Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 10 - 16 Ιουλίου 2023

Υδροχόε, είναι μία περίεργη εβδομάδα για σένα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν περνάς καλά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 10 - 16 Ιουλίου 2023

Κριός
Αγαπημένο μου νευρικό ζώδιο, αυτή η εβδομάδα έχει πολλές εκπλήξεις. Επικεντρώνεται κυρίως στο γκομενικό κομμάτι, το οποίο μέχρι στιγμής δεν πήγαινε και πολύ καλά όμως –και ξαναλέω όμως– αυτή η εβδομάδα σε δικαιώνει, καθώς παίρνεις ένα μήνυμα - επιβεβαίωση από το άτομο που έχεις καημό καιρό τώρα. Ελπίζω να μην είναι πρώην γιατί έχεις κουράσει με αυτό το θέμα! Στα οικονομικά επικρατεί ένα άγχος γιατί τα θέλω είναι περισσότερα από τις απολαβές. Επαγγελματικά θέλω να σε ενημερώσω ότι κανείς ποτέ δεν έβαλε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Σε γενικές γραμμές όμως θα είναι μία καλή εβδομάδα, δεν θα είναι σαν τις προηγούμενες. Πάρε λίγη απόσταση από το ντράμα γιατί δεν είναι κάτι που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο.

Ταύρος
Αγαπημένο μου ζώδιο… Ομολογώ πως είσαι ένα ζώδιο που δεν ενοχλείς! Και γι’ αυτό θα σε ανταμείψω με μία καλή εβδομαδιαία πρόβλεψη. Θα είναι μία ανάλαφρη εβδομάδα, καθώς αποβάλλεις κακές σκέψεις και συγκρούσεις που είχες με άτομα από τον κύκλο σου επιτέλους έρχονται σε ένα τέλος. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σούρτα φέρτα… κοινώς, ταξίδια. Είσαι από τα άτομα που, αν πας διακοπές, θα περάσεις καλά. Μην το υποτιμάς! Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, έχεις πιο έντονο σεξουαλικό ενδιαφέρον για άτομα παρά πιο ουσιαστικό. Εσύ που είσαι σε σχέση φαίνεται να είσαι λίγο κουρασμένος και να γκρινιάζεις. Στα επαγγελματικά υπάρχει μία στασιμότητα η οποία προς το τέλος εβδομάδας τελειώνει και αρχίζει να κινείται λίγο παραπάνω ή φασούλα.

Δίδυμος
Αγαπημένο μου όχι και τόσο ζώδιο! Περνάς μία φάση που σου φταίνε όλοι και όλα. Και αυτό σου δημιουργεί μία έπαρση η οποία ενοχλεί γενικά τους γύρω σου, δεν σου χρωστάει ζωή τίποτα! Οι διακοπές είναι για να ξεκουραζόμαστε και όχι για να κουραζόμαστε. Chill! Στα γκομενικά τώρα, σε έχει πιάσει το καλοκαίρι. Η διάθεση είναι σε φάση πολύ φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα με το ταίρι σου, μπορείς να πας και μια παραλία με κάποιον φίλο. Και εδώ έρχονται τα καλά νέα στα οικονομικά και στα επαγγελματικά, θα υπάρξουν προτάσεις οι οποίες σε βάθος χρόνου θα σου αποφέρουν πολύ κέρδος. Κοίτα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά αυτή την εβδομάδα και να κάνεις αρκετό socializing.

Καρκίνος
Είναι ο μήνας σου! Κάθε καρκίνος που σέβεται τον εαυτό του αντιμετωπίζει τα γενέθλιά του σαν Πρωτοχρονιά. Οπότε τον Ιούλιο είναι κάθε μέρα γιορτή πόσο μάλλον αυτή την εβδομάδα που οι όψεις είναι ευνοϊκές. Κυρίως για τα επαγγελματικά όπου η ζήτηση σου είναι πολύ μεγάλη και σου δίνει αυτό πολλή αυτοπεποίθηση. Τώρα σε άλλα νέα ίσως θελήσεις να κλείσεις κάποιους κύκλους γιατί κάποια πράγματα ίσως έχουν κουράσει. Αυτό δεν είναι κακό απλά για τους καρκίνους δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο. Τα γκομενικά κυλούν όπως ακριβώς θέλεις αφού παίζεις πολύ καλά το παιχνίδι του εγκεφάλου αλλά και της καρδιάς. Εσύ που είσαι σε σχέση κλασικά τρώγεσαι με τα ρούχα σου, ότι κάτι σου κρύβει, ότι κάτι δεν σου λέει και γενικώς κάτι! Προς το τέλος εβδομάδας οι τάσεις φυγής θα είναι αναπόφευκτες

Λέων
Πάμε λίγο τα λιοντάρια που επιτέλους μαθαίνουν εκφράζονται και λένε ό,τι σκέφτονται! Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και σε κάνει να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και έπαρση ταυτόχρονα. Τα πράγματα μοιάζουν πιο απλά για σένα αυτή την εβδομάδα κυρίως στο ερωτικό κομμάτι το οποίο αρχίζει και στρώνει σιγά-σιγά – η αλήθεια είναι πως προηγούμενη βδομάδα δεν πήγε και πολύ καλά αλλά εγγυώμαι για αυτήν! Σε κάθε περίπτωση θα νιώσεις και το σώμα σου πιο χαλαρό γιατί αποβάλλεις το περιττό άγχος. Γενικώς all eyes on you. Είσαι το κέντρο της προσοχής, τι να λέμε τώρα. Επαγγελματικά ανοίγματα ευνοούνται, σε αντίθεση με τα οικονομικά τα οποία σε έχουν γονατίσει! Ε, σταμάτα κι εσύ να αγοράζεις βλακείες.

Παρθένος
Το μοναδικό πράγμα που θέλει να κάνει η Παρθένος αυτή την εβδομάδα είναι να σύρει το κουφάρι της σε μία παραλία και να την βγάλει εκεί μέχρι τον Σεπτέμβρη. Αν το καταλαβαίνω; Αν ταυτίζομαι; Αλλά τι να κάνεις που υπάρχουν και αυτές οι ρημάδες οι υποχρεώσεις οι οποίες δεν σ’ αφήνουν ήσυχο. Σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για εσένα που ξενοκοιτάς ή έχεις έναν παράνομο δεσμό γιατί είναι πάρα πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να μαθευτεί και να σε εκθέσει… Καλά, μόνος θα εκτεθείς αλλά τέλος πάντων! Οικονομικά δεν θα έλεγα πως πάνε καλά τα πράγματα καθώς προκύπτουν πάρα πολλά έξοδα τα οποία έχουν σε γονατίσει. Η σεξουαλική διάθεση είναι αρκετά έντονη και σε παρασύρει. Επαγγελματικά προσπάθησε να κάνεις ένα πράγμα αλλά συγκεντρωμένος και όχι πέντε χωρίς συγκέντρωση.

Ζυγός
Εσύ, Ζυγέ μου, στο σήμα σου! Άλλα είχες υπολογίσει να κάνεις και άλλα τελικά κανείς. Έπρεπε να μην χαζολογείς τόσο το προηγούμενο διάστημα ώστε να μπορείς να είσαι άνετος τώρα το καλοκαίρι και να μην τρέχεις με υποχρεώσεις που έχεις αφήσει πίσω. Αυτή την εβδομάδα θα σε βρουν υποχρεώσεις – τρέξε να κρυφτείς! Τα αισθηματικά σου είναι μια χαρά αν αποφασίσεις ποτέ να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στον σύντροφό σου, εσύ που έχεις σχέση βέβαια! Εσύ που δεν έχεις, παίζει το μάτι σου χωρίς να καταλήγει κάπου όλο αυτό. Τώρα στα οικονομικά δεν θα ‘λεγα ότι τα πράγματα θα πάνε όπως τα περίμενες αυτή την εβδομάδα καθώς καθυστερούν κάποιες πληρωμές, κι εσένα η ανάγκη σου είναι λούσα! Οξύμωρο αρκετά!

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ… Πρέπει επιτέλους να ανοίξεις το μυαλό σου και τα αυτιά σου, και δεν το λέω εγώ, το λένε τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια! Πάρε επιτέλους απόφαση να δεχτείς κάποια συμβουλή, υπόδειξη ή παρατήρηση γιατί θα κάνει καλό στην πορεία της ζωής σου. Για αυτή την εβδομάδα μιλώντας, αν αποφασίσεις πως πρέπει να μαλώσεις, σου κάνω ένα μικρό spoil και σου λέω πως θα το χάσεις το fight. Τώρα στα επαγγελματικά τα νέα είναι καλά καθώς η ενέργειά σου διοχετεύεται και εκεί! Κοινωνικοποιείσαι, επιτέλους, κερδίζοντας θετικές εντυπώσεις. Οικονομικά δεν αποκλείεται να σου προσφέρουν κάποια προαγωγή ή κάποια καλύτερη θέση. Αυτό που ξέχασα να σου αναφέρω είναι ότι η εβδομάδα προσφέρεται για μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία ίσως να σου αλλάξει τη ζωή.

Τοξότης
Πάμε λίγο η έντονη εβδομάδα για τους Τοξότες! Το καλύτερό σου! Μία καθόλου βαρετή εβδομάδα ξεκινάει για σένα. Δεν λέω πως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα πάντα, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσεις για όλα! Δεν θα είσαι στάσιμος, το αγαπημένο σου! Αν είσαι από τους Τοξότες τους ελεύθερους, καλό είναι να αρχίσεις να κυκλοφορείς λίγο παραπάνω γιατί έχεις ζήτηση και γίνεται συζήτηση… Αυτό ισχύει και για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό καθώς και παίρνεις επιβεβαίωση από κομπλιμέντα που θα γίνουν. You can look, but you can’t touch! Και εκεί που ξυνόσουν και δεν είχες δουλειά να κάνεις, έρχονται τα επαγγελματικά και σου λένε τα κεφάλια μέσα! Από το πουθενά τώρα θα σκάσει φουλ δουλειά.

Αιγόκερως
Λοιπόν άκου: Με λίγη καλή διάθεση, θα καταφέρεις ό,τι θέλεις αυτή την εβδομάδα! Αν κάποιος έρθει και σου μιλήσει άσχημα, προσπάθησε να μην απαντήσεις. Γενικά αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, μόνο κερδισμένος θα βγεις αυτή την εβδομάδα! Σε παρακαλώ πολύ, άκουσέ με! Στα επαγγελματικά που σε καίνε πολύ το τελευταίο διάστημα, θα υπάρξει μία πολύ σημαντική εξέλιξη! Και οικονομικά θα πάρεις κάποια ανάσα, όχι πολύ μεγάλη αλλά σημαντική! Στα αισθηματικά τώρα, που τα έχεις κάνει μη σου πω κι εγώ πώς, θα πρέπει να είσαι πιο εκδηλωτικός και πιο τρυφερός στο ταίρι σου - καήκαμε! Εσύ που δεν έχεις ταίρι, παίζει το ματάκι σου σε ακραίο βαθμό κι αν θες τη γνώμη μου πολύ καλά κάνεις. Έχεις ανοιχτό σύμπαν αυτή την εβδομάδα! Αξιοποίησέ το.

Υδροχόος
Είναι μία περίεργη εβδομάδα για σένα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν περνάς καλά! Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν κάποιες εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά  αυτή την εβδομάδα μπαίνουν σε τάξη! Και όταν λέω σε τάξη, εννοώ ξεκαθαρίζονται πράγματα! Αν είσαι ελεύθερος και είσαι σε μία φάση αναζήτησης, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να μην ενθουσιάζεσαι με ό,τι κινείται γιατί θα είναι άλλη μία χρειαστεί γνωριμία στην παλέτα σου. Ταυτόχρονα, εσύ που είσαι σε σχέση λύνεις μια και καλή τις κόντρες που είχες το προηγούμενο διάστημα και είσαι πιο διαλλακτικός! Στα επαγγελματικά δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από συμπεριφορές συναδέλφων. Οικονομικά δεν θα έλεγα ότι είναι μια περίοδος που ανθίζεις… Καθώς έχεις ξεχάσει κάποια πράγματα απλήρωτα!

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα από καρχαρίας γίνεσαι αθερίνα, δεν έχεις χειρότερο από το να διαχειρίζεσαι τους καυγάδες μέσα από την οικογένεια! Τους παίρνει πιο σοβαρά από όσο θα ‘πρεπε και κάνεις overthinking. Έχεις πάρει απόφαση ότι θα παίρνεις απόσταση από καυγάδες και πως θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αλλά να μια βδομάδα που δεν θα το τηρήσεις καθόλου! Στα γκομενικά σου δεν είσαι και στην καλύτερή σου φάση καθώς και δεν έχεις καθόλου χρόνο για το ταίρι σου και αυτό γκρινιάζει! Ναι, όμως δεν έχεις όντως χρόνο; Προσπάθησε να ακούσεις αυτό που σου λέει το ταίρι σου ουσιαστικά! Εσύ που δεν έχεις σχέση σκέφτεσαι συνεχώς την επανασύνδεση… Αλλά το σύμπαν θα σου φέρει μία νέα γνωριμία αρκετά έντονη! Επαγγελματικά υπάρχουν πολλές ευκαιρίες τις οποίες δεν αφήνεις ανεκμετάλλευτες! Αλλά όπου και ευκαιρίες, υπάρχουν και υποχρεώσεις τις οποίες δεν τις έχεις και πολλή όρεξη!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ