Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22.04.2024

Ζυγέ, η μέρα σου ξεκινά κάπως απαιτητικά σήμερα και το καταλαβαίνεις κι εσύ σχετικά γρήγορα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Είναι κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων απέναντί σου, Κριέ μου, που σήμερα σε προβληματίζουν και το κυριότερο σε ενοχλούν αρκετά. Παρατηρείς τις κινήσεις τους και τον τρόπο τους και προσπαθείς να καταλάβεις κάποια πράγματα περισσότερα. Το θέμα είναι πως μέσα από αυτή σου την παρατήρηση, σκέφτεσαι αν αξίζει να αντιδράσεις και να δείξεις το πώς σε κάνουν να νιώσεις ή αν είναι καλύτερα να περάσεις σε ένα χαλαρό στυλ απέναντί τους και να κάνεις απλά τη δουλειά σου. Η αλήθεια είναι πως δε σου είναι εύκολο να περάσεις στην αθόρυβη αποκοπή των ατόμων αυτών, αλλά αξίζει να κάνεις και χαμό; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρεις τις αποστάσεις σου.

Ταύρος
Αυτά που βλέπεις να γίνονται στον εργασιακό σου χώρο, Ταύρε, και το ότι αναγκάζεσαι να τροποποιήσεις κάποιες ρουτίνες σου, για να μπορέσεις να απαλύνεις κάπως την κατάσταση, σε προβληματίζουν αρκετά. Μέσα στο κεφάλι σου αρχίζεις και αναρωτιέσαι αν θα έκαναν και οι άλλοι το ίδιο για εσένα. Η απάντηση μπορεί να είναι προφανής και αυτό δύσκολα το δέχεσαι. Αναρωτιέσαι λοιπόν μέσα στη μέρα, αν θα ήταν καλύτερα να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους, ώστε να μην έχεις δεύτερες σκέψεις και σκοτούρες που θα σε γεμίζουν με άγχος ή με σκέψεις που θα σε κάνουν να νιώθεις περίεργα.

Δίδυμοι
Με μια πιο δημιουργική διάθεση, Δίδυμε, σήμερα θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις και να διορθώσεις κάποια ζητήματα που μπορεί να προέκυψαν από το πουθενά. Κάποιες γκρίνιες φίλων ότι εξαφανίζεσαι, κάποια οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και δε σου αφήνουν χώρο να χαλαρώσεις. Πέρα από αυτά όμως, σήμερα προβληματίζεσαι με διάφορα διλήμματα που προκύπτουν μέσα στη μέρα. Τα άγχη είναι αρκετά και ο τρόπος που θέλεις να τα αντιμετωπίσεις είναι άμεσος. Η δυσκολία έχει να κάνει με τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτές τις καταστάσεις. Το σίγουρο είναι ότι θέλεις να απομακρύνεις οτιδήποτε σου δημιουργεί πρόβλημα, χωρίς όμως να πάρει έκταση η ένταση που θα δημιουργηθεί.

Καρκίνος
Συζητήσεις και κουβέντες που ανοίγεις με την οικογένεια, Καρκίνε μου, σου δημιουργούν ερωτηματικά και διλήμματα. Αρχικά, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια ενόχληση από την πλευρά της οικογένειας για το χρόνο που σπαταλάς για τη δουλειά σου και τα πλάνα που κάνεις για να ανεξαρτητοποιηθείς σε έναν βαθμό. Κι επειδή όλα αυτά σήμερα τα ακούς με γκρίνιες, σχόλια και μπηχτές, παίρνεις αποστάσεις και υψώνεις τοίχους, μετά από έντονες συζητήσεις. Αυτά που σου λένε είναι εύκολο να σε βάλουν σε σκέψεις για το αν αξίζει τον κόπο όλο αυτό που προγραμματίζεις και μπορεί να σε μπερδέψει αρκετά στο τι θέλεις να κάνεις.

Λέων
Σκέψεις και υπόνοιες, Λέοντά μου, σήμερα σε φέρνουν σε ένα σημείο να μην είσαι σίγουρος για τίποτα. Ακόμα και για αυτά που σκέφτεσαι εσύ ο ίδιος. Κι ενώ αντιλαμβάνεσαι και εντοπίζεις τα αδύναμα σημεία που μπορεί να κάνουν και τη ζημιά, δεν ξέρεις αν αξίζει τον κόπο να κάνεις κάτι για να τα βελτιώσεις. Σήμερα είσαι λίγο πεσμένος και σκέφτεσαι πράγματα που σε έχουν πληγώσει. Επομένως, σου είναι πιο εύκολο να πάρεις αποστάσεις από όλους με κάθε τρόπο και να μην ασχοληθείς μέσα στο κεφάλι σου με ζητήματα που δεν ξέρεις αν μπορούν να σωθούν. Φαίνεται προς πως έχεις ένταση και είσαι προβληματισμένος, να ξέρεις.

Παρθένος
Οικονομικά ζητήματα σήμερα έρχονται να σου δείξουν πως ίσως πρέπει να ακολουθήσεις μια διαφορετική τακτική, Παρθένε μου, καθώς το πράγμα δεν εξελίσσεται όπως το είχες στο μυαλό σου. Παρατηρώντας τις κινήσεις σου, τις καταστάσεις που επικρατούν γύρω σου αλλά και το πόσο εκτιμούν κάποιοι από τον κύκλο σου την προθυμία σου να βοηθήσεις αρχίζεις και σκέφτεσαι μέσα στη μέρα αν πρέπει να πάρεις αποστάσεις και να γλιτώσεις την ηρεμία σου από έντονες συζητήσεις που, αν μείνεις κι άλλο ανενεργός, θα γίνουν σχεδόν αναπόφευκτες. Ένα άλλο δίλημμα που θα προκύψει είναι ο τρόπος που είναι καλύτερος για να γίνει αυτή η διακοπή επαφών.

Ζυγός
Ζυγέ μου, η μέρα σου ξεκινά κάπως απαιτητικά σήμερα και το καταλαβαίνεις κι εσύ σχετικά γρήγορα. Αντιλαμβάνεσαι από το πρωί ακόμα πως υπάρχει μια δυσαρέσκεια από τους απέναντι και από το μυαλό σου περνάνε αρκετοί λόγοι που συμβαίνει αυτό. Το σημαντικό σήμερα είναι πως έχεις πολλά ερωτηματικά που σε βασανίζουν και διλήμματα από το ποια στάση πρέπει να κρατήσεις μέχρι το αν αξίζει να συνεχίσεις να ασχολείσαι. Ιδίως όταν πρόκειται για άτομα που σου στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα πως δε θέλουν πολλά-πολλά. Ίσως είναι καλύτερα να το πάρεις απόφαση και να σταματήσεις να ασχολείσαι με κάποιους που δε θέλουν άλλο.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, παραμένεις σιωπηλός σε ό,τι αφορά δικά σου θέματα και τα χαρτιά σου δεν ανοίγονται για κανένα λόγο. Αντιθέτως, παρατηρείς και κρατάς σημειώσεις βλέποντας κάποιες συμπεριφορές. Δεν έχεις τη διάθεση να εξηγήσεις ούτε να ασχοληθείς με άτομα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Είτε είναι συνάδελφοι, είτε είναι μέλη της οικογένειας είτε άτομα που συνεργάζεστε στενά σε κάποιο πρότζεκτ, εσύ αποφασίζεις πως θα πάρεις αποστάσεις και θα περιοριστείς στα απολύτως τυπικά, μέχρι να τελειώσει η συνεργασία σας. Είσαι αρκετά απόλυτος και δεν σκοπεύεις να δώσεις εξηγήσεις, καθώς αυτά που μαθαίνεις από τους γύρω σου, δε σου αφήνουν περιθώριο για κάτι διαφορετικό.

Τοξότης
Τοξότη μου, ενώ θέλεις «να τα φέρεις όλα βόλτα» με μια ηρεμία και να μη χρειαστεί να αγχωθείς περισσότερο, εσύ προσπαθείς να βρεις λαθάκια που έχουν γίνει και που αν τα διορθώσεις, θα γίνει η δουλειά σου αλλά και η ζωή σου αρκετά πιο εύκολη από σήμερα. Καταλαβαίνεις λοιπόν σε τι διεργασίες μπλέκεσαι… Μέσα στη μέρα, θα δεις διάφορα σκηνικά που θα σε προβληματίσουν και θα σε κάνουν να πάρεις αποστάσεις, εξαιτίας του άγχους που θα σου δημιουργήσουν. Ίσως αυτό το άγχος να οφείλεται στα άτομα που εμπλέκονται. Ίσως να πρόκειται για άτομα που έχεις ξεκόψει και προσπαθούν να σε ξαναπροσεγγίσουν, ενώ εσύ δεν θες επαφές.

Αιγόκερως
Επαγγελματικά πλάνα και βήματα που σχεδιάζεις να κάνεις, Αιγόκερέ μου, σήμερα μπορεί να σε αγχώσουν αρκετά και να σου δημιουργήσουν μια σκέψη πως ίσως πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα από την αρχή. Η αμφιβολία σου για το αποτέλεσμα και η τελειομανία θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς με λεπτομέρειες σχεδόν εμμονικά, ενώ θα απαντήσεις αρκετά σκληρά στους ανθρώπους που μπορεί να προσφερθούν να σε βοηθήσουν. Παίρνεις αποστάσεις, ασχολείσαι μόνος σου με το κομμάτι αυτό και δίνεις στους άλλους να καταλάβουν γιατί δεν μπορούν να σε πλησιάσουν εύκολα. Απλά να ξέρεις πως σε κριτικάρουν. Να βοηθήσουν θέλουν.

Υδροχόος
Με το μυαλό σου γεμάτο με σκέψεις και στην προσπάθειά σου να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες, Υδροχόε μου, σήμερα προσπαθείς να κατανοήσεις τις θέσεις και τις απόψεις των άλλων και να εστιάσεις στο πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση με θετικό τρόπο. Στην όλη διαδικασία όμως, θα παρατηρήσεις πως δεν υπάρχει αρκετή σαφήνεια και ίσως τελικά να μη θέλουν οι άλλοι να βρεθεί άκρη μεταξύ σας. Για αυτό και θα σου είναι πολύ εύκολο σήμερα να βγάλεις τον εαυτό σου στην επιφάνεια, να αποστασιοποιηθείς και να ρίξεις πάγο, χωρίς να αφήσεις το άγχος ή τη στενοχώρια σου να βγει στην επιφάνεια και να φανεί στους απέναντι.

Ιχθύες
Μέσα από την ένταση των ημερών, αλλά και το δικό σου συναισθηματικό φορτίο, Ιχθύ μου, σήμερα αντιλαμβάνεσαι ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση και να μπεις κι εσύ σε μια κάποια ροή. Η αλήθεια είναι πως είναι πολλά τα διλήμματα που σε απασχολούν. Έχουν να κάνουν με τα άτομα, με τις καταστάσεις αλλά και με τις δικές σου αντιδράσεις. Το πιθανότερο είναι πως θα εκμεταλλευτείς την ικανότητά σου να χάνεσαι και να αφήνεις τους άλλους με ερωτηματικά για το τι έχει παιχτεί. Αυτά όμως που έχεις να πεις, από την άλλη, σήμερα σε πνίγουν και δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να τα συγκρατήσεις και όντως να απομακρυνθείς σιωπηλά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ