Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.01.2024

Ταύρε μου, το πρόγραμμά σου σήμερα φαίνεται να είναι γεμάτο κι εσύ τρέχεις να προλάβεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, αυτό που σε νοιάζει περισσότερο είναι να φτιάξεις την κατάσταση με τη σχέση σου ή να διορθώσεις τα τεκταινόμενα με τους συνεργάτες σου! Επιλέγεις να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά και πιο θετικά, για να μπορέσεις να μπεις κι εσύ σε αυτό το vibe σε μια πιο μόνιμη φάση! Αυτή σου η στάση, να ξέρεις, σήμερα θα σε βοηθήσει πολύ στο να βελτιώσεις τα πράγματα! Οικονομικά θέματα θα σε ταράξουν και θα σε κάνουν να ασχοληθείς ΚΑΙ με το να βρεις τρόπους να διατηρήσεις ή ακόμα και να ενισχύσεις την οικονομική σου κατάσταση, και κατά συνέπεια την ανεξαρτησία σου! Ίσως χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς κάποιες μικρές περικοπές, προς το παρόν τουλάχιστον!

Ταύρος
Ταύρε μου, το πρόγραμμά σου σήμερα φαίνεται να είναι γεμάτο κι εσύ τρέχεις να προλάβεις! Και αυτό, γιατί οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής θα σου αλλάξουν τα φώτα κάπως… Το ότι δε μπορείς να λειτουργήσεις οργανωμένα όμως δε θα σου χαλάσουν τη διάθεση κι εκεί που θα πιεστείς, εκεί θα το πάρεις πιο χαλαρά και θα πεις «αν βγει το πρόγραμμα, βγήκε»! Το πρώτο που πρέπει να δρομολογήσεις είναι τα deadlines σου στη δουλειά, γιατί αυτό θα σε αγχώσει αρχικά! Κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ίσως σου δημιουργήσει μια δυσφορία, καθώς θα ασκήσει κι άλλη πίεση στο πρόγραμμά σου!

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα νιώθεις αρκετά δυνατός για να εκφραστείς όσο καλύτερα μπορείς και να εκτονώσεις την ένταση που έχεις μέσα σου όσο πιο δημιουργικά μπορείς! Επενδύεις περισσότερο στις σχέσεις σου με τους άλλους και εκεί θέλεις να εστιάσεις για να βρεις πιο ήρεμους ρυθμούς και να αποδυναμώσεις τις εντάσεις! Συναισθηματικά ξέρεις τι συμβαίνει και δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει να κάνεις για να το επιτύχεις. Πράγμα που θα σε κάνει να συγκεντρωθείς πιο εύκολα σε αυτά! Θα υπάρξουν κάποιες δεύτερες σκέψεις που θα σε προβληματίσουν κι εκεί θα χρειαστεί να δράσεις αποφασιστικά!

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα η μέρα σε θέλει να εστιάζεις στο σπίτι σου! Και στο αίσθημα ασφαλείας σου όμως! Πολύ βασικό αυτό το δεύτερο σήμερα! Το κομμάτι των άλλων, των ανθρώπων που υπάρχουν ενεργά στη ζωή σου και με τους οποίους έχεις επενδύσει, σήμερα χρειάζεται μια παραπάνω υποστήριξη. Θα χρειαστείς υποστήριξη, γιατί στη δουλειά υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα πρέπει να ολοκληρώσεις, επομένως θα αγχωθείς μέσα στη μέρα και θα χρειαστεί να βάλεις προτεραιότητες για να μην πελαγώσεις τελείως! Το καλό είναι πως θα έχεις υποστήριξη και θα μπορέσεις να δουλέψεις με μια ηρεμία! 

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, μπαίνει στο μυαλό σου πως ο τρόπος σου μπορεί να σου φέρει πολλά καλά! Έτσι, επικοινωνιακά γλυκαίνεις και εστιάζεις περισσότερο στις ανάγκες των άλλων, αφού αντιλαμβάνεσαι πως έχουν απομακρυνθεί οι γύρω σου και αυτό δε σου αρέσει! Ίσως υπάρξουν θέματα στα επαγγελματικά που θα σου δημιουργήσουν διλήμματα για το αν πρέπει να κάνεις κάποια νέα βήματα τελικά… Και αυτό, γιατί νέα δεδομένα θα σε προβληματίσουν και θα σου βάλουν δεύτερες σκέψεις για τη συνεργασία που έχεις στα σκαριά! Θα μπορέσεις όμως να δεις εύκολα πίσω από τα λόγια και θα το ξεδιαλύνεις στο μυαλό σου, αρκεί να μην λειτουργήσεις με ένταση και θυμό!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, είσαι σε φάση που θέλεις να δεις τι απέμεινε οικονομικά μετά τις γιορτές! Ένας οικονομικός απολογισμός, που μάλλον θα σε ταράξει κάπως… Από τη μία, θα σκεφτείς «χαλάλι τέτοιες μέρες». Από την άλλη όμως, το άγχος θα σε πιάσει και θα προσπαθήσεις να οργανωθείς και να ανακάμψεις! Έχεις τη διάθεση να βγεις και να διασκεδάσεις, αλλά το οικονομικό ίσως σου βάλει φρένο και σε κάνει να το ξανασκεφτείς! Είναι πολλά που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις, αλλά αν δε σου βγει το χρηματικό, όλα θα μείνουν στον πάγο προς το παρόν! Επειδή όμως έχεις τις καβάντζες σου, καλό είναι να το πάρεις πιο χαλαρά! Με ηρεμία θα τη βρεις την άκρη!

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα βρίσκεις για λίγο την ευγένειά σου και πάλι και προσπαθείς να κρατήσεις ένα επίπεδο στον τρόπο που απευθύνεσαι στους άλλους! Μέσα σου όμως υπάρχει μια ένταση, που σχετίζεται με το πώς νιώθεις! Θέλεις να απελευθερωθείς από αυτά που σου δημιουργούν φόβο και σε περιορίζουν! Η πίεση αυτή σε κάνει να αντιδράς σπασμωδικά και να γίνεσαι απρόβλεπτος! Από τη μία, καταλαβαίνεις αυτό σου το vibe σήμερα, από την άλλη όμως δυσκολεύεσαι να το διατηρήσεις υπό έλεγχο! Μπορεί πάλι να μη θελήσεις να το ελέγξεις και να το χρησιμοποιήσεις σαν πηγή δύναμης για να ξεσπαθώσεις!

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, μαζεύεσαι! Αποφασίζεις να κρατήσεις αποστάσεις, να μαζέψεις δυνάμεις και να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με εσένα! Εντάσεις και καυγαδάκια στη σχέση σου θα σε βάλουν σε διαδικασίες να εξετάσεις κάποια πράγματα πιο βαθιά και πιθανότατα να αναθεωρήσεις κάποιες κινήσεις! Προτεραιότητα έχει η ασφάλειά σου και εκεί θα εστιάσεις περισσότερο! Βέβαια, θα έχεις κι ένα καλό νέο στο οικονομικό σου σήμερα! Αν σε πιέσουν να μοιραστείς αυτά που αισθάνεσαι, μην περάσεις στην επίθεση για να δημιουργήσεις απόσταση! Με ηρεμία πες πως δεν είσαι σε φάση συζήτησης! Απόφυγε τις εντάσεις!

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, έχεις την ανάγκη να εμπλακείς σε ομάδες και να συναναστραφείς με άτομα που προσφέρουν βοήθεια σε άλλους! Έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι όμορφο για τους ανθρώπους γύρω σου, αλλά και να προσφέρεις στον εαυτό σου την ευχαρίστηση της υποστήριξης! Όχι οικονομικά, γιατί εκεί είσαι λίγο στενεμένος. Προσπάθησε να ακούσεις το σώμα σου και να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί οι ρυθμοί σου είναι έντονοι και σήμερα! Το να κάνεις πολλά μέσα στη μέρα, δε θα σε κάνει πιο ανεξάρτητο… Ναι; Α, και μην το παρακάνεις με τις υπερβολές!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα εστιάζεις στην εικόνα σου! Στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και εστιάζεις στο κύρος σου! Επιλέγεις να προσεγγίσεις τα πράγματα που σε απασχολούν με μια ήρεμη δύναμη και να δώσεις στα συναισθήματα που σου δημιουργούνται λίγη περισσότερη σημασία! Και αυτό, γιατί από εκεί δημιουργούνται οι αδύναμες στιγμές σου που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να κάνεις πίσω! Έχεις μια εσωτερική ένταση και δυσκολεύεσαι να κάνεις την αρχή που θέλεις! Μέσα όμως από την ένταση αυτή, θα έρθουν δημιουργικές ιδέες και θα σε ξεμπλοκάρουν! Έτσι θα νιώσεις ότι απελευθερώνεσαι και από πολλά που μέχρι πρότινος μπορεί να σε κρατούσαν πίσω…

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, σε απασχολούν κάποια πιο φιλοσοφικά πράγματα και καθώς αντιλαμβάνεσαι την αλλαγή που πλησιάζει, αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα με μια πιο ώριμη ματιά! Σχέδια που έχεις προς επέκταση σήμερα τα σκέφτεσαι ακόμα πιο έντονα, αν και δεν είσαι σε φάση να μπεις στην ενεργό δράση! Κάποια ζητήματα στο σπίτι θα σε κρατήσουν απασχολημένο και σίγουρα θα σε φουντώσουν και θα σε κάνουν να κρατήσεις αποστάσεις για να νιώσεις πιο ελεύθερος! Σήμερα σκέψου προσεκτικά τα θέματα για τα οποία θα ανοίξεις συζητήσεις… Οι φίλοι θα σώσουν την κατάσταση όμως, να το ξέρεις!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα τα πράγματα τα βλέπεις, αλλά κυρίως τα βιώνεις αρκετά πιο έντονα! Έχεις στο μυαλό σου πολλά πράγματα και προσπαθείς να τα βάλεις σε μια σειρά! Το έντονο συναίσθημα που βιώνεις όμως και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα σήμερα, σου δημιουργεί προβληματισμούς και δεύτερες σκέψεις για το πώς χρειάζεται να τα προσεγγίσεις και να τα αντιμετωπίσεις άμεσα και αποτελεσματικά! Αυτό ίσως να είναι και ο λόγος που θα κρατήσεις αποστάσεις από φίλους και γνωστούς σήμερα, για να αποφύγεις να αναφερθείς σε αυτά τα έντονα συναισθήματα! Αν αποφασίσεις να το εκφράσεις ερωτικά, έχε το νου σου μη μπλέξεις σε περιπετειούλες!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ