Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 03.02.2024

Τοξότη μου, επικρατεί μέχρι το μεσημέρι το «όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά» για αρκετούς που έχεις στο μυαλό σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 03.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, η σκέψη πως τα οικονομικά σου πρέπει να αποκοπούν και να γίνεις πιο ανεξάρτητος – αν δεν είσαι ήδη – είναι ένα βασικό κομμάτι των σκέψεών σου. Με την παρέα υπάρχει μια απόσταση, μια αδυναμία να καταλάβεις τι σου λένε και δε σε νοιάζει και πολύ. Από το μεσημεράκι όμως και μετά, που ηρεμείς και βλέπεις τα πράγματα πιο ήρεμα και από άλλο πρίσμα, κάνεις τις επικοινωνίες σου και το φτιάχνεις. Επίσης, θα δεις πως κάποιες συμφωνίες που κυνηγούσες οικονομικά, κινούνται πιο έντονα και περνάς σε έναν δεύτερο κύκλο συζητήσεων. Παίζουν επίσης και σημαντικές επαφές με άτομα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα πλάνα σου!

Ταύρος
Ταύρε μου, ναι, και σήμερα δεν είσαι σε φάση που έχεις διάθεση να συνεργαστείς ουσιαστικά. Μέχρι το μεσημέρι, αυτό που σε απασχολεί είναι το πώς και κατά πόσο θα καταφέρεις να πλησιάσεις τους στόχους σου αλλά και να διορθώσεις κάπως την εικόνα σου. Από το μεσημεράκι και μετά όμως, μπαίνεις σε ένα τρυπάκι πιο χαλαρό και μέσα από κάποιες συζητήσεις θα δεις πως ίσως το άγχος να μην είναι η λύση για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ρίχνεις τις πιέσεις που ασκείς στον εαυτό σου, κρατώντας πάντα σε απόσταση τους άλλους, και αρχίζεις να δουλεύεις πιο «εναλλακτικά». Επίσης, γίνεσαι πιο ανοιχτός στο να ακούσεις τη γνώμη των άλλων, χωρίς να σημαίνει πως θα τη λάβεις υπόψη σου. Φλερτ με άτομα του εξωτερικού παίζουν σήμερα. Ή σε ταξίδια, αν είσαι κάπου στο εξωτερικό.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, είναι μια μέρα που δε μπορείς τις αμπελοφιλοσοφίες καθόλου. Ειδικά πάνω σε θέματα δουλειάς τα κουφά που θα ακούσεις θα σε κάνουν να απομακρυνθείς για να μην συνεχίσεις την όποια συζήτηση. Από το μεσημέρι και μετά όμως, αυτό κάπως ηρεμεί και αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να συνεργαστείς για να τελειώσεις αυτά που πρέπει να κάνεις, χωρίς να δώσεις ιδιαίτερη βάση στα λόγια των άλλων. Κάτι κλασικό δηλαδή. Μέσα από τη συνεργασία αυτή όμως θα μπορέσεις να δεις και άλλες πτυχές κάποιων ατόμων, που δεν πίστευες πως μπορούσες να κάνεις. Να ξέρεις πως θα υπάρξουν βαθιές συζητήσεις, θα μοιραστείς σκέψεις και θα νιώσεις πιο άνετα με κάποια άτομα. Ασχέτως αν είναι συνεργάτες ή όχι. Επίσης, καλή μέρα από το απόγευμα και μετά για να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, η μέρα έχει την ίδια δυναμική με εχτές. Όπως έκλεισε – με εντάσεις και αποστάσεις – έτσι ξεκινά και θα κρατήσει μέχρι το μεσημέρι. Το ότι θέλεις να προωθήσεις τις ιδέες σου και να δουλέψεις μόνος σε ένα νέο κομμάτι στη δουλειά είναι βασικό, αλλά αμβλύνεται η συμπεριφορά αυτή από το μεσημέρι και μετά. Απλά, επιλέγεις συγκεκριμένα άτομα, με τα οποία θα συνεργαστείς. Άτομα που είναι εξίσου δυναμικά – χωρίς βέβαια να σε καπελώνουν – και που θα μπορέσουν να ακούσουν τις ιδέες που έχεις να ρίξεις στο τραπέζι. Επίσης, σταδιακά και μέσα από τη συζήτηση σου είναι πιο εύκολο τόσο να ρίξεις τους τόνους όσο και να συνεργαστείς καλύτερα.

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, η μέρα ξεκινά με κάποια ένταση στο σπίτι και το ότι πρέπει να παραδώσεις κάποια πρότζεκτ που έχεις αναλάβει το προηγούμενο διάστημα δε σε αφήνουν να συγκεντρωθείς και να τα λύσεις. Υπάρχει άγχος και μια πίεση που καταλαβαίνεις πως διογκώνεται σημαντικά στο κεφάλι σου, και για αυτό θα πάρεις αποστάσεις. Από το μεσημέρι και μετά όμως, που θα είσαι πιο προσηλωμένος στο κομμάτι της δουλειάς, το πράγμα βελτιώνεται και εκεί θα ξεσπάσεις όλη την ένταση. Εποικοδομητικά πάντα! Τα πράγματα δρομολογούνται πιο εύκολα, ενώ παράλληλα η συνεργασία μέσα από την επικοινωνία με τους άλλους συναδέλφους θα σε βοηθήσει να τελειώσεις ίσως και μια ώρα αρχύτερα από ό,τι υπολόγιζες το πρωί.

Παρθένος
Παρθένε μου, από το πρωί σήμερα είσαι στην τσίτα και δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Κάποιο δέμα που περιμένεις καιρό από το εξωτερικό ίσως να είναι ο λόγος που έχεις νεύρα, αλλά και το ότι δε μπορείς και σήμερα – μέχρι το μεσημέρι τουλάχιστον – να διαχειριστείς τις «εξυπνάδες» που ακούς. Από το μεσημεράκι και μετά όμως, το κλίμα βελτιώνεται αρκετά, βρίσκεις τρόπους να ξεσπάσεις και να χαλαρώσεις, ενώ παράλληλα σε πιάνει και μια διάθεση για έντονο φλερτ. Εσύ που είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσεις να δείξεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Έστω και με αποστειρωμένο τρόπο! Επικοινωνιακά είσαι πολύ καλά και οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα σου εξάψουν το ενδιαφέρον.

Ζυγός
Ενώ η μέρα έχει το ίδιο κόνσεπτ και σήμερα, Ζυγέ μου – οικονομικά ζητήματα και τα δικά σου που θέλεις περισσότερη ασφάλεια – η ένταση παραμένει στο ίδιο μοτίβο μέχρι το μεσημέρι, που παίζει να ανακοινώσεις και κάποιες αποφάσεις που θα έχεις πάρει. Από εκεί και πέρα, ηρεμεί κάπως περισσότερο το μέσα σου και αποφασίζεις να κινηθείς πιο δραστικά και άμεσα, παίρνοντας αποφάσεις που θα σε ξελασπώσουν, έστω και στο παρά πέντε. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσουν να δώσεις έναν άλλον αέρα στις ιδέες που θα ρίξεις στο επαγγελματικό σου τραπέζι, ενώ και στο σπίτι το κλίμα βελτιώνεται αρκετά μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με τους δικούς σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ, η μέρα σου ξεκινά στα ίδια επίπεδα έντασης με τη χτεσινή. Επιμένεις στο να αναλάβεις κάποια πράγματα εντελώς μόνος σου, και για να μην έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου, αλλά και για να βγάλεις τη δουλειά σωστά – όπως παίζει να πεις. Να θυμάσαι πως σε θέματα της σχέσης, η απόσταση που παίρνεις δε θα τα λύσει. Από το μεσημεράκι και μετά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διορθώσεις επικοινωνιακά τη στάση σου αλλά και να κυνηγήσεις κάποιες νέες συμφωνίες που θέλεις πολύ. Ανοίγεσαι και λίγο παραπάνω σε πιο προσωπικά θέματα και μπορεί πιο εύκολα να εξηγήσεις το τι μπορεί να σε έπιασε και γιατί είχες αυτή τη συμπεριφορά.

Τοξότης
Τοξότη μου, επικρατεί μέχρι το μεσημέρι το «όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά» για αρκετούς που έχεις στο μυαλό σου. Από το μεσημέρι και μετά όμως, ρίχνεις κάπως τους τόνους και δείχνεις μια τάση να πλησιάσεις πιο εύκολα τους άλλους. Οικονομικά ζητήματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο και το μυαλό σου θα αρχίσει να δουλεύει στις χίλιες στροφές για να βάλεις μπροστά το νέο πλάνο που πιστεύεις πως θα αποφέρει χρήματα για ταξίδια στο εξωτερικό. Οι συζητήσεις πάνω σε αυτό φαίνεται να κινούνται κάπως πιο θετικά και νέες ευκαιρίες θα σου δώσουν ελπίδες. Αυτό που κρατάς αποστάσεις από άτομα στη δουλειά, δεν έχεις αποφασίσει αν είναι καλό ή κακό. Το συνεχίζεις όμως και σήμερα, γιατί έχει ηρεμήσει το κεφάλι σου από τις αχρείαστες συζητήσεις!

Αιγόκερως
Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον κύκλο σου είναι πολύ σημαντικοί για εσένα, Αιγόκερε, και ας το παίζεις σκληρός και ψυχρός. Σήμερα, που εξακολουθείς να κρατάς σε απόσταση τα άτομα που αγαπάς και εστιάζεις περισσότερο στην ατομική απασχόλησή σου με τις ιδέες που έχεις, νιώθεις μια περισσότερη ασφάλεια, αλλά να ξέρεις πως είναι παροδική. Από το μεσημέρι και μετά όλο αυτό το σκηνικό αλλάζει και ανταποκρίνεσαι στη βοήθεια που σου ζητάνε οι άλλοι. «Ξεπαγώνεις»! Γίνεσαι αρκετά φροντιστικός, τουλάχιστον με τους ανθρώπους που εσύ θέλεις, και προσπαθείς να τους συμβουλέψεις όσο καλύτερα μπορείς για να αποφύγουν τις κακοτοπιές. Πέφτει πολλή συζήτηση και αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι να μην το παρακάνεις με την αυτοαναφορά. Ναι, έχεις καταφέρει πολλά, αλλά δεν είσαι παράδειγμα για όλα!

Υδροχόος
Υδροχόε μου, μια μέρα που εστιάζεις και πάλι περισσότερο στο κομμάτι της εικόνας σου, και σήμερα δίνεις στους άλλους να καταλάβουν πως μπορείς να γίνεις αρκετά ανταγωνιστικός αν χρειαστεί για να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Φροντίζεις να κρατήσεις σε απόσταση τους άλλους. Αυτό μέχρι το μεσημέρι όμως. Από εκεί και μετά, κάπως η κατάσταση βελτιώνεται αποφασίζεις να εντοπίσεις το λόγο για τον οποίο μπορεί να συμπεριφέρεσαι έτσι σε συγκεκριμένα άτομα. Θα καταλάβεις την υπερβολή της στάσης σου μόνο μέσα από τα λεγόμενα των άλλων, αν και αρχικά θα τους θεωρήσεις υπερβολικούς. Το ότι θα βάλεις έστω και λίγο νερό στο κρασί σου θα σε βοηθήσει αρκετά σήμερα και θα σου δώσει ένα έναυσμα να προσπαθήσεις να δεις μια άλλη οπτική.

Ιχθύες
Ιχθύ, σήμερα από το πρωί ακόμα η μέρα σου φαίνεται να είναι λίγο περίεργη. Εσύ δεν είσαι σε ιδιαίτερη φάση για πολλές κουβέντες, παρά το γεγονός ότι έχεις τη διάθεση να ακούσεις διαφορετικές απόψεις και γνώμες που θα σε παρακινήσουν να ασχοληθείς πιο φιλοσοφικά με κάποια ζητήματα που σε απασχολούν. Παρά το γεγονός αυτό, ναι, δε το δείχνεις ουσιαστικά και φαίνεσαι απόμακρος και ψυχρός με τους άλλους. Είναι και λίγο ζόρικο το ψυχολογικό σου κομμάτι και νιώθεις πως δε μπορούν να σε καταλάβουν εύκολα. Από το μεσημέρι και μετά όμως αυτό αλλάζει και γίνεσαι πιο ενεργητικός και κοινωνικός. Αλλάζεις τύπου 180 μοίρες και περνάς σε μια πιο παρεΐστικη φάση. Κυρίως γίνεσαι καλός ακροατής και πολύ υποστηρικτικός. Αμάν αυτές οι τύψεις σου!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ