Trending Now

«Το αγόρι της χρονιάς» είναι στην Κίνα και φορά ψηλοτάκουνα (εικόνες)

Νεαρός άλλαξε παπούτσια με την κοπέλα του, όταν κουράστηκαν τα πόδια της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375676-775394.gif
ASIAWIRE

Η κοπέλα περιμένει να δει γιατρό στο νοσοκομείο. Η πολύωρη αναμονή, σε συνδυασμό με την ορθοστασία, προκάλεσαν έντονους πόνους στα πόδια της νεαρής. Κάτι έπρεπε να γίνει.

Ως ένας άλλος... από μηχανής Θεός, το αγόρι της έρχεται να δώσει τη λύση: Δίνει τα παπούτσια του για να ξεκουραστούν τα ταλαιπωρημένα πόδια της αγαπημένης του και παίρνει τα ψηλοτάκουνα, τα οποία και φορά (ακομπλεξάριστα).

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πόλη Τσονγκτσίνγκ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κίνας. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από μια γυναίκα, ονόματι Xie. Το ζευγάρι βρισκόταν στον τέταρτο όροφο νοσοκομείου της πόλης. Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι σχολίασαν τις φωτογραφίες, επαινώντας (στην πλειονότητά τους) την πράξη του νεαρού. Αρκετοί τον χαρακτήρισαν «το αγόρι της χρονιάς».

«Τα ψηλά τακούνια ήταν ροζ, οπότε ήταν πολύ προφανές όταν είδα τον άντρα να τα φορά. Η κοπέλα προσφέρθηκε να αλλάξουν και πάλι παπούτσια, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Το θεώρησα πολύ γλυκό» είπε η Xie στο κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ