Οι Κυριακές περνούν μόνο με παγωμένη μπίρα
Το Barley Cargo υποδέχεται με ζυθοχαμόγελο τις κυριακάτικες EμBEERίες
Από τις πιο γνωστές, ενημερωμένες και καλύτερες μπιραρίες της πόλης, το Barley Cargo είναι πάντα έτοιμο να μας παρασύρει στον δροσερό κόσμο της μπίρας. Το τιμάμε όλες τις εποχές, αλλά όσο να’ ναι το καλοκαίρι το αγαπάμε λίγο περισσότερο. Και αυτό ανταποδίδει με τους ανεπανάληπτους…μπιραματισμούς του, όπως συνηθίζει να τους αποκαλεί. Ναι, σωστά μαντεύεις. Οι κυριακάτικες ΕμBEERίες είναι πάλι εδώ!
Αρχίζοντας από αυτή την Κυριακή, 15 Μαΐου και για κάθε Κυριακή μέχρι τις 26 Ιουνίου, ζυθοποιοί από όλη την Ελλάδα δίνουν το ραντεβού τους στο Barley Cargo για να μας συστήσουν τις ωραίες τους μπίρες και να λύσουν όλες τις απορίες μας. Βύνη, λυκίσκος, μαγιά, πικράδα, πλούσιο σώμα, υπόγλυκες νότες, απαλό άρωμα, διακριτική σπιρτάδα, φρουτώδης επίγευση, κρεμώδης αφρός, μεστή γεύση, τροπικά φρούτα, πιπεράτες πινελιές μπαχαρικών…η γευστική παλέτα της ελληνικής μπίρας δεν έχει τελειωμό!
Και επειδή οι καλές μπίρες θέλουν και την κατάλληλη συνοδεία, το Barley Cargo φροντίζει για τα πιο λαχταριστά μεζεδάκια, διαφορετικά κάθε φορά, ανάλογα τα παραδοσιακά προϊόντα που βγάζει ο τόπος κάθε μικροζυθοποιίου!
Μεζεδάκια και καλή μπίρα. Έτσι θέλουμε να περνάμε τις Κυριακές μας. Για αυτό ας δώσουμε όλοι μαζί ραντεβού αυτή την Κυριακή στις 9 μ.μ. στο Barley Cargo για να δοκιμάσουμε τη Θεσσαλονικιά μπίρα Sknipa, την πρώτη ελληνική μπίρα που φέρνουν κοντά μας οι ΕμBEERίες, και να γνωρίσουμε τους παραγωγούς της.
Αναλυτικά το πρόγραμμα :
15.05.16 Sknipa (Θεσσαλονίκη)
22.05.16 Αργώ (Βόλος)
29.05.16 Canal Dive (Κόρινθος)
05.06.16 Σόλο (Κρήτη)
12.06.16 Ora (Πάτρα)
19.06.16 Θεσσαλική (Θεσσαλία)
26.06.16 Στίλβη (Καρδίτσα)
Κολοκοτρώνη 6, 210 3230445, Fb: BarleyCargo
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20-22 Σεπτεμβρίου και 27-29 Σεπτεμβρίου τρώμε burgers στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι
Εστιατόρια, μοντέρνες ταβέρνες και wine bars για τη σεζόν που ξεκινάει ορεξάτη
Που δεν είναι πλατεία, αλλά ένα στέκι-κολιέ με πέντε μόνο στέκια που δεν αδειάζουν καμιά ώρα της ημέρας
Μάλλον τη θέση της γιαγιάς στην κουζίνα πήρε φέτος ο νεαρός εγγονός
Από την τέλεια μπουγάτσα μέχρι πεντανόστιμα εστιατόρια
Γλυκά και αλμυρά, αλλά και φοβερές μπαγκέτες, ολόφρεσκα και τέλεια όλα τους
Tο μαγαζί σε καλεί να το κάνεις το νέο σου στέκι
Καφές, γλυκά και cocktails σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης
H απόλυτη street food dessert εμπειρία!
Εδώ η διαδικασία της μπουγάτσας είναι υψηλή τέχνη που πάει από γενιά σε γενιά
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το Choureal έχει κερδίσει πάνω από 25 βραβεία γεύσης…
Πανσέληνος στον λόφο του Λυκαβηττού;
Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!
Αποκαλύπτοντας τα διατροφικά καλά - και κακά - των δυο ειδών ρυζιού
Στις διακοπές θυμόμαστε όλα τα ωραία και νόστιμα του τόπου μας
Το Δάκρυ της Ινδίας είναι φοβερά νόστιμο
Οι μικρές διακοπές έχουν τη χάρη τους και ο χειμώνας αργεί
Για να μην χαθείς στη μετάφραση της πιο γοητευτικής περαντζάδας στην πόλη!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.