- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οργή Χίτλερ με τους Έλληνες – Viral βίντεο για τον κορωνοϊό
«Δυστυχώς μένουν σπίτι» και η εξάπλωση είναι περιορισμένη
Έγινε viral η νέα διασκευή του βίντεο από την ταινία «Η Πτώση» με τον Χίτλερ και τους Έλληνες που μένουν σπίτι λόγω κορωνοϊού.
Δεν άργησε η νέα και εξίσου πετυχημένη διασκευή της ταινίας του Όλιβερ Χιρσμπίγκελ «Η Πτώση» για τις τελευταίες ημέρες του Αδόλφου Χίτλερ. Αυτή τη φορά το βίντεο προσαρμόζεται στα δεδομένα του νέου κορωνοϊού και ο επικεφαλής της ναζιστικής Γερμανίας ενημερώνεται για την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού στη νότια Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα. Πληροφορείται από το επιτελείο του ότι οι Έλληνες μένουν σπίτι και ως εκ τούτου η εξάπλωση είναι περιορισμένη. Η Γερμανία δεν μετρά πολλά θύματα, ενημερώνουν οι αξιωματούχοι τον Φύρερ, καθώς δεν είχε μνημόνια ούτε έκλεισαν οι ΜΕΘ. Ωστόσο, ο Αδόλφος Χίτλερ εκνευρίζεται με την Ελλάδα, τα βάζει με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.
«Όσοι πιστεύεται ότι οι Ρωμιοί θα μείνουν σπίτι, περάστε έξω», με τους περισσότερους εξ αυτών να βγαίνουν. Ουρλιάζοντας από τα νεύρα του, ο Χίτλερ λέει: «Είναι ανήκουστο! Είναι απολύτως εξοργιστικό. Κάθονται σπίτι και υπακούν τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά. Ποιοι αυτοί! Αυτοί που όταν τους κλείσανε τα μπουζούκια στις 3 το πρωί, πήγαν να κάνουν επανάσταση. Και τώρα τραγουδάνε το "Θα Κάτσω Σπίτι". Τι να σου κάνουν και οι Ελληναράδες τελικά. Αυτοί που πάνε στα χωριά τους είναι λίγοι, πώς να εξαπλωθεί της προκοπής ο ιός».
Ενημερώνοντάς τον ένας αξιωματούχος πως δεν βοηθά και ο καιρός καθώς βρέχει συνέχεια, ο Χίτλερ απαντά: «Και τι έγινε; Πότε κλείνονται μέσα αυτοί;». Αναφερόμενος μετά στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, λέει πως όλη την ώρα μιλάνε για στατιστικά και για σχέδια και πως απαγορεύσανε και την κυκλοφορία. «Και τα άλλα τα ζαγάρια υπακούν στους ειδικούς» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χίτλερ.
Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου γίνεται αναφορά στο κορωνο-όμολογο, στην εορταστική περίοδο του Πάσχα και αναρωτιέται γιατί τα Τζάμπο δεν έβγαλαν ούτε μία διαφήμιση, τον Γαϊτάνο δεν τον παίζουν στα ραδιόφωνα. Και κάθονται σπίτι; Με τις γυναίκες και τα παιδιά τους; Τέλος, απογοητευμένος από την υπακοή των Ελλήνων στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, ο Αδόλφος Χίτλερ λέει πως το μόνο που του έχει απομείνει είναι να σαλέψουν από την πολλή καραντίνα και να αρχίσουν να βγάζουν τα καναρίνια βόλτα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Από το...manifest του ΟΑΚΑ και τη μουσική του δρόμου στο Μοναστηράκι, το βίντεοκλιπ έκανε τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να το αποθεώσουν.
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο γνωστές online φωνές κατά τη δεύτερη προεδρική θητεία του Ντόναλντ Τραμπ
4 τρόποι για κάθε φορά που θυμηθήκατε τα αναψυκτικά ή τις μπίρες, αλλά ξεχάσατε κάτι σημαντικό
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ήταν καλεσμένοι των τριών κριτών
Φέρνοντας αμηχανία, αλλά και γέλια
Μια υπόθεση που «τρέχει» από το 2020
Λέξεις που γεννήθηκαν στην Ιαπωνία για να περιγράψουν όσα νιώθουμε, αλλά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
O συλληφθείς συμμετείχε στην εξέγερση του Καπιτωλίου το 2021
Το ερώτημα έχει ανοίξει μια μικρή… γαστρονομική μάχη
Έμοιαζε… άτρωτος τα τελευταία πέντε χρόνια στο NBA
Ο ίδιος αρνείται τέσσερις κατηγορίες για κατάχρηση δημόσιου αξιώματος
Έβαλες στο σάιτ αυτή τη φωτογραφία (έναν κουβά με σφουγγαρίστρα στο πίσω μπαλκονάκι του διαμερίσματος) και περιμένεις να το πουλήσεις 300 χιλιάρικα;
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Στις 48 ώρες, αρκετοί άνθρωποι εμφανίζουν παραισθήσεις, σύγχυση και έντονη σωματική κόπωση
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.