TV & Media

Βίκυ Καγιά: Με την Ζενεβιέβ έχουμε να μιλήσουμε 4 μήνες

«Δεν είμαστε πλέον κοντά»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Βίκυ Καγιά
Η Βίκυ Καγιά © NDP Photo Agency

Τέσσερις μήνες έχουν να μιλήσουν Βίκυ Καγιά και Ζενεβιέβ Μαζαρί σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η πρώτη σε συνέντευξή της.

Τις στενές επαφές που είχαν έχουν σταματήσει Βίκυ Καγιά και Ζενεβιέβ Μαζαρί όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της η πρώτη, μιλώντας για την σχέση τους, η οποία δεν είναι όπως παλιά. 

Μάλιστα, το διάσημο μοντέλο παραδέχθηκε πως έχουν να μιλήσουν τουλάχιστον τέσσερις μήνες: «Έχουμε να μιλήσουμε πάρα πολύ καιρό. Νομίζω ότι έχουμε να μιλήσουμε τρεις ή τέσσερις μήνες στο Studio Καραμάνος» και συμπλήρωσε:

«Ο κόσμος αλλάζει και παίρνει αντίστοιχες αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαστε πλέον κοντά. Κάποτε ήμασταν δίπλα δίπλα. Δεν έχει συμβεί όμως κάτι, δεν έχουμε τσακωθεί.»

Τέλος, αναφέρθηκε και στο Greece's Next Top Model, υπογραμμίζοντας πως εκείνη την είχε προτείνει για να ενταχθεί στο γνωστό ριάλιτι μόδας.

«Ήμασταν παλιά συνεργάτιδες. Η Ζενεβιέβ δούλευε στο fashion workshop για εννέα χρόνια. Ξεκίνησε ως καθηγήτρια και μετά από πολλή δουλειά από όλους μας έγινε διευθύντρια προγράμματος. Την είχα γνωρίσει πριν από πολλά χρόνια ως βοηθό του Νικόλα Γεωργίου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ