TV & Media

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου κέρδισε το GNTM και το Twitter επικροτεί

Ποια είναι η 19χρονη που κέρδισε κόντρα σε όλους - Αποθέωση στα social

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυβέλη Χατζηευστρατίου, νικήτρια του GNTM
Κυβέλη Χατζηευστρατίου, νικήτρια του GNTM © StarTvGreece

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι νικήτρια του GNTΜ και το Twitter πανηγυρίζει για την 19χρονη που την πολέμησαν όσο λίγες αλλά κατάφερε να κινήσει στον τελικό.

Στο GNTM η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελικού. Δέχτηκε αμφισβήτηση, κριτική και πικρόχολα σχόλια. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου δεν το έβαλε κάτω και στο τέλος κέρδισε το GNTM.

Στο Twitter έγινε χαμός τόσο πριν όσο και μετά τα τελικά αποτελέσματα, με τους χρήστες να εκφράζουν ξεκάθαρα την προτίμησή τους στην 19χρονη.

Το διαπεραστικό της βλέμμα και η ξεχωριστή ομορφιά της την έκαναν να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Στην πορεία απέδειξε στην πράξη πόσο δυναμική και μαχήτρια είναι, καταφέρνοντας να φθάσει μέχρι την κορυφή.

Ο τελικός ήταν γεμάτος ένταση. Η Κυβέλη άφησε πίσω της τους άλλους δύο φιναλίστ, την Όλγα και τον Κωνσταντίνο. Εκτός από τον τίτλο του Greece's Next Top Model η 19χρονη κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα καινούργιο αυτοκίνητο SUV, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ, καθώς και ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου κέρδισε το GNTM - «Πάρτι» στο Twitter

Στο Twitter το ένα μήνυμα διαδέχεται το άλλο για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου και τον δύσκολο αγώνα που έδωσε, καταφέρνοντας τελικά να επικρατήσει στο GNTM σε μια μάχη against all odds.

Για «δικαίωση» κάνουν λόγο οι χρήστες του Twitter, επισημαίνοντας ότι είναι «Το Μοντέλο» και πως άξιζε 100% τη νίκη στον τελικό. Οι περισσότεροι υπογραμμίζουν ότι αποτελεί «σημείο αναφοράς» για τον 4ο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη στον τελικό του GNTM

 Η 19χρονη που κέρδισε στον τελικό του ριάλιτι μόδας και είναι το Greece's Next Top Model (GNTM) δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της στις πρώτες της δηλώσεις.

«Το όνειρό μου γενικά, από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω. Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου».

«Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα όλο το βράδυ» - Οι αποκαλύψεις από την Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Λιγότερο από ένα 24ωρο μετά τη νίκη της στον τελικό του GNTM, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στο σπίτι.

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή του Star σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 η 19χρονη νικήτρια του ριάλιτι μόδας τόνισε: «Αν βλέπεις ότι δεν ταιριάζεις με τον άλλο, είναι θέμα αξιοπρέπειας, ή αν βλέπεις ότι δεν σε θέλει ο άλλος στην παρέα είναι πάλι θέμα αξιοπρέπειας».

 

 

«Δεν φοβήθηκα ότι θα μου στοιχήσει αυτό. Υπήρξαν στιγμές που έκλαιγα όλο το βράδυ» ξεκαθάρισε.

 

 

«Όλο αυτό με βοήθησε να δω τη δύναμή μου. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα» κατέληξε η 19χρονη που πέρασε δύσκολες στιγμές στο σπίτι του GNTM.

Ποια είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου - Η συμμετοχή στο GNTM

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι 19 ετών. Μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ήδη, από τις auditions του GNTM ξεχώρισε για την ομορφιά και το στυλ της. «Γαλλιδούλα» ήταν ένα από τα προσωνύμια που τη συνόδευαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μόδας.

Όπως αναφέρει η ίδια, είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. 

GNTM 4 | Η audition της Κυβέλης

Στα 16 της πόζαρε για πρώτη φορά στο πλαίσιο φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων. Σε αυτήν την ηλικία συνειδητοποιεί ότι θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

GNTM 4 | Η σέξι φωτογράφιση στο αμάξι της Κυβέλης Χατζηευστρατίου

Τελειώνοντας το σχολείο, φεύγει από την Κέρκυρα και μετακομίζει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Από τα διάσημα τοπ μόντελ θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ. Η συμμετοχή στο GNTM ήταν μια ευκαιρία για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία ήταν και η μεγάλη νικήτρια στον τελικό.

GNTM 4 -Τελικός | Μεγάλη νικήτρια είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου !

Στον ημιτελικό του GNTM η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είχε συγκινήσει, επισημαίνοντας «δουλεύω από τα 14, έμαθα να παλεύω» και ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν έχω δεδομένα πολλά πράγματα που έχουν δεδομένα οι άλλοι».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ