Trending Now

Ποιος έσωσε τις κατσίκες από τις ράγες του Μετρό της Νέας Υόρκης; (εικόνες, video)

Έκοβαν βόλτες στη γραμμή του Μπρούκλιν και διέκοψαν την κυκλοφορία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
goatsonsubwaytracks.jpg
© METROPOLITAN TRANSPORTATION AUTHORITY

Για τους περισσότερους Νεοϋορκέζους η μετακίνηση με το Μετρό το πρωί της Δευτέρας είναι μια εμπειρία που πολύ ευχαρίστως αν μπορούσαν θα απέφευγαν. Αυτό μάλλον δεν ισχύει για τις κατσίκες της πόλης, οι οποίες εμφανίσθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας να κόβουν βόλτες πάνω στις ράγες του υπόγειου σιδηρόδρομου της Νέας Υόρκης.

Τα δύο πεινασμένα κατσικάκια διέκοψαν για λίγο την κυκλοφορία της Γραμμής Ν όταν εθεάθησαν να τρώνε και να μηρυκάζουν πάνω στις γραμμές του Μπρούκλιν.

Τελικά οι δύο κατσίκες «συνελήφθησαν» με τη βοήθεια του Αμερικανού κωμικού Τζον Στιούαρτ και της συζύγου του Τρέισι, οι οποίοι μετέφεραν τα δύο ζώα σε κοντινό καταφύγιο ζώων. Ο Στιούαρτ, πρώην παρουσιαστής του τηλεοπτικού The Daily Show, ασχολείται εδώ και χρόνια με τη φροντίδα και την προστασία ζώων. Ο ίδιος και η σύζυγός του στηρίζουν το καταφύγιο ζώων Farm Sanctuary στη Νέα Υόρκη, στο οποίο φιλοξενούνται αδέσποτα κατσικάκια της πολιτείας. Το ζευγάρι έχει επίσης υιοθετήσει ένα κακοποιημένο άλογο και έναν ταύρο που γλίτωσε από το σφαγείο.

Η υπηρεσία διαχείρισης του Μετρό της Νέας Υόρκης (MTA) δήλωσε ότι κάλεσε την αστυνομία και την υπηρεσία Ελέγχου Ζώων για τις κατσίκες που εντοπίστηκαν στις γραμμές του τρένου μεταξύ των σταθμών Φορτ Χάμιλτον και Νιου Ούτρεχτ. «Μας ενημέρωσαν ότι οι κατσίκες έτρωγαν γρασίδι», είπε ο εκπρόσωπος της MTA.

Ο λογαριασμός του νεοϋορκέζικου Μετρό στα social media έγραψε για το περιστατικό με τις κατσίκες: «Two very baaaaad boys».



Χαμός έγινε φυσικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την είδηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ