Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 11 - 18 Μαρτίου 2024

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα είναι ενδοσκόπησης καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να σκεφτείς και να επουλώσεις παλιές πληγές

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 11 - 18 Μαρτίου 2024

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα είναι ενδοσκόπησης καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να σκεφτείς και να επουλώσεις παλιές πληγές. Είσαι πολύ πιο οργανωτικός και αξιοποιείς τον χαμένο χρόνο, βάζοντας επιτέλους τις σωστές προτεραιότητες. Παρ’ όλα αυτά σε πιάνει μια παθητικότητα στον τομέα της εργασίας και δεν αντιλαμβάνεσαι πως κάποια άτομα στον χώρο κερδίζουν έδαφος. Στον ερωτικό τομές, δεν θα έλεγα πως είσαι στα full on σου – σου λείπει διάθεση να ασχοληθείς. Όμως, μια ουσιαστική κουβέντα προς το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανή για εσένα που έχεις ταίρι. Για τους ελεύθερους Κριούς , δεν θεωρώ πως η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σας ευνοεί αφού σας οδηγεί στο να κλειστείτε περισσότερο στον εαυτό σας. Στα επαγγελματικά, βλέπεις πως ο Ερμής τα βάζει όλα σε σειρά. Απόφυγε, όμως, την υπερανάλυση και τις αβάσιμες καχυποψίες.

Ταύρος
Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα θα έρθεις αντιμέτωπος με κοινωνικά ζητήματα, τα οποία θα τεθούν ως θέμα συζήτησης με την παρέα σου και μπορεί να γίνεις παραπάνω αυταρχικός απ’ όσο χρειάζεται. Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στον τομέα της εργασίας λόγω δικής σου αφηρημάδας και τεμπελιάς, δυσκολεύουν λίγο τις συνεννοήσεις σου. Παρ’ όλα αυτά επειδή είσαι και 100% επαγγελματίας, συνέρχεσαι πάρα πολύ γρήγορα. Για ό,τι θέλεις να προβάλεις, καλό θα είναι να βιαστείς γιατί αυτή η εβδομάδα ευνοεί θέματα εργασίας και έρωτα. Στον αισθηματικό τομέα είσαι λίγο παραπάνω «αγαπούλας» και «αγκαλίτσας» κι αυτό σου προσδίδει άλλη χάρη. Ταυτόχρονα, εσύ που είσαι ορκισμένος εργένης, μην ορκίζεσαι και πάρα πολύ γιατί μια γνωριμία είναι πιθανή και αποπνέει αέρα μονιμότητας. Επαγγελματικά, όσο είναι ακόμα ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου δεν θα είσαι πολύ ήρεμος, αντιθέτως θα υπάρξει άγχος και καβγάδες. Η οικονομική αστάθεια που βιώνεις είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει.

Δίδυμοι
Αγαπητέ μου Δίδυμε, καλή εβδομάδα! Έρχονται πολύ καλύτερες μέρες – μέρες χαράς, εξέλιξης και ποιότητας. Είναι πολύ καλή περίοδος για να οργανώσεις ένα ταξίδι ή μια εξόρμηση, απλά να θυμάσαι πως δεν χωράνε δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Παρ’ όλα αυτά τα φαινόμενα και η Νέα Σελήνη, που ολοκληρώθηκε στους Ιχθείς στις 10 Μαρτίου, υπόσχονται νέες συγκινήσεις, νέες γνωριμίες και γιατί όχι έναν νέο κύκλο ζωής. Στα αισθηματικά σου είσαι αρκετά συγκεκριμένος –διόλου συνηθισμένο αυτό για σένα– καθώς ξέρεις τι θες και το ζητάς. Εσύ που είσαι ελεύθερος, θεωρώ πως πρέπει να χαλαρώσεις κάπως τα standards σου γιατί σε βλέπω να απογοητεύεσαι λιγάκι με την κατάσταση που επικρατεί. Στα επαγγελματικά σου, θα ήθελες ιδανικά να κάνεις μια νέα αρχή, όμως είσαι ακόμα αρκετά διστακτικός. Πάντως σίγουρα τα πράγματα πάνε καλύτερα.

Καρκίνος
Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή η εβδομάδα έχει μια περίεργη κινητικότητα καθώς γίνονται κάποια πράγματα που γεμίζουν το ego σου από τη μια, αλλά δεν ξέρω εάν σε βάθος χρόνου θα είναι ωφέλημα τελικά για εσένα. Δίνεις βάση στα αισθηματικά σου – όλοι ξέρουμε πόσο ανάγκη έχεις το ρομάντζο. Η αλήθεια είναι πως πως είναι μετέωρη η περίοδος αυτή, αφού φάσκεις και αντιφάσκεις συνεχώς στα θέλω σου. Θέματα σπιτιού ίσως και «μικρο-διαρροές» είναι αρκετά πιθανά. Φιλική συμβουλή: προσπάθησε να μη λες τα προσωπικά σου από εδώ και από εκεί. Στον ερωτικό τομέα, κινείσαι συναισθηματικά αλλά και υπόγεια, κυρίως εσύ που είσαι φρι. Εσύ πάλι που είσαι σε σχέση, ψάχνεις τρόπους για να ανανεώσεις την ερωτική σας ζωή. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού δεν έχεις να φοβάσαι για τα σχέδια που κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, μια και σου φωτίζει το ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου, τον 10ο Οίκο σου.

Λέων
Αγαπητό μου Λιοντάρι, η εβδομάδα αυτή θα είναι ανέλπιστα καλή, με αρκετά ups and downs βέβαια. Η Νέα Σελήνη που σχηματίστηκε στις 10 Μαρτίου, άνοιξε έναν νέο τρόπο ζωής για εσένα, με αναθεώρηση τόσο των στόχων όσο και του ίδιου σου του mindset. Πολύ καλά τα νέα στην καθημερινότητά σου με τον φίλο σου τον Ερμή στον Κριό, ο οποίος φωτίζει τις φιλίες αλλά και τον ερωτικό τομέα. Στα αισθηματικά, αντιλαμβάνεσαι πως το να βάζεις τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι δεν ωφελεί πουθενά και προσπαθείς να προχωρήσεις. Παρ’ όλο που η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ σε θέλει υπέρ του δέοντος ρομαντικό και ρεαλιστή, σου έχω νέα… ο έρωτας είναι ένας αμείλικτος κα*** . Εσύ που είσαι ελεύθερος, ακτινοβολείς και κάνεις attract νέους έρωτες. Στα επαγγελματικά σου τώρα, όλα βαίνουν καλώς με κάποιες ευχάριστες προσθήκες, όπως προτάσεις για νέες συνεργασίες.

Παρθένος
Αγαπητέ μου Παρθένε καλή εβδομάδα! Νέο φεγγάρι στο ζώδιο του Ιχθύ είχαμε στις 10 Μαρτίου και μπαίνουν σε εφαρμογή νέες ιδέες και σχέδια. Νιώθεις πιο σίγουρος για τις επιλογές σου, πρέπει όμως να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποιοι στον κύκλο σου θέλουν να σε παραπλανήσουν και ίσως να σε παγιδεύσουν σε κάποια πολύ κακή συμφωνία. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Στον ερωτικό τομέα, τα έχεις κάνει… μην πω πώς. Άλλο λες, άλλο θες να πεις, άλλο σκέφτεσαι και άλλο κάνεις. Σιγά σιγά ξεδιαλύνει το τοπίο για την έκβαση της οποιασδήποτε σχέσης. Εσύ που είσαι ελεύθερος, σε πιάνει κάποια πρεμούρα να κάνεις σχέση, ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε ακατάλληλη φάση. Στα οικονομικά σου βλέπεις μια βελτίωση, αφού η Αφροδίτη σε βοηθάει στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων. Το επαγγελματικό, αν κινηθείς έξυπνα, θα πάει πολύ καλά.

Ζυγός
Αγαπητέ μου Ζυγέ, κουράγιο αυτή την εβδομάδα! Υπάρχει έντονη εξασθένιση του σώματος και της ψυχολογίας, κάτι που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις και να φέρεις με όρεξη εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, οι πλανήτες είναι αρκετά με το μέρος σου και σου δίνουν χώρο και χρόνο να διορθώσεις κάποιες παρεξηγήσεις και ασάφειες στις σχέσεις σου. Μην εγκαταλείπεις τις δυνάμεις σου, γιατί αυτή η εβδομάδα κρύβει εκπλήξεις. Στον ερωτικό τομέα, υπάρχει έντονη φλόγα με το ταίρι, χάρη της οποίας αποδίδετε πολύ καλύτερα στο κρεβάτι. Εσύ που είσαι ελεύθερος θα έχεις αρκετές εξελίξεις, καθώς ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού ουρλιάζει ειδήσεις και νέα από πρώην και νυν. Στα οικονομικά σου υπάρχει μια σημαντική ανακούφιση, αλλά στα επαγγελματικά σε βλέπω πιο αργό κι από χελώνα.

Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ καλή εβδομάδα! Αν θέλεις αυτή η εβδομάδα να είναι αρκετά ερωτική και κερδοφόρα....Σκορπιός είναι για σένα (μπαμ). Πέρα από την πλάκα θα αλλάξει πάρα πολύ το πλανητικό πλαίσιο και κατ' επέκταση το αστρολογικό σου. Παρ’ όλα αυτά έχεις αυτοπεποίθηση και η καλή τύχη.  Θα πάρεις κάποιες κρίσιμες αποφάσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Στον αισθηματικό τομέα, πλημμυρίζεσαι από έρωτα και ελπίδα για κάτι πιο σταθερό. Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν σε πίστεψε. Μια νέα προσθήκη στην Playlist με τους έρωτες πραγματοποιείται για εσένα που είσαι ελεύθερος. Για εσένα πάλι που είσαι ήδη σε σχέση, ανανεώνεις με ευφάνταστο σεξουαλικό τρόπο τη σχέση σου. Στα επαγγελματικά σου, μπαίνει επιτέλους μια τάξη και νιώθεις ανακουφισμένος. Οικονομικά, οι τεμπελιές του προηγούμενου μήνα θα φανούν τώρα στο πορτοφόλι και στον τραπεζικό λογαριασμό σου.

Τοξότης
Αγαπητέ μου Τοξότη, μια αρκετά έντονη εβδομάδα καθώς έχεις να κάνεις deals με υποθέσεις που και τις βαριέσαι και σου είναι παντελώς αδιάφορες, όπως τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά. Υπάρχει, όμως, ένα τεράστιο opportunity που θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας στόχους που δεν είχες σε προτεραιότητα, να κάνεις ωφέλιμες συζητήσεις και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που απέφευγες να αντιμετωπίσεις καιρό. Γονείς, αδέρφια, παππούδες, θείοι πρήζουν, αλλά μια βδομάδα είναι θα περάσει. Στον ερωτικό τομέα προσπαθείς να «πιάσεις την καλή», κοινώς να κάνεις ό, τι είναι να κάνεις χωρίς να κοπιάσεις, δεν πάει έτσι και το ξέρεις! Παρ’ όλα αυτά, ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού σε κάνει άκρως ελκυστικό και easygoing σε καινούργιες γνωριμίες. Τα επαγγελματικά σου έχουν πάρει μια εσάνς έντονου μπλα μπλα, κοινώς πολλές συζητήσεις, λίγη η αξία τους όμως. Στα οικονομικά βέβαια, σε βλέπω τυχερό. 

Αιγόκερως
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, καινούργια εβδομάδα, καινούργιο σκεπτικό, καινούργιος κύκλος ζωής... να ' ναι καλά το φεγγάρι. Σαν Αιγόκερως βέβαια, δεν σου αρέσουν πολύ οι αλλαγές και δεν θα έλεγα πως τις επιδιώκεις, γι' αυτό δεν πρόκειται για εβδομάδα αποφάσεων. Άστα όλα λίγο στον πάγο, τι καλύτερο; Προσπάθησε να φιλτράρεις κάθε επαγγελματική πρόταση και κάθε οικονομική συμφωνία γιατί παίζουν πολλές εξαπατήσεις, λόγω Ποσειδώνα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ και με όλη αυτή την πολυαστρία στον 3ο οίκο, για σένα που είσαι ελεύθερος διακρίνω μια κάποια πολυκοσμία – if you know what I mean... Φλερτάρεις και λίγο με την ιδέα της σχέσης και της ευαισθησίας, αλλά δεν ανησυχώ, θα σου περάσει. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, θυμάσαι και αναπολείς όλα τα καλά αυτής και επιχειρείς να την αναθερμάνεις. Στα επαγγελματικά υπάρχει ασαφές κλίμα, αλλά και έντονη ανασφάλεια στο οικονομικό κομμάτι, καθώς είσαι extra καχύποπτος. Προσπάθησε να είσαι πιο συνεπής επαγγελματικά.

Υδροχόος
Αγαπητέ μου Υδροχόε, πολλά νεύρα να πλανώνται στην ατμόσφαιρα και όχι απαραίτητα μόνο από εσένα. Μεγάλες εντάσεις προβλέπονται και πολλές αποκαλύψεις, ειδικά στον αισθηματικό τομέα. Ό, τι έσπειρες θα θερίσεις... Το τελευταίο διάστημα φλερτάρεις με τα όρια των άλλων και έχεις χάσει την μπάλα. Στα ερωτικά σου έχεις θέσει πολύ υψηλά standards, χωρίς να έχεις σκοπό να δουλέψεις γι' αυτά. Ταυτόχρονα, εσύ που είσαι ελεύθερος, τσιτώνεις από αρνητικές απαντήσεις και παίρνεις προσωπικά κάποιες συζητήσεις. Εσύ που είσαι σε σχέση, αν θέλεις και χρειάζεσαι τον χρόνο σου, δεν είναι κακό να το επικοινωνήσεις με το ταίρι σου. Στα επαγγελματικά, παρ’ ότι γκρινιάζεις, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Οικονομικά, περισσότερα είναι τα θετικά νέα, αλλά εσύ έχεις μια τάση να εστιάζεις στα αρνητικά.

Ιχθύες
Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα είναι απόλυτα θετική για εσένα και θα την βαθμολογούσα με 10/10. Ειδικά με τις αλλαγές που έχεις κάνει στην εμφάνιση και στη ζωή σου, αλλά και στην αποτοξίνωση από τους τοξικούς ανθρώπους... ποιος σε πιάνει! Τι; Δεν το έχεις κάνει; Εξαιρετική εβδομάδα, λοιπόν, για να το κάνεις. Μην αφήνεις εκκρεμότητες, οτιδήποτε. Είσαι λίγο παραπάνω πειραχτήρι απ' όσο πρέπει, οπότε κοίταξε να μη φλερτάρεις με τα όρια και τα νεύρα των υπολοίπων. Κατά τ' άλλα οι επικοινωνίες σου θα είναι πολύ ευχάριστες, όπως και οι συναντήσεις σου. Τα ερωτικά σου είναι στο καλύτερο σημείο, αρκεί να μην απωθείς τις καλές ευκαιρίες που σου στέλνει η ζωή, για τον τοξικό πρώην που σε περιμένει στη γωνία. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, δίνεις πολλή βάση στην περιποίηση του συντρόφου σου και χαίρεσαι να προσφέρεις. Εσύ που είσαι στις αρχές μιας σχέσης, κάνεις πολύ δυναμικό ξεκίνημα. Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλή φάση, καθώς ο Ερμής σε ωθεί να κάνεις συζητήσεις εξαιρετικά κερδοφόρες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ