- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Σοφία Βεργκάρα θα υποδυθεί Κολομβιανή έμπορο ναρκωτικών
Στη νέα μίνι σειρά του Netflix
Η Σοφία Βεργκάρα θα υποδυθεί την Κολομβιανή έμπορο ναρκωτικών Γκριζέλντα Μπλάνκο.
Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της μίνι σειράς του Netflix η οποία αφηγείται πώς η Γκριζέλντα Μπλάνκο (Griselda Blanco) μια αφοσιωμένη μητέρα δημιούργησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία με έδρα το Μαϊάμι κατά τη δεκαετία του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η Σοφία Βεργκάρα ενσαρκώνει την Κολομβιανή «βασίλισσα» των ναρκωτικών.
Για τις ανάγκες του ρόλου ως «νονά» της κοκαΐνης υποβλήθηκε σε μια απίστευτη μεταμόρφωση με πιο λεπτά φρύδια και προσθετικά στη μύτη και στο πηγούνι της για να μοιάζει περισσότερο με την Μπλάνκο.
Η σειρά θα είναι σε έξι επεισόδια των 50 λεπτών. Όπως αναφέρει το Netflix: «Ήταν μια αφοσιωμένη μητέρα και είχε έναν θανατηφόρο συνδυασμό, χάρης και αγριότητας, που τη βοήθησε να κινείται ανάμεσα στην οικογένεια και στην επιχείρησή της». Και συνεχίζει: «παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστή για τους αδίστακτους και βίαιους τρόπους της η Γκριζέλντα ήταν μία από τις πλουσιότερες εμπόρους ναρκωτικών στον κόσμο, και απολάμβανε έναν πολυτελή και λαμπερό τρόπο ζωής».
Σοφία Βεργκάρα: Η ζωή της Γκριζέλντα Μπλάνκο
Γεννημένη το 1943 σε συνθήκες ακραίας φτώχειας στην Κολομβία, μεγάλωσε στη φτωχογειτονιά έξω από την Μεντεγίν, Μπάριο Τρινιντάντ. Έφυγε από το σπίτι της σε ηλικία μόλις 14 ετών για να ξεφύγει από την σωματική κακοποίηση του συντρόφου της μητέρας της και ζούσε στους δρόμους.
Γνώρισε τον Αλμπέρτο Μπράβο, έναν γνωστό διακινητή κοκαΐνης για το καρτέλ της Μεντεγίν. Την προσέλαβε για να αγοράζει για λογαριασμό του κοκαΐνη, την οποία θα επεξεργαζόταν ο ίδιος. Το ζευγάρι σύντομα ερωτεύεται και στα τέλη της δεκαετίας του 1960, μετακομίζουν παράνομα στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, και δημιουργούν ένα τεράστιο κύκλωμα λαθρεμπορίου κοκαΐνης. Σκοτώθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2012, σε ηλικία 69 ετών.
Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η πλατφόρμα ανακοίνωσε τους νέους ηθοποιούς στο καστ, μεταξύ των οποίων ο Αλμπέρτο Γκέρα, Βανέσα Φερλίτο, και Αλμπέρτο Αμάν.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκατομμύρια αναγνώστες περιμένουν το έκτο βιβλίο της σειράς «A Song of Ice and Fire»
Μια νεαρή, μόνη μητέρα με μια «ασυνήθιστη» οικογένεια ανοίγει λογαριασμό στο Only Fans και εμείς απολαμβάνουμε στις οθόνες μας μια απολαυστικά τρυφερή οικογενειακή dramedy
Έκτοτε απέσπασε δυο Όσκαρ
Το επιστημονικής φαντασίας σύμπαν του Ρίντλεϊ Σκοτ έρχεται στη μικρή οθόνη μέσω του Prime Video
Το reboot αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2027
Το sequel του «The Handmaid's Tale» αλλάζει τη φόρμα του teen drama και βρίσκει έναν νέο τρόπο να μιλήσει για την εξουσία και την ενηλικίωση
Ένα crime drama που δεν ανακαλύπτει τον τροχό, αλλά βρίσκει στο πρόσωπο του Χάρντι τον απόλυτο πρωταγωνιστή
Η σειρά αποτελεί spin off του «Υellowstone»
Η σειρά στοχεύει σε μια ρεαλιστική και ιστορικά τεκμηριωμένη αναπαράσταση της Εποχής του Χαλκού
Η σειρά που αγαπήθηκε και ξεχώρισε όσο λίγες μπορούν στην εποχή του εφήμερου content, ρίχνει αυλαία αντάξια της ήδη εντυπωσιακής ιστορίας της
Όποιος χρεοκοπεί θα αποχωρεί από το παιχνίδι, μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής
Καθώς η εκπομπή δεν γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία
Συγκινούν τα μηνύματα των συναδέλφων του
Η ανάρτηση της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Από τα Εξάρχεια της δεκαετίας του '80 μέχρι σήμερα, ο δημοφιλής ηθοποιός θυμάται πρόσωπα, ρόλους και ιστορίες
Η ανάρτησή του Έλληνα hair stylist
Το «Hacks» σημείωσε ρεκόρ ως κωμική σειρά
Η ελληνική μυθοπλασία στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση, από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα, δεν έχει φτάσει στη «μεγάλη αφήγηση»
Τα επεισόδια που «στοίχειωσαν» τα παιδιά της εποχής
Στη διάθεση των συνδρομητών και οι 10 κύκλοι της αγαπημένης παρέας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.