TV & Media

Σοφία Βεργκάρα: Το γυμνό παρελθόν της κάνει άνω κάτω το Instagram

Οι σέξι φωτογραφίες με τις χυμώδεις καμπύλες σε πρώτο πλάνο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σοφία Βεργκάρα
Σοφία Βεργκάρα © EPA/JIMMY MORRIS

Η Σοφία Βεργκάρα αναστατώνει το Instagram με γυμνές φωτογραφίες από το παρελθόν. Η σέξι φωτογράφιση από ημερολόγιο στο Μαϊάμι.

Η Σοφία Βεργκάρα παραμένει μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη. Γεννημένη στις 10 Ιουλίου 1972 η Κολομβιανή ηθοποιός διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα, με τον χρόνο να παραμένει καλός μαζί της.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει η Σοφία Βεργκάρα κατά διαστήματα στο Instagram, προκαλούν ίλιγγο στους followers, οι οποίοι δεν σταματούν να αποθεώνουν.

Αυτήν τη φορά η Λατίνα ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, όταν οι ώριμες καμπύλες στα άγουρα χρόνια της νιότης μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον στα ανδρικά περιοδικά, με τις προτάσεις για σέξι φωτογραφίσεις να κάνουν... παρέλαση στο γραφείο του ατζέντη της και το τηλέφωνο να μη σταματά να χτυπά.

Σοφία Βεργκάρα: Οι σέξι throwback φωτό που άναψαν «φωτιές» στο Instagram

Η ανάρτησή της στο Instagram συνοδεύεται από δύο σέξι φωτογραφίες του παρελθόντος. Πρόκειται για στιγμιότυπα από φωτογράφιση στο Μαϊάμι για ημερολόγιο.

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και καλύπτοντας το γυμνό της στήθος με ένα μπουκέτο λουλούδια, η Σοφία Βεργκάρα δείχνει στην πράξη ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά στην εξωτερική της εμφάνιση σε σχέση με το παρελθόν. Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κολομβιανή ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι γεννήθηκε με τεράστια στήθη και έτσι της είναι δύσκολο να κάνει άθληση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την ανάρτησή της στο Instagram, σημειώθηκε «έκρηξη» σε likes. Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Βεργκάρα θα υποδυθεί Κολομβιανή έμπορο ναρκωτικών σε νέα μίνι σειρά του Netflix.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ