Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13.01.2024

Ζυγέ, χρειάζεσαι μια ελευθερία κινήσεων και προσωπικής έκφρασης

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριάρι μου, σήμερα θέλεις απλά να κάνεις μια μικρή εκκαθάριση στην παρέα σου! Άτομα που νιώθεις σε θίγουν, να σε μειώνουν αλλά και να σου δημιουργούν ένα αίσθημα ανασφάλειας αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να απομακρυνθούν, γιατί κι εσύ ο ίδιος βλέπεις πως πολλά δεν προχωράνε όπως τα υπολόγιζες… Έχεις την ανάγκη να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και ξαναβρείς λίγο τη δύναμή σου! Αποφάσεις στα επαγγελματικά σου είναι ρίσκα που είσαι πρόθυμος να πάρεις, με την πιθανότητα να αποδειχτούν αποτελεσματικά. Το πρόβλημα είναι πως μάλλον θα τις πάρεις εν θερμώ, ενώ η μέρα σου ξεκινά με μια σχετική ηρεμία.

Ταύρος
Οι στόχοι σου σήμερα είναι το πιο σημαντικό για σένα, Ταύρε μου. Πλέον είσαι αποφασισμένος να καταφέρεις πολλά πράγματα και αυτό που χρειάζεσαι είναι να οργανωθείς σωστά και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις τη στιγμή που πρέπει! Σήμερα είσαι σε φάση που δε μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τα κουφά που ακούς, δεν έχεις την υπομονή να δείξεις κατανόηση και φαίνεται να έχεις απαιτήσεις από τους άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν! Εσύ μέσα σου προσπαθείς να βρεις μια ισορροπία, μια ηρεμία και κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και ξεκάθαρος, γιατί με τις υπερβολικές αντιδράσεις σήμερα παίζει να χάσεις πολλούς πόντους…

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα έχεις μια τάση φυγής… Θέλεις να απομακρυνθείς από τα κομμάτια της καθημερινότητας και να δεις κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο! Έχεις την επιθυμία να φύγεις για λίγο, και έτσι θα σε συνεπάρει η παρόρμηση να οργανώσεις μια μικρή διαφυγή. Είναι μια μέρα που συμβαίνουν διάφορα και μάλλον δε θα προλάβεις καταλάβεις και πολλά, αφού θα βρεθείς προ απροόπτων… Από κάτι θέλεις να ξεφύγεις, αλλά δεν λες από τι… Μάλλον κάτι έχεις κατά νου και το προετοιμάζεις. Απλά δε μπορείς να συγκρατηθείς ιδιαίτερα και θα δράσεις σπασμωδικά. Έχεις ένα πάθος για πράγματα που μιλάς!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, είναι μια μέρα που έχεις αρκετή ένταση! Όλα τα βιώνεις κάπως πιο βαθιά και πιο έντονα! Δεν αφήνεις κουβέντα να πέσει κάτω και είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τον οποιοδήποτε σε προκαλέσει ή πάει να σε δοκιμάσει σήμερα! Δεν είσαι σε θέση να μπεις σε διαδικασία συζήτησης-αντιπαράθεσης, όχι γιατί θα το χάσεις, αλλά γιατί δύσκολα θα συγκρατηθείς! Παίρνεις αποστάσεις από φίλους και παρέες, γιατί σήμερα ξέρεις πως δεν… Το πρόγραμμα είναι σε μια σειρά και από αυτό είσαι ήρεμος σήμερα. Όταν όμως δεις πως κάτι παρεκκλίνει από το δικό σου σχέδιο, εκεί ταράζεσαι αρκετά… Σήμερα θέλεις να αυτονομηθείς κάπως, για αυτό και επιδιώκεις τον έλεγχο!

Λέων
Λέοντα, σήμερα είναι μια μέρα που είναι πολύ σημαντικό για σένα και το κομμάτι να εκφραστείς εσύ όπως θέλεις, αλλά και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι επαφές σου με τους άλλους, τους απέναντι! Μια επιθυμία να κινηθείς περισσότερο στο κομμάτι της σχέσης σου και να υπάρξει μια πιο άμεση κινητικότητα. Κάνεις πράγματα όμως που δημιουργούν μια νευρικότητα και μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση το αμόρε… Ή μπορεί να νιώσουν άβολα οι συνάδελφοι στη δουλειά. Έχεις μια έντονη παρόρμηση και τόσα νεύρα που θέλεις να δουλέψεις μόνος σου, να κυνηγήσεις στόχους και πράγματα. Και καλό είναι να το δεις σήμερα και να πάρεις αποστάσεις, γιατί οι ιδέες που σου έρχονται είναι καλές, αλλά όπως τις πλασάρεις, τις καις!

Παρθένος
Παρθένε μου, με το πρόγραμμά σου να είναι κάπως έντονο φτάνεις λίγο πιο εύκολα «στα κόκκινα»… Η μόνη παρηγοριά σου μπορεί να είναι η αλλαγή που κάνεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου και μέσα από αυτό να βγάζεις ένα πιο δημιουργικό κομμάτι σου προς τα έξω. Είναι μια μέρα που θέλεις να πεις πράγματα! Κρατιέσαι εδώ και καιρό και πλέον νιώθεις πως πνίγεσαι, πως δε μπορείς να κρατηθείς! Αλλά δε θέλεις κιόλας να κρατηθείς! Θέλεις να βγεις προς τα έξω και να δείξεις πως δεν σε απασχολούν και πολύ αυτά που λένε οι άλλοι για σένα! Είναι μια μέρα, αλλά και μια περίοδος γενικότερα, που πρέπει να κινείσαι κάπως πιο προσεκτικά, γιατί δημιουργούνται αποστάσεις…

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, χρειάζεσαι μια ελευθερία κινήσεων και προσωπικής έκφρασης! Δεν θέλεις να μπεις σε στεγανά και να προσαρμοστείς στα θέλω των άλλων – άσχετα που παίζει να το κάνεις γιατί θα σε δυσκολέψει η κατά μέτωπο αντιπαράθεση… Έχεις μια εσωτερική ένταση που ενισχύει αυτό το «θέλω να κάνω κάποια πράγματα μόνος μου», αλλά δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τα συναισθήματα που προκύπτουν στην πορεία. Ωστόσο, όλα αυτά που θέλεις να πεις τα εκφράζεις με έναν ωραίο, γλυκό τρόπο και κρατάς ένα χαμηλό προφίλ, παρά τα νεύρα σου και προσπαθείς να βρεις ένα θετικό στην όλη κατάσταση.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που δεν ξέρεις τι σου φταίει… Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, όλα τα προβλήματα που σε απασχολούν πρέπει να λυθούν σήμερα και θα το παλέψεις να το κάνεις! Είναι μια μέρα αρκετά έντονη και δύσκολα θα συμβιβαστείς για να συνεργαστείς με τους άλλους. Επίσης, σήμερα είσαι σε μια περίεργη φάση και με τη σχέση σου, έχεις την ανάγκη να πάρεις αποστάσεις, επειδή ξέρεις πως δύσκολα θα συγκρατηθείς σήμερα και δε θα επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις με έναν ήρεμο τρόπο! Το καλό σήμερα είναι πως οικονομικά φαίνεται να υπάρχει ένα καλό νέο, αλλά και κάτι που ενισχύει την ασφάλεια που χρειάζεσαι σαν άτομο. Σε κάποιο βαθμό…

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα σκέφτεσαι κάπως έντονα κάποια πράγματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα πολύ έντονα και ίσως να νιώθεις πως σήμερα πρέπει πάση θυσία να βρεις λύσεις. Σε θέματα οικονομικά χάνεις την υπομονή σου πολύ εύκολα και δεν ξέρεις τι κινήσεις να κάνεις για να γλιτώσεις κάποια χρήματα. Είσαι σε μια φάση που έχεις μια κούραση με τη δουλειά σήμερα και δεν ξέρεις πώς να το επικοινωνήσεις στους υπόλοιπους στη δουλειά, για να βρεις κι εσύ κάπως την ηρεμία σου και να πάρεις αποστάσεις! Υπάρχουν όμως και κάποια ζητήματα που σήμερα, δε θα κρατηθείς, θα τα θίξεις, και μάλιστα με έναν πολύ έντονο τρόπο!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα αυτό που σε απασχολεί αρκετά είναι το κομμάτι της ασφάλειας. Είναι αρκετά σημαντικό για εσένα αυτές τις μέρες, αφού κινείσαι με ένα θάρρος που βγάζεις προς τα έξω για να μη δώσεις στόχο! Η αλήθεια είναι πως το άγχος έχει αρκετές αυξομειώσεις και προσπαθείς να πάρεις κάποια ρίσκα στα τυφλά σήμερα, είτε γιατί νιώθεις πως έχεις πέσει σε ένα τέλμα είτε επειδή θέλεις να δείξεις το δυναμισμό σου πιο έντονα! Καλό είναι να προσέξεις σε τι συζητήσεις θα συμμετάσχεις σήμερα, αφού θα σε πιάσει να αποδείξεις πως έχεις δίκιο και πως αυτά που λες είναι τα πιο σωστά, τα πιο ορθά! Και μιλάς κάπως… αρκετά αυθόρμητα και αφιλτράριστα!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου είναι μια μέρα που έχεις μια έντονη νευρικότητα! Δεν έχεις ηρεμία και δεν ξέρεις πώς να το κρατήσεις χαμηλά, για να μη σου δημιουργήσει θέματα στη δουλειά κατά κύριο λόγο. Θέλεις να δεις εξελίξεις σε αυτά που έχεις στα πλάνα σου και η βιασύνη σε οδηγεί μάλλον σε λάθος κινήσεις σήμερα… Καλό είναι να διοχετεύσεις αυτή την ένταση σε πρότζεκτ στη δουλειά που μπορείς να δουλέψεις μόνος σου! Έτσι και δε θα δημιουργηθούν εντάσεις με τους συναδέλφους και θα μπορέσεις να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να ξεχωρίσεις στα μάτια των ανωτέρων σου!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα απλά δεν ξέρεις τι να κάνεις για να βρεις λίγη ηρεμία… Μια μέρα με ένταση, με νεύρα, με ένα αίσθημα ότι θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι έντονο. Βγαίνει στον τρόπο που μιλάς, που απευθύνεσαι στους άλλους! Αλλά και στο μυαλό σου επικρατεί μια αναστάτωση! Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μια σχετική ηρεμία σήμερα, επομένως μπορείς να συγκεντρωθείς πιο εύκολα στα υπόλοιπα! Βγάζεις και μια καλή εικόνα προς τα έξω που μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά να φτάσεις πιο κοντά σε αυτά που θες. Απλά είναι σα να μην ξέρεις κι εσύ τι είναι αυτά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ