Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 329

Μυρτώ, ελπίζω να πέρασες υπέροχα στις γιορτές, να ξεκουράστηκες και να έφαγες πολλούς κουραμπιέδες

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 329
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11385-26230.jpg

»Μυρτώ, ελπίζω να πέρασες υπέροχα στις γιορτές, να ξεκουράστηκες και να έφαγες πολλούς κουραμπιέδες. Σου γράφω για να σου πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, δηλαδή έχω πολλά, αλλά δεν είναι πολύ μίζερο να γκρινιάζουμε ακόμα δεν μπήκε ο νέος χρόνος;

Φιλιά και χρόνια πολλά. - Σόφη

Όχι, δεν μου φαίνεται καθόλου μίζερο να γκρινιάζουμε. Ειδικά όταν, ύστερα από μερικές μέρες ευεργετικής αποτοξίνωσης, ανοίγουμε την τηλεόραση και μας έρχονται στη μούρη οι ίδιοι βαρετοί κουτσομπολίστικοι κουβάδες με το ίδιο βαρετό κουτσομπολίστικο περιεχόμενο – κοινώς, βαρετά κουτσομπολίστικα σκατά.

Υ.Γ.1 «Μια μέρα δε θα ζούμε έτσι αφύσικα…». Φιλιά και χρόνια πολλά.

Υ.Γ.2 Άσχετο. Αν δεν είδατε την εκπομπή που έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης για τον αλκοολισμό, ψάξτε τη στο site του Mega. Τα σπάει.

»Γεια σου, Μυρτώ, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σε εσένα και σε όλες τις αναγνώστριες ότι Επιτέλους χώρισα από την καριόλα την Αλέκα (ναι, ναι, είναι το πραγματικό της όνομα, ελπίζω τώρα να διαβάζει A.V. και να καταλάβει ότι είναι για αυτή) και Επιτέλους είμαι ελεύθερος. Η ζωή μου έχει πάλι νόημα. Ξυπνάω και ανοίγω τηλεόραση με την τσίμπλα στο μάτι. Κατουράω και δεν τραβάω καζανάκι. Τηγανίζω αυγά και τα κάνω όλα πουτάνα μέσα στην κουζίνα. Βγαίνω έξω τα βράδια με Γκρεκ και λιώνουμε στα ξίδια μέχρι τις 5 και τις 6 το πρωί. Έχω δυο γκομενάκια που τα παίζω ό,τι ώρα γουστάρω. Για να μην πολυλογώ και σου τρώω και το χώρο, η ζωή μου είναι γαμάτη τώρα που ξεκουμπίστηκε η Αλέκα. Επίσης θέλω να της πω ότι είναι ηλίθια που δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Νομίζει ότι τη θέλω πίσω και μου κάνει νούμερα; Αν ναι, είναι εντελώς ζώο γιατί εγώ παίρνω να της πω να τσακιστεί να πάρει τα πράγματά της από το σπίτι και να μου φέρει το Diesel μπουφάν μου που το πλήρωσα 220 γιούρο. Τα λέμεεεε.

Υ.Γ. Επίσης από τότε που χώρισα μου φαίνεται πως μεγάλωσε και το πουλί μου!!!

Επίσης κάποιος υποφέρει από έρωτα.

»Γεια σου, Μυρτώ. Θυμάσαι την πρόσφατη διαφήμιση με την ανακύκλωση, έναν τύπο που πάει στα σκουπίδια μια σκούπα ηλεκτρική και του έρχεται πίσω στο κεφάλι; Μη βιάζεσαι, δεν θα σου ζητήσω κονέ με τον ηθοποιό. Πολύ καλός κωμικός, αλλά για άλλον κτυπά η καμπάνα. Προχτές το βράδυ κατέβασα τα σκουπίδια και βλέπω ότι ένας κούκλος πέταγε ένα πληκτρολόγιο και εμπνευσμένη από τη διαφήμιση του λέω, μην τα πετάς εδώ, θα σου επιστρέψει πίσω, και τι μου απαντά; Αλήθεια;! Μα καλά οι άντρες το χάσανε εντελώς;

Όχι, δεν νομίζω. Μάλλον εσείς πέσατε στην περίπτωση και συναντήσατε τον Έλληνα Φόρεστ Γκαμπ βραδιάτικα.

»Μυρτούουουδι, βοήθειααα! Γυρνάς από δω κι από κει σαν την άδικη κατάρα, από μαλάκα σε μαλάκα και από παντρεμένο σε κρυφογκέι για να καταλήξεις πριν ένα μήνα στην απόφαση ότι, τι να κάνουμε, δεν πειράζει, θα ζήσεις μόνη σου με τις φίλες σου πίνοντας τεκίλες στο Hoxton και μαγειρεύοντας συνταγές του Μάστερ Σεφ για τον μπάκουρο κολλητό σου. Και τότε, γνωρίζεις Εκείνον. Με τα όμορφα πράσινα μάτια του. Με τις μαύρες adidas φόρμες του. Με το χαμόγελό του που σε κάνει να ξεχνάς ότι δεν έχεις δουλειά γιατί σε έδιωξαν από την εταιρεία μαζί με άλλους τέσσερις, ότι δεν έχεις λεφτά, ότι στη σπάει η μάνα σου που σου γκρινιάζει όλη μέρα, ότι γενικώς γάμησέ τα. Και τον ερωτεύεσαι τρελά. Και σε ερωτεύεται κι αυτός. Μόνο που αυτός είναι αθλητής, δεν πίνει, δεν ξενυχτάει και κυρίως Δεν καπνίζει. Μη γελάσεις, αυτό το τελευταίο είναι το πρόβλημα. Ότι εγώ καπνίζω. Πολύ. Ενάμισι πακέτο τη μέρα και πάω για δύο. Και τον ενοχλεί πάρα πολύ. Την πρώτη φορά μού το είπε διακριτικά. Τη δεύτερη κάπως πιο ωμά. Και την τρίτη μού είπε κατάμουτρα ότι του μυρίζω τρομερά, τα μαλλιά μου, τα ρούχα μου, τα χέρια μου, η αναπνοή μου, όλα και ότι αηδιάζει όταν φιλιόμαστε και προτιμάει να χωρίσουμε. Του υποσχέθηκα ότι θα το κόψω, προσπάθησα για τρεις μέρες αλλά την τέταρτη ξανακύλησα. Ξαναπροσπάθησα, τα κατάφερα για μια βδομάδα και μετά το ίδιο. Τώρα ξεκίνησα και πάλι. Αυτό τον καιρό δεν βλεπόμαστε αλλά Εκείνος με παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει πώς τα πάω με την προσπάθειά μου, μου λέει ότι είναι εκεί έξω και με περιμένει. Όπως λέει και η διαφήμιση, έχω βάλει στοίχημα ότι μπορώ. Μια μέρα θα το καταφέρω. Αρκεί να το πάρω απόφαση. - Εύη

Καλά, χαλαρώστε λίγο. Σιγά μη βάλετε και τη μαμά σας να σας δέσει στο κρεβάτι και να σας σκουπίζει το μέτωπο με βρεγμένα πανιά.

Υ.Γ.1 Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το τεκμηριώσω ακριβώς, αλλά ο Εκείνος μού φαίνεται κάπως ψυχάκιας.

Υ.Γ.2 Και κάπως μαλακισμένο.

Υ.Γ.3 Παίρνει τηλέφωνο από «εκεί έξω» για να σας στηρίξει στην προσπάθειά σας να κόψετε το κάπνισμα! Σε λίγο θα σας κλείσει στην Ιθάκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ