- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Ό,τι πιο καλοκαιρινό μπορείς να φας 11 ορόφους πάνω από την πόλη
Olive Garden με νέο, άκρως δροσερό μενού
Έντεκα ορόφους πάνω από το έδαφος το αεράκι φυσάει δροσερό, ο Λυκαβηττός είναι μια ανάσα μακριά και η Αθήνα μοιάζει ήσυχη. Στο εστιατόριο Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια δεν ακούς τη βουή της Πανεπιστημίου ακριβώς από κάτω σου, δεν νιώθεις τη ζέστη, ούτε τίποτα άλλο. Κοιτάς μόνο τον ορίζοντα και ταξιδεύεις. Καλύτερη ώρα για ταξίδια, αυτή του δειλινού.
Ο σεφ του εστιατορίου, Χρήστος Τζιλήρας δημιουργεί πάντα μενού που πατάνε γερά στα ελληνικά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα. Έτσι, στο πιάτο σου φτάνουν όλες –κυριολεκτικά- οι γεύσεις της Ελλάδας. Το «Καρπούζι- μοτσαρέλα» Κερκίνης με baby ρόκα, νεροκάρδαμο και ντρέσινγκ με θυμαρίσιο μέλι και δυόσμο, τα κολοκυθάκια με θαλασσινά, βιολογικό πλιγούρι και μάραθο αυγολέμονο και το γεμιστό κοτόπουλο με μελιτζάνα, θυμάρι και ταλαγάνι, σερβιρισμένο με πουρέ ψητής πιπεριά Φλωρίνης είναι μόνο μερικά από τα καινούργια πιάτα του νέου καλοκαιρινού μενού του Olive Garden. Μπορείς να τα ανακαλύψεις όλα, μπορείς όμως να πας απλά και μόνο για να πιεις το ποτό σου ή κάποιο από τα signature cocktails με φόντο αυτή τη συγκλονιστική θέα.
Ωράριο λειτουργίας Olive Garden:
Εστιατόριο: 12:00πμ–12:30πμ, Bar:10:00πμ 2:00πμ
Τιμή ποτού από 8€
Τιμή φαγητού από 18€
Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, 2103326260
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20-22 Σεπτεμβρίου και 27-29 Σεπτεμβρίου τρώμε burgers στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι
Εστιατόρια, μοντέρνες ταβέρνες και wine bars για τη σεζόν που ξεκινάει ορεξάτη
Που δεν είναι πλατεία, αλλά ένα στέκι-κολιέ με πέντε μόνο στέκια που δεν αδειάζουν καμιά ώρα της ημέρας
Μάλλον τη θέση της γιαγιάς στην κουζίνα πήρε φέτος ο νεαρός εγγονός
Από την τέλεια μπουγάτσα μέχρι πεντανόστιμα εστιατόρια
Γλυκά και αλμυρά, αλλά και φοβερές μπαγκέτες, ολόφρεσκα και τέλεια όλα τους
Tο μαγαζί σε καλεί να το κάνεις το νέο σου στέκι
Καφές, γλυκά και cocktails σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης
H απόλυτη street food dessert εμπειρία!
Εδώ η διαδικασία της μπουγάτσας είναι υψηλή τέχνη που πάει από γενιά σε γενιά
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το Choureal έχει κερδίσει πάνω από 25 βραβεία γεύσης…
Πανσέληνος στον λόφο του Λυκαβηττού;
Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!
Αποκαλύπτοντας τα διατροφικά καλά - και κακά - των δυο ειδών ρυζιού
Στις διακοπές θυμόμαστε όλα τα ωραία και νόστιμα του τόπου μας
Το Δάκρυ της Ινδίας είναι φοβερά νόστιμο
Οι μικρές διακοπές έχουν τη χάρη τους και ο χειμώνας αργεί
Για να μην χαθείς στη μετάφραση της πιο γοητευτικής περαντζάδας στην πόλη!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.