Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.01.2024

Υδροχόε, το μυαλό «δουλεύει υπερωρίες» και στο πρόγραμμα έχεις να βάλεις αρκετά πράγματα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, η μέρα σου σήμερα είναι ανάμεικτη. Δεν έχει την ένταση της χθεσινής, όμως δεν είναι και η πιο ανάλαφρη μέρα. Έχεις μια συναισθηματική-ψυχολογική δυσφορία, ένα βάρος και μια άρνηση να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις. Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου, χρειάζεται να πιεστείς λίγο και να θέσεις προτεραιότητες, πιθανότατα εντελώς διαφορετικές από αυτές που είχες μέχρι σήμερα. Είναι όμως κάτι που, μέσα από συζητήσεις και επαφές με άλλους ανθρώπους και άτομα που έχουν διαφορετική φιλοσοφία από τη δική σου, θα βρεις τη λύση και θα το κάνεις με μια πιο ευχάριστη διάθεση.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα αποτραβιέσαι λίγο ακόμα από τα πολλά-πολλά και απλά θέλεις την ηρεμία σου. Η δική σου μπαταρία γεμίζει με ηρεμία. Θέλεις να διατηρήσεις αυτή την καλή διάθεση και την απόσταση από άγχη και φοβίες πάση θυσία. Από την άλλη, ίσως υπάρξουν απογοητεύσεις από την παρέα, ίσως επιβεβαιωθούν κάποιες σκέψεις που είχες κάνει και αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο για σένα σήμερα. Θα δεις πως κάποιες από τις απόψεις σου έρχονται σε κόντρα από τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται σε κάποια ζητήματα και μάλλον μια εσωτερική σύγκρουση θα σε απασχολήσει αρκετά…

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα που αυτό που θέλεις είναι απλά να βγεις με φίλους, να χαλαρώσεις και να γεμίσεις κάπως τις κοινωνικές σου μπαταρίες. Ωστόσο, να ξέρεις πως το επαγγελματικό σε απασχολεί πολύ και σκέφτεσαι όλα αυτά που πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στον τελικό στόχο. Ίσως κάποια ένταση ή μια δυσαρέσκεια που θα εκφράσεις σε ανώτερό σου στη δουλειά, μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα δυσαρέσκειας και περιορισμού. Το καλό είναι πως συναισθηματικά είσαι καλά και το ότι μπορείς να περάσεις χρόνο με φίλους και τη σχέση σου παράλληλα σε κάνει να νιώθεις ακόμα καλύτερα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, έχεις κάποια πράγματα στο κεφάλι σου επαγγελματικά και στοχοπροσηλώνεσαι εκεί. Λειτουργείς κάπως πιο ανταγωνιστικά, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Απλά, φαίνεται να προετοιμάζεσαι για να μη σε βρει το οτιδήποτε απροετοίμαστο. Είναι πολύ σημαντικό να ασχοληθείς περισσότερο να βελτιώσεις την κατάσταση με τους συναδέλφους σου και ιδιαίτερα με ανωτέρους στη δουλειά. Μην μεγαλώνεις την απόσταση από τους άλλους. Άλλωστε, πας με κέφι στη δουλειά! Α, και μην γίνεσαι απόλυτος στις απόψεις σου και στις θέσεις που υποστηρίζεις σε συζητήσεις, για να μην βγεις κάρτα χωρίς λόγο.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα είναι μια μέρα που έχεις μια πιο φιλοσοφημένη διάθεση και ασχολείσαι με ιδέες που σε απασχολούν. Όμως θα σκάσουν μύτη διάφορα που θα ξυπνήσουν φοβίες και άγχη, ότι πρέπει να ασχοληθείς με άλλα πράγματα, πιο σημαντικά και να μη χάνεις το χρόνο σου με στοχασμούς. Ωστόσο, καταλαβαίνεις πως αυτό είναι σημαντικό για εσένα, γιατί βγάζεις διάφορα στην επιφάνεια και βρίσκεις λύσεις μέσα από μια πιο περίεργη διαδικασία. Είναι πιθανό να νιώσεις πως θα παγώσεις σε κάποιο σημείο, πως θα πελαγώσεις, αλλά αυτό έχει να κάνει με τον βαθμό που εσύ διαχειρίζεσαι το άγχος σου. Επίσης, δώσε βάση σε αυτά που σου ζητάνε οι ανώτεροι στη δουλειά.

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα είναι μια μέρα που προσπαθείς να βρεις άκρη. Έχεις μια υπερβολή μέσα σου και μια ένταση που δεν σε αφήνει σε ησυχία. Θέλεις να βρεις τις αιτίες αυτές και εστιάζεις περισσότερο στο κομμάτι της σχέσης σου αλλά και των συναναστροφών σου με συναδέλφους και συνεργάτες. Υπάρχει μια κριτική στην ατμόσφαιρα που ως εκ θαύματος δεν προέρχεται από εσένα. Και αυτό σε ταράζει κάπως περισσότερο. Έτσι, σήμερα θα μπεις στη διαδικασία να εντυπωσιάσεις κάποια άτομα από τον περίγυρό σου, κάποιους ανωτέρους στη δουλειά ή κάποια άτομα μέσα στην οικογένεια, η γνώμη των οποίων μετράει πολύ για εσένα. Μια απογοήτευση φαίνεται στην ατμόσφαιρα, αλλά δεν πτοείσαι εύκολα!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είσαι πιο γλυκομίλητος. Βλέπεις τι ζημιά μπορεί να προκάλεσαν οι απρόβλεπτες και απότομες απαντήσεις που έδωσες χτες και προσπαθείς σήμερα να σώσεις κάπως την κατάσταση μέσα από τη γλύκα, αλλά και τη μαλαγανιά σου. Κυρίως, αυτό το εφαρμόζεις στη δουλειά και τους ανωτέρους σου, γιατί από εκεί αντιλαμβάνεσαι μια απόσταση και μια πιο κριτική ματιά στη δουλειά σου. Και αυτό θέλεις να το αλλάξεις σήμερα. Και στο σπίτι θα υπάρξουν ζόρια σήμερα, κυρίως με τον πατέρα ή το σύζυγο, για σένα που είσαι παντρεμένος/η. Ή με το αμόρε, αν απλά συγκατοικείς. Η μέρα θέλει δυνατότητα ελιγμού και μια επικοινωνιακή δυναμική, που την έχεις και θα ξελασπώσεις εύκολα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα το κομμάτι της δουλειάς έχει κάποια καλά πράγματα που θα σου φτιάξουν τη μέρα. Όπως είναι μια κουβέντα που αφορά τα οικονομικά σου. Υπάρχει μια κινητικότητα που εσύ την περίμενες καιρό και σήμερα θα δεις κάποια από τα θετικά αποτελέσματα που έχεις να λαμβάνεις. Αν είσαι επιχειρηματίας, σήμερα καλό είναι να κινηθείς με προσοχή και να μην αφήσεις στην άκρη υποχρεώσεις, γιατί μετά δε θα τακτοποιηθούν εύκολα. Βάλε σε σειρά αυτά που πρέπει να κάνεις και κινήσου αναλόγως! Επικοινωνιακά, είσαι λίγο πεσμένος σήμερα, γιατί δε θέλεις να μοιραστείς κάποια συναισθήματά σου. Συνηθισμένα όμως τα βουνά στα χιόνια…

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, παρά τα ζόρια που τραβάς με τις δουλειές στο σπίτι –ιδίως αν είσαι και σε φάση μετακόμισης–, έχεις μια αρκετά καλή διάθεση και μπορείς να κάνεις πράγματα που σε ικανοποιούν και σου δημιουργούν ένα αίσθημα χαράς και πληρότητας. Μπορεί να χρειαστείς λίγο περισσότερο χρόνο για να εκφράσεις κάποιες δημιουργικές ιδέες που έχεις και αυτό να σε στρεσάρει, αλλά δεν είναι κάτι. Ίσως χρειάζεται να καθαρίσεις λίγο το μυαλό σου, προκειμένου να οργανωθείς κάπως καλύτερα. Αυτό που θα σε απασχολήσει είναι το ότι δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα αυτή την περίοδο να κάνεις όλα αυτά που έχεις κατά νου. Έτσι, απλά θα περάσει από το μυαλό σου σαν σκέψη.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα πάλι είσαι σε μια φάση που θέλεις να βάλεις σε μια σειρά το σπίτι σου. παράλληλα, υπάρχουν κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις –παίζει να είναι και κληρονομικές όμως– που πρέπει να τις οργανώσεις σωστά και να τις δρομολογήσεις για να μην τα βρεις μπροστά σου! Η μέρα έχει λίγη πίεση, όμως μπορείς και ανταπεξέρχεσαι, αφού δεν θέλεις να αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Στα συναισθηματικά, καλό είναι να μην πιστέψεις οτιδήποτε σου πουν, γιατί έχεις την επιθυμία να εμπλακείς σε μια συναισθηματική φάση, όσο και να το παίζεις σκληρός. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση, τα ακούς όλα πολύ ρόδινα και δε σου κάθονται καθόλου καλά! Ίσως χρειαστεί να δεις κάποια πράγματα καλύτερα…

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, το μυαλό «δουλεύει υπερωρίες» και στο πρόγραμμα έχεις να βάλεις αρκετά πράγματα. Αρχικά, και ίσως το βασικότερο, νιώθεις πως ο κλοιός σφίγγει σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Γίνεσαι πιο αυστηρός με τους εαυτό σου και όπως καταλαβαίνεις, ξεπερνάς κατά πολύ αυτή την αυστηρότητα με τους άλλους! Σε σημείο επικριτικότητας όμως. Εκεί που θα μαλακώσεις αρκετά είναι στους φίλους σου. εκεί σήμερα παίζει και κάτι πιο συναισθηματικό, ένα ενδιαφέρον για κάποιο άτομο του κύκλου σου πιο μεγάλο ας πούμε. Όπως και να ‘χει, σήμερα προσπάθησε να μην εξαντλήσεις αυτή σου την αυστηρότητα ούτε στον εαυτό σου, ούτε όμως και στους άλλους.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα νιώθεις πως το πράγμα καλυτερεύει κάπως στο κομμάτι των επαγγελματικών, και η αλήθεια είναι πως κι εσύ πηγαίνεις με μια καλύτερη διάθεση. Έχεις τη διάθεση να διεκδικήσεις με έναν πιο εξευγενισμένο τρόπο αυτά που θέλεις, αλλά και μια εσωτερική δυσκολία να δεχτείς τις παραπάνω ευθύνες που θα έρθουν πακετάκι. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις και λίγο τα οικονομικά σου ή να απομακρυνθείς από σκέψεις για έξοδα αχρείαστα. Έχεις την αίσθηση πως οι ανάγκες σου είναι περισσότερες από τις ουσιαστικές αυτή τη στιγμή και κάπου χάνεσαι… Επίσης, καλό είναι να μην εμπλακείς οικονομικά σε δουλειές με φίλους. Πες τη γνώμη σου, χωρίς να πειστείς να συμμετάσχεις εν τέλει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ