Trending Now

Καραντίνα: Δάκρυσε η Ισπανία με την επανένωση αυτών των φίλων

Η στιγμή που o Ισμαήλ συναντά την ολομόναχη στα βουνά Μπαλντομέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ισπανία, κορωνοϊός
Η viral επανένωση δύο φίλων © Twitter

Η συγκινητική στιγμή που ένας Ισπανός ξανασυναντά το γάιδαρό του μετά την καραντίνα του κορωνοϊού.

Το βίντεο ενός «ζευγαριού» που χωρίστηκε μετά την επιβολή της καραντίνας στην Ισπανία, της πιο αυστηρής σε όλη την Ευρώπη, έχει γίνει το απόλυτο viral στα social media και τα ισπανικά τηλεοπτικά δίκτυα και έχει κάνει πολλούς Ισπανούς να δακρύσουν.  

Την περασμένη Δευτέρα ο Ισμαήλ Φερνάντεζ που ζει στη Μάλαγα εκμεταλλεύτηκε τη μερική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στην Ανδαλουσία της Ισπανίας και ταξίδεψε μέχρι τη γενέτειρά του το Ελ Μπόρχε για να δει την αγαπημένη φίλη του, έναν θηλυκό γάιδαρο που ακούει στο όνομα Μπαλντομέρα.  Ο Ισμαήλ πίστευε μετά από δύο μήνες μακριά λόγω του κορωνοϊού ότι η Μπαλντομέρα δεν θα τον αναγνώριζε. Έκανε λάθος όμως και η επανένωσή τους είναι πραγματικά συγκινητική.

Το σπίτι του Φερνάντεζ, στα βουνά, βρίσκεται περίπου 35 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο στο οποίο ζει μόνιμα η Μπαλντομέρα. Ο ίδιος ζήτησε από τον αδελφό του να προσέχει τον γάιδαρο, τον οποίο αγαπάει πολύ και τα δύο αδέλφια επικοινωνούσαν με βιντεοκλήσεις, στις οποίες ο Ισμαήλ μάθαινε τα νέα της φίλης του. Η Μπαλντομέρα, ηλικίας πέντε ετών, μόλις άκουσε το όνομά της έτρεξε στον Ισμαήλ. «Ντρέπομαι που κλαίω, αλλά αυτή είναι η πιο αληθινή εκδήλωση άδολης αγάπης που υπάρχει», λέει ο Φερνάντεζ στην κάμερα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ