Trending Now

Μίλα μου βρώμικα

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 275
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milamouvrwmika.jpg

Μυρτώ, γεια σου. Με λένε Κωνσταντίνο, είμαι 21 και μένω στην Καλαμάτα.

Συγχαρητήρια για τη στήλη σου, μου αρέσει και με ενέπνευσε να σου γράψω. Με ενδιαφέρει πολύ η άποψή σου. Από μικρός αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με το πουλί μου, το οποίο πρόβλημα με είχε στιγματίσει και δεν ένιωθα καλά. Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές –και δεν είμαι ερεθισμένος– το πουλί μου είναι ίσα με 26 εκατοστά του μέτρου. Η ερωτική μου ζωή χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ως δραστήρια, αλλά αυτό δεν με γεμίζει. Η μεγαλύτερη σε διάρκεια σχέση που είχα με κοπέλα έως τώρα κράτησε μόλις 3 μέρες. Το παράπονό μου είναι πως από όλες όσες έχουν περάσει καμία δεν μπήκε στη διαδικασία να με γνωρίσει καλά. Φίλους έχω λίγους αλλά καλούς και από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Αυτό που με φοβίζει σε βαθμό κατάθλιψης είναι το αν θα καταφέρω ποτέ να βρω μια γυναίκα που δεν θα με βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας αλλά θα με καταλαβαίνει και θα περνάμε καλά. Δεν θεωρώ κομψό να μιλάω για τον εαυτό μου, αλλά στην προκειμένη περίπτωση –και κυρίως λόγω εσού, που σε θαυμάζω– θα πρέπει να ξέρεις πως και ανησυχίες έχω και ανάγκη από την παρουσία ενός ανθρώπου που δεν θα βρίσκεται μαζί μου αποκλειστικά για το σεξ. Η απελπισία που με έχει κατακλείσει είναι τρομερή. Θέλω να βρεθεί κάποια να μου καλύψει και εμένα κάποια κενά γιατί αλλιώς θα το κλείσω το μαγαζί και θα κλειστώ σε μοναστήρι…

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και περιμένω να ακούσω τη γνώμη σου.

Υ.Γ. Ελπίζω η νέα σειρά να πάει όπως τα «Υπέροχα πλάσματα» και ακόμα παραπέρα. Μάλλον θα το αξίζει! Καλή σου δύναμη!                                           

- Κωνσταντίνος

Κωνσταντίνε μου, ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά τι κουταμάρες είναι αυτές που γράφεις; Ότι δεν μπορείς να κάνεις σχέση επειδή έχεις μεγάλο πουλί; Ότι θα κλειστείς σε μοναστήρι λόγω του μεγάλου πουλιού σου; Ότι τα κορίτσια της ηλικίας σου σε βλέπουν μόνο σαν ένα κομμάτι κρέας; Τι να πω, δεν ξέρω...

Γεια σου, Μυρτούδι, ελπίζω να είσαι καλά, ήρεμη κι ευτυχισμένη. Γνώρισα κι εγώ κάποιον που πρώτα με κυνήγησε με υποσχέσεις, τρέλες και όρκους και μετά εξαφανίστηκε χωρίς καμία εξήγηση. Η μόνη που έδωσε όταν τελικά συναντηθήκαμε ύστερα από δικές μου πιέσεις ήταν «συγνώμη, όλα αυτά που σου έλεγα τα εννοούσα εκείνη τη στιγμή αλλά τώρα τα πράγματα άλλαξαν και δεν είμαι έτοιμος για δέσμευση». Και αναρωτιέμαι: υπάρχει κανένας τρόπος να ξεχωρίζουμε τον έναν από τον άλλο; Αν είναι, να μην ασχολούμαστε καθόλου από την αρχή.                - Άννα

Ας ελπίσουμε ότι ο επιστήμονας του άμεσου μέλλοντος θα φροντίσει να βρει κάτι – ένα μικροτσίπ έστω. Να το φοράνε διά βίου και να ’χει και διαβαθμίσεις τύπου «μαλάκας», «τρομερός μαλάκας», «τραγικός μαλάκας» κ.λ.π.

Γεια σου από την υπέροχη σοφίτα μου (όχι δεν είμαι η Αννούλα Φρανκ). Να σου πω, όταν ένα γκέι αγόρι (που δεν το λες και χαρακτηριστικά γκέι λόγω άρνησης υποταγής σε πάσης φύσεως στερότυπα, αλλά επ’ ουδενί στρέιτ) γνωρίζει ένα άλλο γκέι αγόρι (του ίδιου βεληνεκούς) με έναν υπέροχο και ρομαντικό τρόπο (θα μπορούσες να το κάνεις και σειρά αλλά δεν μπορείς, γιατί για την ώρα το κάνω βιβλίο και δεν σ’ το δίνω) και σε λιγότερο από ένα χρόνο έχουν κάνει τα απαραίτητα για να δείξουν ο ένας στον άλλο ότι το «για πάντα» δεν είναι τόσο δύσκολο να το πεις και να το εννοείς, αυτό το λες κουλό ή απλά απόδειξη ότι καμιά φορά συμβαίνει αυτό που μετά από χρόνια άκαρπων ραντεβού πίστευες ότι δεν θα συμβεί ποτέ.

Υ.Γ.1 Συγνώμη για τις μεγάλες προτάσεις, μου το έλεγε και η καθηγήτρια στην έκθεση να τις κόψω, αλλά ήμουν πνεύμα αντιλογίας τότε.

Υ.Γ.2 Γιατί κάθε γκέι στήλη στα αθηναϊκά free press ακροβατεί μεταξύ ατέρμονων στερεοτυπικών εξιστορήσεων (τύπου πηδιέμαι συνέχεια, δέχομαι συνεχώς sms για πηδήματα, περνάω τις ώρες μου μεταξύ gaydar, mybar, και msn για να κανονίσω να πηδηχτώ) και καλεσμάτων για ακτιβισμό; Γιατί πρέπει να πάρω τα όπλα για να είμαι σωστός γκέι; Ε; (Λες να γίνομαι συντηρητικός λόγω προετοιμασιών γάμου; Και αντί για τον Guardian να αρχίσω να αγοράζω την Daily mail, και αντί για τη Vogue homme το FHM;)

Χαίρομαι που βρήκατε την αγάπη της ζωής σας, αλλά δεν φαντάζομαι με τη φράση «κάθε γκέι στήλη στα αθηναϊκά free press» να εννοείτε τη δική μου!

Υ.Γ.1 Άσχετο. Ανακάλυψα το πιο φάνκι-Μίλα μου βρώμικα sex shop της πόλης. Μόλις άνοιξε, το λένε Sexton και βρίσκεται στη Ν. Σμύρνη (Ομήρου 41-43). Ανεβείτε στο δεύτερο όροφο, ρίξτε μια ματιά και θα δείτε πως το σεξ και το χιούμορ ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο. Αυτή η μελαχρινή κουκλάρα πιτσιρίκα που θα συναντήσετε είναι η Ηρώ, η ιδιοκτήτρια. Τα φιλιά μου.

Υ.Γ.2 Σήμερα στις 10 το βράδυ αρχίζει η σειρά μας. Να μείνετε όλοι σπίτι, να παραγγείλετε πίτσα, να αράξετε στον καναπέ και να τη δείτε. Όλοι, ε; Και αύριο το πρωί να μου στείλετε μια περίληψη 100 λέξεων με τα κυριότερα σημεία του επεισοδίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ