Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 22.02.2024

Σήμερα, Παρθένε, κρατάς τους άλλους σε απόσταση και απλά προσπαθείς να μείνεις όσο πιο αντικειμενικός μπορείς

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Πέμπτης 22.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, κάτι σε εμποδίζει να είσαι ο εαυτός σου. Και αυτό μπορεί να σε κάνει ακόμα πιο εύκολα έξαλλο. Η αίσθηση καταπίεσης που έχεις σε οδηγεί σήμερα σε μια πιο αντιδραστική συμπεριφορά, προσπαθώντας να αποτινάξεις από πάνω σου οτιδήποτε νιώθεις πως σε ελέγχει. Επαγγελματικές κινήσεις που θα κάνεις δε θα φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις, καθώς υπάρχει μια απερίσκεπτη δράση από πλευράς σου, δε δίνεις βάση σε ψιλά γράμματα και απλά θέλεις να κλείσει η όποια δουλειά έχεις στα σκαριά. Αυτό που θέλεις απλά να μην ασχοληθείς με ένα συναισθηματικό φορτίο που έχεις, θα σου βγει σαν έντονη αντιδραστικότητα! Από το απόγευμα και μετά, δώσε λίγο βάση στα οικονομικά κόστη των κινήσεών σου, γιατί προκύπτουν πολλά από το πουθενά και θα χάσεις τη μπάλα!

Ταύρος
Ταύρε, ζητήματα σπιτιού και ένα χάος επικρατεί στο σπίτι. Με την οικογένεια υπάρχει μια ένταση και μια άρνηση ίσως να βάλουν λίγο νερό στο κρασί και οι δυο πλευρές. Κάποια επαγγελματικά θέματα σε ταράζουν σήμερα και μπορεί να υπάρξουν οικονομικές επιπτώσεις, αν δεν είσαι προσεκτικός. Κάποιες συνεργασίες με γυναικεία πρόσωπα σε απασχολούν και βρίσκεσαι σε δίλημμα για το τι στάση πρέπει να κρατήσεις. Από το απόγευμα και μετά, είναι πιο πιθανό να πάρεις αποφάσεις στο πόδι, για να δεις τις αντιδράσεις των άλλων ή για να αποδείξεις πως αυτά που μπορεί να είπες νωρίτερα, τα εννοείς σοβαρά! Μήπως όμως είσαι λίγο υπερβολικός;

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς τα πράγματα. Επικρατεί μεγάλη ένταση μέσα στο κεφάλι σου και προσπαθείς από τη μία να δράσεις και από την άλλη να διατηρήσεις – όσο μπορείς – μια ισορροπία. Γίνεσαι πολύ απότομος στον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου και η συμμετοχή σου σε συζητήσεις σίγουρα θα ταράξει τα νερά σήμερα. Ίσως αποφασίσεις πως πρέπει να πάρεις αποστάσεις από κάποια άτομα στη δουλειά, ιδίως αν πιστεύεις πως στέκονται εμπόδιο στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Καλό είναι να βεβαιωθείς για τις βλέψεις των άλλων πριν κάνεις το οτιδήποτε, γιατί αφενός θα το κάνεις από αντίδραση, και αφετέρου παίζει να εκτεθείς και να μην πάρεις χαμπάρι το λόγο…

Καρκίνος
Καρκίνε μου, θα χρειαστεί να λάβεις πολλές παραμέτρους υπόψη σου, γιατί δεν προλαβαίνεις τις εξελίξεις στα οικονομικά σου! Οικονομικές κινήσεις που γίνονται από εσένα ή που μπορεί ακόμα και να αφορούν εσένα, έχουν μια περίεργη εξέλιξη και θα χρειαστεί να κινηθείς πιο οργανωμένα και προσεκτικά. Η μέρα είναι αρκετά περίεργη και μέσα σε όλα, θα παρατηρήσεις πως η ασφάλεια που χρειάζεσαι δεν υπάρχει ή δεν σου ανταποδίδουν το ίδιο με αυτό που προσφέρεις. Αργότερα μέσα στη μέρα, ο τρόπος που θα το χειριστείς θα είναι το ίδιο περίεργος. Έντονος, απρόβλεπτος και εκρηκτικός. Σήμερα γίνεται ακόμα πιο έντονη η κυκλοθυμία σου.

Λέων
Απαιτητική μέρα η σημερινή, Λέοντα! Πολλές απαιτήσεις και οι συμπεριφορές των άλλων απέναντί σου είναι αρκετά περίεργες. Απότομες, υπερβολικές και άνευ λόγου ίσως. Γενικά, είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να απαντήσεις σε πολλές προκλήσεις και να ανταπεξέλθεις άμεσα σε όσα προκύψουν. Ένα διαρκές άγχος και μια πίεση θα σου δημιουργήσουν νεύρα και τα ξεσπάσματά σου θα είναι πολλά σήμερα. Μέσα στον όλο χαμό, μπορεί να σκαλώσεις με κάτι και να αρχίσεις να κάνεις πιθανά σενάρια που δε θα έχουν όμως καμία απολύτως ρεαλιστική βάση, να ξέρεις. Γίνεσαι πολύ αυστηρός με τους γύρω σου και μπορεί να κόψεις επικοινωνία με συνεργάτες, χωρίς εξηγήσεις τι και πώς. Απρόβλεπτος σήμερα!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, κρατάς τους άλλους σε απόσταση και απλά προσπαθείς να μείνεις όσο πιο αντικειμενικός μπορείς. Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις την υπομονή να εξηγήσεις κάποια αυτονόητα για σένα σε τρίτους και έτσι σκοπεύεις να μαζέψεις ό,τι πρέπει να διεκπεραιώσεις στη δουλειά σου και να τελειώσει εκεί η μέρα σου. Ωστόσο, παρεμβάσεις και υποδείξεις θα σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου και εκεί είναι που θα βάλεις κάθε κατεργάρη στον πάγκο του! Από το απόγευμα και μετά αυτό θα πάρει πιο γενικευμένο χαρακτήρα, αφού εσύ θα αρπάζεσαι πιο εύκολα και σε κάθε τι που θα σε ρωτάνε, θα είναι σα να σε χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα! Μια αρκετά έντονη Πέμπτη η σημερινή, ομολογώ!

Ζυγός
Κάτι συμβαίνει, Ζυγέ, και σήμερα νιώθεις πως υπάρχει ένα κλίμα αδικίας στο κομμάτι της δουλειάς. Ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι άλλοι κάποιες καταστάσεις και να σε πετάξουν εσένα εκτός, κάτι που δε θα το καταφέρουν. Υπάρχει μια αρκετά ανταγωνιστική διάθεση που σήμερα θα δείξεις ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό μέχρι πού μπορείς να φτάσεις, προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις ή να αποκαταστήσεις το όνομά σου! Πέρα από αυτό, είσαι αρκετά ευέξαπτος και γίνεσαι αρκετά ειρωνικός-εριστικός, ιδίως προς τα άτομα που δεν χωνεύεις. Από το απογευματάκι και μετά, όλη η ανασφάλεια μετατρέπεται σε καχυποψία και αρχίζεις να πετάς καρφιά στοχευμένα, ενώ εσύ απλά απολαμβάνεις τον πανικό που δημιουργείται.

Σκορπιός
Σκορπιέ, στη δουλειά περνάς μια περίεργη φάση. Η υπομονή έχει χαθεί και σήμερα πηγαίνεις και ίσως να σφίξεις τα δόντια για να βγει η βάρδια. Περίεργη μέρα, με ένταση και αρκετά νεύρα, αφού δεν ξέρεις τι θα ακούσεις και θα σε πιάσουν τα νεύρα σου. Από τη μια θέλεις να βοηθήσεις, από την άλλη όμως θέλεις να κάνεις κι έναν χαμό. Ειδικά με τους συναδέλφους που είναι στον κόσμο τους! Μπορεί να φανείς αυστηρός αν μιλήσεις, αλλά άμα δε το κάνεις κιόλας, παίζει να σκάσεις! Από το απόγευμα και μετά, η σύγχυση αυτή γενικεύεται και πλέον είναι πολύ εύκολο να εκνευριστείς με τον οποιοδήποτε. Αλλά και κάποιες αναποδιές στα πλάνα σου θα σε φτάσουν οριακά. Καλό είναι να μην επιμείνεις σε καταστάσεις που θα πρέπει να κάνεις αλλαγές.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, δεν μπορείς να εστιάσεις εύκολα σε αυτά που θέλεις. Υπάρχει μια γενικευμένη ένταση στο κεφάλι σου και πολλά από αυτά που έχεις να διαχειριστείς σου κάνουν ήδη τη ζωή κάπως πιο δύσκολη. Έχεις ένα παράπονο, τύπου ότι δεν μπορείς να βρεις ηρεμία αυτές τις μέρες. Η υπεραναλυτικότητα όμως είναι αυτή που ευθύνεται για την έκταση που παίρνουν τα πράγματα. Προσπαθείς να ακολουθήσεις ένα πιο φιλοσοφημένο μονοπάτι και να βρεις από εκεί την ηρεμία σου, αλλά δύσκολο. Θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος με τις ευθύνες που σου αναλογούν και να αφήσεις το «έλα μωρέ, όλα καλά» στην άκρη. Για σήμερα τουλάχιστον! Εντάξει, η καθημερινότητά σου είναι άνω-κάτω, οπότε δε θα σου κάνουν εντύπωση αυτά θα σκάσουν από το πουθενά.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, έχεις κάποιες υπόνοιες και γίνεσαι πολύ καχύποπτος με κάποια άτομα του κύκλου σου. η αλήθεια είναι πως έχεις κάνει υπομονή και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή που θα παραδεχτούν τα λάθη τους, όμως από την άλλη πιστεύεις πως παρατραβάει όλο αυτό χρονικά! Παίζει πολύ το ενδεχόμενο να ανοίξεις συζητήσεις και να προσπαθήσεις να πιάσεις τον άλλο εξ απήνης, αλλά το κάνεις με μια βιασύνη που θα καρφωθείς ότι πας στοχευμένα. Από το απογευματάκι και μετά, αποφασίζεις ποια πρότζεκτ μπορείς να διαχειριστείς μόνος σου και να εκφράσεις μέσα από αυτά περισσότερο τον εαυτό σου. Προσοχή σε νεύρα και απρόβλεπτες κινήσεις που δε θα σε αφήσουν ήρεμο!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Υπάρχει μια ένταση με συνεργάτες και συναδέλφους, που όμως δε μπορείς να καταλάβεις πως αυτό προέρχεται από εσένα τον ίδιο. Είσαι έντονα παρορμητικός και αντιδραστικός σε πολλά πράγματα. Κάποια οικονομικά θέματα θα χρειαστούν την προσοχή σου, αφού δεν έχεις καθαρή εικόνα για τα έσοδα αλλά και για τα έξοδα που κάνεις. Κάποιον συνεργάτη υποπτεύεσαι πως μπορεί να προκαλεί ζημιές οικονομικού χαρακτήρα, αλλά δε μπορείς να εστιάσεις εύκολα. Από το απόγευμα και μετά, σε πιάνει μια νευρικότητα και νιώθεις πως πιέζεσαι από όποιον προσπαθεί να σε πλησιάσει λίγο περισσότερο.

Ιχθύες
Παρά τη δυσκολία που έχεις να διαχειριστείς όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα σου, Ιχθύ, και να φανείς ικανός να στηρίξεις και τους άλλους, κάπου πελαγώνεις μέσα στη μέρα και δεν ξέρεις πώς να θέσεις μια σειρά στα πράγματα για να μπορέσεις να το πιάσεις από την αρχή. Υπάρχουν νεύρα που θα τα ξεσπάσεις εσωτερικά πιθανότατα, ενώ δεν υπάρχει και η δυνατότητα να εκφράσεις με σαφήνεια αυτό που νιώθεις. Θα πάρεις αποστάσεις από γυναικεία πρόσωπα, χωρίς να εξηγήσεις τους λόγους, και στην περίπτωση που θα επιμείνουν να μάθουν, η αντίδρασή σου δεν θα τους αρέσει καθόλου! Σήμερα είσαι σε μια φάση που σκέφτεσαι τρόπους να ανεξαρτητοποιηθείς από πολλά πράγματα και λειτουργείς εντελώς αυτόνομα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ