Trending Now

Άνοιγμα εστίασης α λα Φίνος Φιλμ: Απολαυστικό βίντεο

Εικόνες κλασικού ελληνικού σινεμά που θυμίζουν ανέμελες εποχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός - εστίαση: Με ένα χιουμοριστικό βίντεο, η Φίνος Φιλμ στέλνει το δικό της μήνυμα για την επαναλειτουργία εστιατορίων, καφέ και μπαρ.
Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ | ΦΩΤΟ: FACEBOOK / FINOSFILM

Κορωνοϊός - εστίαση: Με ένα χιουμοριστικό βίντεο, η Φίνος Φιλμ στέλνει το δικό της μήνυμα για την επαναλειτουργία εστιατορίων, καφέ και μπαρ.

Το άνοιγμα της εστίασης υποδέχτηκε με τον δικό της, χιουμοριστικό τρόπο η Φίνος Φιλμ. Η εταιρία - σύμβολο του παλιού κλασικού ελληνικού κινηματογράφου, ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook ένα σύντομο βίντεο, με αποσπάσματα γνωστών σκηνών από ταινίες της χρυσής εποχής του σινεμά, σχετικές με τους χώρους εστίασης.

Στη διάρκεια του πανέξυπνου βίντεο, παρελαύνουν αγαπημένοι πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης, όπως ο Δημήτρης Χορν, ο Κώστας Βουτσάς, ο Θανάσης Βέγγος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Κώστας Χατζηχρήστος, ο Νίκος Ρίζος, ο Μίμης Φωτόπουλος και ο Νίκος Σταυρίδης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτηση: «Άνοιγμα εστίασης α λα Φίνος Φιλμ. Καλή σας απόλαυση!».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.