TV & Media

MasterChef 2022: Αποχώρησε ξανά ο «Μπόμπαινας» - Οι νέες προκλητικές δηλώσεις

Νέο show από τον παίκτη του ριάλιτι

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπόμπαινας
Ο Μπόμπαινας © YouTube

MasterChef 2022: Αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής για δεύτερη φορά φέτος ο Δημήτρης Ταϊρίδης ή κατά κόσμον «Μπόμπαινας» - Οι νέες του δηλώσεις.

Για δεύτερη φορά στο φετινό MasterChef αποχώρησε ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ή όπως τον ξέρουν όλοι, «Μπόμπαινας». Μία τέτοια φυσιογνωμία, βέβαια, δεν θα μπορούσε να αποχωρήσει με ήρεμο τρόπο και όπως το συνηθίζει, ο «Μπόμπαινας» έκανε τις τελευταίες του προκλητικές δηλώσεις πριν κλείσουν οι κάμερες του χθεσινού επεισοδίου.

Αποδέκτης κυρίως ο Νίκος Μπέρκας, με τον οποίον δεν διατηρούν καθόλου καλές σχέσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά «α, ρε Μπέρκα και νομίζεις ότι κέρδισες τώρα; Ο Ταϊρίδης έχασε!», ενώ τον κατηγόρησε και για ειρωνεία μετά τη δοκιμασία λέγοντας μάλιστα πως «όμοιος ομοίω κι η κοπριά στα λάχανα, λένε στο χωριό μου» και συμπλήρωσε:

«Χα! Να με ειρωνευτεί ο Μπέρκας, τουλάχιστον εγώ δεν χαμογελάω ψεύτικα, τουλάχιστον εγώ είμαι ο Ταϊρίδης. Δεν είμαι ένας άλλος εδώ, ένας άλλος στον χώρο των παικτών, ένας άλλος στο σπίτι».

Λίγο πριν φύγει δεν παρέλειψε να κάνει την δική του πρόβλεψη για το ποιοι θα είναι στην δυάδα του τελικού. Γιάννος και Πάνος, λοιπόν, είναι για τον ίδιο ο ιδανικός τελικός.

 

MasterChef 2022 | H αποχώρηση του Μπόμπαινα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ