TV & Media

GNTM Τελικός: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια

Ποια είναι η σειρά. Εντάσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
GNTM Τελικός: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια
GNTM Τελικός © Τwitter

H Κυβέλη Χατζηευστρατίου νικήτρια του GNTM 2021. Μετά τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής αλλά και την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού

Τρεις παίκτες πέτυχαν να φτάσουν μέχρι την τελική βραδιά, καθώς κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μόδας του Star έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τον τίτλο του επόμενου top model της Ελλάδας.

Ο λόγος για την Όλγα Ντάλλα, την Κυβέλη Χατζηευστρατίου και τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη.

Μετά τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής αλλά και την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αυτή που κατέκτησε την κορυφή και αναδείχτηκε νικήτρια είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Οι δοκιμασίες και οι βαθμολογίες

Στο πρώτο μέρος των δοκιμασιών του τελικού, οι τρεις φιναλίστ φωτογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Σκουλό.

Η πρώτη φωτογράφηση είχε στοιχεία από την εμβληματική σκηνή της Audrey Hepburn στην κλασική ταινία «Breakfast at Tiffany’s» και η δεύτερη διαγωνιστική φωτογράφηση έλαβε μέρος σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό με βασικό ζητούμενο το φλερτ.

Μετά την αξιολόγηση των κριτών, η Κυβέλη κατάφερε να προηγηθεί με 74 βαθμούς, τον Κωνσταντίνο να ακολουθεί με 70 βαθμούς και την Όλγα στην τρίτη θέση με 69 βαθμούς.

Στο δεύτερος μέρος των δοκιμασιών, τα τρία μοντέλα έκαναν στην αρχή μια λαμπερή πασαρέλα και στη συνέχεια κλήθηκαν να κάνουν ένα διαφημιστικό teaser για premium ποτό.

Εντάσεις στο GNTM ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους 

Μάλιστα, μετά την αξιολόγηση της προσπάθειάς τους στην πασαρέλα ο Κωνσταντίνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του.

Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι η Κυβέλη είχε υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και στην τρίτη δοκιμασία του τελικού έκανε έξαλλο τον Κωνσταντίνο και σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Πάμε; Πάμε σπίτι μας Όλγα. Πραγματικά θέλω να μιλήσω στην Ζεν εγώ προσωπικά για αυτό το σχόλιο. Εγώ κρίνω ότι πρέπει να κάνουμε μια οικειοθελή αποχώρηση, το πιστεύω. Εγώ το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά, no joke. Είμαι έτοιμος για οικειοθελή», είπε ο Κωνσταντίνος στην Όλγα.

Στη συνέχεια όμως, ο Κωνσταντίνος βάζοντας τα κλάματα στην αγκαλιά της Ζενεβιέβ Μαζαρί δήλωσε ότι το είπε πάνω στην ένταση της στιγμής.

Έτσι λοιπόν, με την βαθμολογία των κριτών η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής: Όλγα 144 βαθμούς, Κωνσταντίνος 146 βαθμούς και Κυβέλη 151 βαθμούς.

Στο τέλος, ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και είχαμε την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, που ήταν η Κυβέλη με 169 βαθμούς.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Κωνσταντίνος με 150 βαθμούς και στην δεύτερη η Όλγα με 162 βαθμούς.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο που βρέθηκε στην πρώτη θέση και κατέκτησε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Παράλληλα, η Κυβέλη εξασφάλισε ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels. Η συνεργασία του GNTM με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London συνεχίζεται και προσφέρει ένα συμβόλαιο για το μοντέλο που κατέκτησε τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

GNTM 4 -Τελικός | Μεγάλη νικήτρια είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου !

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ