Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 609

Μυρτώ μου, την πατήσαμε άσχημα.

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 609
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
milamouvrwmika.jpg

Αγαπητή Μυρτώ, χώρισα το καλοκαίρι από μια σχέση παράδειγμα προς αποφυγήν και από τότε είμαι στη φάση που περνάω καλά με φίλες, βγαίνω, έχω τα χόμπι μου, τη δουλειά μου, κάνω τις εκδρομές μου, αλλά θέλω και τα φλερτάκια μου! Ε, στην αρχή μού άρεσε ένας τύπος από το γυμναστήριο, υπήρχε κιόλας φλερτ από την πλευρά του (!) –ήταν και ελεύθερος καρατσεκαρισμένο– αλλά δεν μου ζήτησε ποτέ να βγούμε για ένα ποτό να γνωριστούμε καλύτερα. Πρώτη γνωριμία: fail! Μετά γνωρίζω κάποιο μικρότερο σε ένα μπαρ, με φλερτάρει και με φιλάει το ίδιο βράδυ αλλά μαθαίνω αργότερα ότι μένει σε άλλη πόλη, γίναμε φίλοι στο FB και είδα ότι είχε φίλες όλα τα τσόλια, Μυρτώ μου, και δεν μου άρεσε αυτό όποτε απερρίφθη! Δεύτερη γνωριμία: fail!! Anyway, εγώ συνεχίζω να βγαίνω και να μη χάνω την αισιοδοξία μου αλλά ώρες-ώρες απελπίζομαι με το αντρικό φύλλο... Όχι γιατί γνώρισα δυο και δεν έκατσαν οι γνωριμίες, ούτε για τον πρώην μου τον φλώρο –30 χρόνων μαντράχαλος–, αλλά γιατί οι άντρες που βλέπω έξω στα μπαρ και στα καφέ είναι τελείως παθητικοί και μουρόχαβλοι. Μα να μη θέλουν ένα Σάββατο βράδυ να χορέψουν με μια κοπέλα που τους αρέσει και να περάσουν όμορφα και ό,τι ήθελε προκύψει; Πόσο κλειστόμυαλη κοινωνία έχουμε γίνει πια! Και στην τελική, αν δεν είναι σε φάση να βγουν, ας κάτσουν σπίτια τους! Εμείς τι φταίμε δηλαδή που είπαμε ένα Σάββατο να βγούμε να περάσουμε καλά; Άι στα κομμάτια πια... Λες να φταίει που βγαίνω Σάββατα; Τα φιλιά μου! -Κ. 

Μήπως να δοκιμάσετε τις Πέμπτες, που βγαίνουν οι θεατρόφιλοι περισσότερο, ή τις Κυριακές, που τις προτιμούν οι σινεφίλ; Μήπως να αλλάξετε στέκια, περιοχή, πόλη; Μήπως να περιμένετε λίγο να σταθεροποιηθεί ο ήλιος ζεστός-ζεστός στον ουρανό, που θα πάμε όλοι να στεγνώσουμε από κάτω με λίγο πιο γκομενική διάθεση, έτσι πιο αισιόδοξοι που τη βγάλαμε και φέτος; 

Υ.Γ.1 Δεν πέρασε εύκολα ο χειμώνας και δεν είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος έχει και πολλή όρεξη για μεγάλα, χαρούμενα βήματα όταν αισθάνεται τόσο εγκλωβισμένος και σφαλιαρωμένος. Κάντε υπομονή, εξάλλου τώρα μπαίνουμε σε εβδομάδα αγιοσύνης και εγκαρτέρησης.

Υ.Γ.2 Θα μπορούσατε βέβαια να πηγαίνατε στον άντρα περίπτωση Α που σας άρεσε και να του λέγατε ωραία, απλά και κατάμουτρα «θες να πιούμε ένα ποτάκι;» Τα γράμματα των αγοριών που φτάνουν σ’ αυτήν εδώ τη στήλη είναι πάντα πλημμυρισμένα από παράπονα ότι οι γκόμενες ποζάρουν στα μπαρ και άμα πας να τις πλησιάσεις σε γειώνουν. Ποιος ξέρει τι σκεφτόταν κι αυτός ο φτωχός την ώρα που σας φλέρταρε στο γυμναστήριο; Κι αν εσείς ξινίζατε γιατί δεν σας έβγαινε ο 25ος κοιλιακός και το πήρε στραβά;


Μυρτώ μου, την πατήσαμε άσχημα. Έκανα μια παρανομία, μια λάθος κίνηση με ένα λάθος άτομο τη λάθος στιγμή, και σήμερα προσπαθώ να μαζέψω τα ασυμμάζευτα. Έχω σχέση δύο χρόνια με έναν άνθρωπο που ενώ με κοιτάζει στα μάτια και με λατρεύει, μερικές φορές με κάνει να βαριέμαι τη ζωή μου. Παρ’ όλα αυτά δεν σκέφτομαι να χωρίσω γιατί ξέρω ότι δεν θα βρω κάπου καλύτερα μια και οι σχέσεις που έχω κάνει μέχρι σήμερα μου άφησαν μόνο μια λεπτή επίγευση σκατού. Το βουλώνω λοιπόν και ξεσκάω πού και πού με τις δύο κολλητές μου σε κάνα μπαράκι κ.λπ. Έλα όμως που ένα τέτοιο κοριτσίστικο βράδυ κάπως μπερδευτήκαμε με μια αγοροπαρέα που γιόρταζαν κάτι γενέθλια και αυτός που είχε τα γενέθλιά του ήταν υπεργκόμενος και, καταλαβαίνεις τώρα... Λίγο το ποτό, λίγο που μου την έπεσε με μαεστρία, λίγο που διασκέδαζα τρομερά γιατί είχε φοβερή πλάκα, τι να κάνω, πήγε να με φιλήσει και του έκατσα! Και όχι μόνο στο φιλί, αν με εννοείς. Μετά γύρισα σπίτι και με έφαγαν οι τύψεις αλλά αποφάσισα ότι έγινε μια μαλακία, πάει πέρασε, είναι κρίμα να χαλάσω τη σχέση μου ή να το πω και να πληγώσω τον άλλον. Ο υπεργκόμενος όμως, Μυρτώ μου, μάντεψε... Με κόλλησε κονδυλώματα το γαϊδούρι και φυσικά πρέπει να κάνω θεραπεία και να το πω στον δικό μου να πάει να κάνει εξετάσεις. Είμαι σε πάρα πολύ άσχημη θέση! Θα το πληρώσω πολύ ακριβά εκείνο το ανέμελο βράδυ, το ξέρω... Τι το ’θελα το ρίσκο; Έτσι μου ’ρχεται να δηλώσω εθελόντρια στο survivor!

Σοβαρά τώρα;

Υ.Γ.1 Πήγατε αέρα πατέρα με τον άγνωστο, τον άσχετο τον τύπο, και μας τσαμπουνάτε για ρίσκα και ανέμελα βράδια; Και κάνετε και πλακίτσα από πάνω; Γαμώ.

Υ.Γ.2 Αν θέλετε να δείτε ποιος είναι γαϊδούρι, να πάτε στον καθρέφτη και να ρωτήσετε ποια είναι η ομορφότερη του κόσμου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ