Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 07.01.2024

Παρθένε, σήμερα παραμένεις εστιασμένος στο κομμάτι «πληροφορία»

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 07.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Λίγο ακόμα κρατάει αυτό το έντονο, Κριέ μου! Σήμερα από τη μία έχεις τη διάθεση να αφεθείς και να ηρεμήσεις, από την άλλη όμως υπάρχει αυτό το «πρέπει» που δε σε αφήνει να χαλαρώσεις! Άλλωστε, πιέζεις τον εαυτό σου να μη δείξεις το συναίσθημά σου και φανείς αδύναμος. Έτσι, θα επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου, που εκεί μπορείς να κινηθείς ελεύθερα και που νιώθεις ότι δε χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό! Κάτι που ουσιαστικά δεν ισχύει, αλλά εσύ έχεις αυτή την εντύπωση… Αν όμως εστιάσεις στα βασικότερα, θα καταλάβεις τι χρειάζεται να κάνεις για να λειτουργήσεις κάπως πιο ήρεμα!

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από συζητήσεις! Υπάρχει μια ένταση, μια άρνηση να ακούσεις αντίθετες απόψεις. Δε μπορείς να κρατηθείς και το δείχνεις! Όπως επίσης, κι εσύ ο ίδιος καταλαβαίνεις την ένταση που βιώνεις και προσπαθείς να το διαχειριστείς! Σήμερα μπορεί να γίνεις αυστηρός με τους άλλους, και κυρίως με τους φίλους σου! Μη γίνεσαι απότομος μαζί τους. Μπορεί να σου ζητήσουν συμβουλές και αυτό που χρειάζονται είναι ένα μέρος της σιγουριάς που αποπνέεις αλλά και της ασφάλειας που μπορείς να προσφέρεις σε όσους νιώθουν μια αβεβαιότητα.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, το πρόγραμμά σου παραμένει φορτωμένο και προσπαθείς να τα προλάβεις όλα! Σου δίνονται περισσότερες ευθύνες στη δουλειά, και σκοπός είναι για να αποδείξεις την αξία σου και τη δουλειά που μπορείς να βγάλεις! Ένα σημαντικό στοιχείο της μέρας είναι πως έχεις μια εσωτερική ένταση, μάλλον από κάποια προσωπικά σου ζητήματα, τα οποία όμως θα επηρεάσουν και την απόδοσή σου στη δουλειά. Θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τις αιτίες που νιώθεις κάποια έντονα συναισθήματα, όπως και θα τα διαχειριστείς αρκετά πιο εύκολα! Γράψε και τις ιδέες που σου έρχονται. Γιατί μπορεί να μην είσαι σε φάση να τις εφαρμόσεις σήμερα, αλλά τις επόμενες μέρες θα σου χρειαστούν!

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα είσαι σε φάση που θέλεις να εκφραστείς ελεύθερα αλλά και να διασκεδάσεις. Σήμερα λοιπόν, θα συναντήσεις κάποιες αντιρρήσεις σε απόψεις που θα εκφράσεις και θα νιώσεις ότι προσπαθούν να σε πατρονάρουν και να σου επιβάλλουν τις απόψεις τους! Όμως έχεις διάθεση να ακούσεις τις απόψεις των άλλων και να τους αφήσεις να εκφραστούν κι εκείνοι ελεύθερα. Στη σχέση σου σήμερα το πράγμα μυρίζει μπαρούτι, αφού υπάρχουν διενέξεις και έντονες συζητήσεις. Όμως, μέσα από αυτό θα καταλάβεις καλύτερα το βαθύτερο νόημα αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν για να ανανεωθεί η σχέση σου!

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα προσπαθείς να δεις πού έχει χαθεί η μπάλα στο σπίτι και για ποιο λόγο νιώθεις πως δε μπορούν να σε πάρουν στα σοβαρά τα υπόλοιπα μέλη της. Είναι μια μέρα που θα έχει ένταση, αλλά μέσα από συζήτηση και ήρεμες κινήσεις θα βρεις την άκρη. Στη δουλειά θα χρειαστεί να μην πας πολλή κόντρα στους ανωτέρους σου και αν δεν καταλάβεις κάτι που σου ζητήσουν, ρώτα. Δεν είναι ντροπή! Καλό είναι να μοιραστείς τις ιδέες που έχεις, αφού θα γίνουν η βάση για μια καλή αρχή για θέματα δουλειάς. Στα οικονομικά σου να είσαι προσεκτικός και να μην μοιράζεσαι πολλές πληροφορίες με τρίτους για συμφωνίες που έχεις στα σκαριά!

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα παραμένεις εστιασμένος στο κομμάτι «πληροφορία». Αντιλαμβάνεσαι περισσότερα πράγματα, μπορείς να διακρίνεις πίσω από αυτά που ακούς και βλέπεις και αυτό σου δίνει περισσότερα στοιχεία. Σου έρχονται ιδέες πιο εύκολα και μέσα από την υπερβολική ανάλυση που κάνεις σήμερα θα βρεις μια έμπνευση που θα σε ξεμπλοκάρει! Απλά δε θα σου βγει αν δεν το πας βήμα-βήμα. Τώρα, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που θα ζητήσεις από συναδέλφους ή στο πώς να δουλέψεις μαζί τους πάνω σε θέματα δουλειάς! Στη σχέση σου όμως, από τη μία γίνεσαι αυστηρός και φαινομενικά ψυχρός, αλλά έχεις και έναν ρομαντισμό που τον αποζητάς!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είσαι σε μια φάση που σε ενδιαφέρει το οικονομικό σου! Εστιάζεις πολύ σε αυτό το κομμάτι και θα ζοριστείς στο να βάλεις ένα όριο στα έξοδα… Επίσης, ένα ζόρι στη δουλειά σου είναι πολύ πιθανό. Θα πρέπει να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα, και αυτό δε θα σου αρέσει πολύ! Και θα νιώσεις πως δεν υπάρχει κάποιος να το μοιραστείς μαζί του. Θα νιώσεις τις ανασφάλειες να φουντώνουν, αλλά το ότι θα το καταλάβεις έγκαιρα θα σε βοηθήσει να το διαχειριστείς κιόλας. Προσοχή στο πώς θα χειριστείς φάσεις με την οικογένειά σου! Υπάρχει κι εκεί μια περίεργη ένταση, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είσαι σε ένα καλύτερο μουντ. Μπορεί να ζοριστείς με το ότι χρειάζεται να μπεις σε κάποια όρια ή να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις που δε μπορούν να αλλάξουν. Ωστόσο, νιώθεις μια μεγαλύτερη ασφάλεια και μπορείς καταλάβεις καλύτερα κάποια πράγματα. Η διαίσθησή σου είναι έντονη σήμερα και αν την αφήσεις να σε καθοδηγήσει θα βρεις αρκετές λύσεις μέσα στη μέρα. Επίσης, σήμερα θα μπεις στον πειρασμό να ψαρέψεις κάποια συγκεκριμένα άτομα για να μάθεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν! Θέλει λίγη προσοχή το πώς θα το κάνεις, γιατί γίνεσαι βιαστικός και απρόσεκτος…

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, είναι μια μέρα που καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι του σπιτιού για εσένα και σε πόσο μεγάλο βαθμό σε επηρεάζει ψυχολογικά! Ναι, μπορεί να είσαι με το ένα πόδι μονίμως έξω και να οργανώνεσαι για ταξίδια, όμως η βάση σου είναι αυτή που ίσως να σου δημιουργεί αυτή την ασφάλεια που χρειάζεσαι κι εσύ μέχρι ένα βαθμό. Έτσι σήμερα προσπαθείς να οργανώσεις σωστά το χώρο σου – παρά το ότι το βαριέσαι πολύ – ενώ παράλληλα θα βάλεις πολλές προσωπικές σου πινελιές για να αποκτήσει έναν πιο γνώριμο για εσένα αέρα! Δώσε λίγο βάση στο οικονομικό σου και προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που σου κοστίζει περισσότερο, άρα σε αγχώνει και περισσότερο!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, έχεις μια ιδιαίτερη έμπνευση και μια δημιουργική τάση που μπορεί να σε ξεκολλήσει και να σου ανοίξει ένα νέο δρόμο σήμερα. Επίσης, η κοινωνικότητά σου είναι μεν μεγάλη, αλλά εσύ επιλέγεις να ψιλοαπομονώνεσαι μέσα στην παρέα, καθώς σκέφτεσαι πολλά και διάφορα! Άσε που δε μπορείς να διαχειριστείς και όλα αυτά που ακούς… Υπάρχει μια σύγχυση στο κεφάλι σου σήμερα, αφού από τη μία έχεις όλα αυτά που πρέπει να κάνεις και από την άλλη το μυαλό σου φεύγει και ταξιδεύει σε μέρη που έχουν μια διαφορετική ενέργεια από αυτή που έχεις συνηθίσει: πιο ήρεμη, πιο ανάλαφρη, πιο ανέμελη…

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα πρέπει να δεις κάποια πράγματα πιο σοβαρά! Και αναφέρομαι στο επαγγελματικό σου! Σήμερα ίσως χρειαστεί να πάρεις βασικές αποφάσεις, αλλά παράλληλα να θέσεις σε εφαρμογή και τις ιδέες που έχεις. Είναι μια ουσιαστική μέρα η σημερινή! Υπάρχει μια ψυχολογική πίεση κι ένα άγχος για να βρεις τη χρυσή τομή στην όλη κατάσταση. Βέβαια δε θα συμβιβαστείς εύκολα, αλλά πρέπει να τη βρεις! Επίσης, το κομμάτι της ανασφάλειας θα είναι και αυτό βασικό! Από τη μία έχεις την επιθυμία να φανείς σκληρός και ανθεκτικός σε πολλά που συμβαίνουν, ενώ μέσα σου το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Ίσως κι ένα ποτάκι…;

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα χρειάζεται να κάνεις λίγο πιο ξεκάθαρη τη δική σου στάση απέναντι σε κάποια πράγματα! Είσαι ήξεις αφήξεις… Από τη μία προσπαθείς να παραμείνεις συνδεδεμένος με την πραγματικότητα για να μην μείνεις πίσω, από την άλλη όμως σου είναι πιο εύκολο να ξεφύγεις, να χαθείς στον κόσμο σου και να αποσυμπιεστείς με αυτό τον τρόπο! Καλό είναι να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση με τους φίλους σου. Θα γίνουν συζητήσεις και εσύ δε θα ενδιαφερθείς για πολλά, ιδίως αν δεν υπάρχει ουσιαστικό βάθος ή κάτι που να σε κάνει να δεις πιο βαθιά, πιο ουσιαστικά! Είναι λίγο χάος η μέρα σου σήμερα…  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ