Trending Now

Πώς η Νόρα, 4 ετών, και ο κ. Νταν, 82 ετών, έγιναν αχώριστοι φίλοι; (video, εικόνες)

Μια απίστευτη φιλία, ένα υπέροχο κοριτσάκι που γιάτρεψε τη μοναξιά ενός παππού με μια ξαφνική αγκαλιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
333250-691029.jpg

Η Νόρα Γουντ από την Αγκάστα της Τζόρτζια είναι τεσσάρων ετών και έχει μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι. Ο καλύτερος της φίλος λέγεται Ντάνιελ Πίτερσον και είναι 82 ετών. Η Νόρα τον φωνάζει Κύριο Νταν και δεν τον αφήνει ποτέ μόνο του, ιδίως στις γιορτές!

Αυτή η πανέμορφη φιλία ενός 4χρονου κοριτσιού με τον μοναχικό 82χρονο παππού ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν η Νόρα και η μαμά της Τάρα Γουντ, είχαν πάει στο μπακάλικο της γειτονιάς για να αγοράσουν cup cakes για τα γενέθλια της μικρής.

«Η Νόρα καθόταν στο καροτσάκι του σούπερ μάρκετ και ξαφνικά φώναξε: 'Γεια σας κύριε! Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου». Σύμφωνα με τη μαμά ο ηλικιωμένος κύριος φαινόταν κάπως θλιμμένος και μοναχικός. Το πρόσωπό του φωτίστηκε όταν του μίλησε η Νόρα και αμέσως της απάντησε: «Και εσείς μικρή μου κυρία, πόσο χρονών είστε;» Η μαμά της Νόρα και ο κ. Πίτερσον αντάλλαξαν λίγες κουβέντες και μετά χωρίστηκαν. Όμως η Νόρα ήθελε να βγει μαζί του μια φωτογραφία για τα γενέθλιά της. «Τον αναζητήσαμε στους διαδρόμους του καταστήματος και όταν τον βρήκαμε η Νόρα έτρεξε και τον αγκάλιασε σφιχτά. Συμπεριφερόταν σαν να τον γνώριζε πολλά χρόνια», λέει η Τάρα Γουντ.

Η Νόρα και ο Κύριος Νταν

«Ξαφνικά ένα πανέμορφο κοριτσάκι αποφάσισε πως από όλους τους ηλικιωμένους που βρίσκονταν στο μαγαζί εγώ ήμουν αυτός που χρειαζόταν μια ζεστή, σφιχτή αγκαλιά. Και πόσο δίκιο είχε! Αυτό το κορίτσι μού έχει δώσει απίστευτη αγάπη και στοργή σε μια περίοδο της ζωής μου που τη χρειαζόμουν όσο τίποτε άλλο», λέει στο ABC ο κ. Πίτερσον, οποίος πριν από οκτώ μήνες έχασε τη σύζυγό του.

Η Νόρα και ο Κύριος Νταν

Μία εβδομάδα μετά η Νόρα επισκέφθηκε τον καινούργιο της φίλο στο σπίτι του. Του έδειξε τις φωτογραφίες που είχαν βγάλει στο σούπερ μάρκετ, πήγαν μαζί για φαγητό και πλέον είναι αχώριστοι. Μάλιστα γιόρτασαν μαζί τα 82α γενέθλια του κυρίου Νταν. «Είναι η χαρά της ζωής μου. Ήρθε σαν ηλιαχτίδα στη ζωή μου. Η φιλία της είναι ανεκτίμητη. Περνούσα μια κακή περίοδο, ήμουν συνέχεια θλιμμένος μετά το θάνατο της συζύγου μου. Ακόμη με πονάει αυτή η απώλεια. Έχω καλές και κακές μέρες. Χάρη στη Νόρα οι καλές μέρες είναι περισσότερες». 

Η Νόρα και ο Κύριος Νταν

Η Νόρα και ο Κύριος Νταν

Η Νόρα και ο Κύριος Νταν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ