο καύσωνας συνεχίζεται με ελαφρώς αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης.

Βορειοδυτικοί άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο και στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου. Επιδείνωση των πυρομετεωρολογικών συνθηκών. Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα βόρεια και δυτικά.

Από το μεσημέρι στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης βροχών στα βορειοδυτικά ορεινά. Επιδείνωση θα παρουσιάσουν οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες. Ελαφρώς αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 17 έως 34 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 19 έως 34-36, στην Ήπειρο από 18 έως 34 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 19 έως 38-39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 37-39 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 33 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 21 έως 35 βαθμούς, ενώ τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ