Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 28.02.2023

Υδροχόε, όταν δίνεις για να κερδίσεις την αποδοχή, «διδάσκεις» τους γύρω σου στη μη αμοιβαιότητα και μετά οι άλλοι σε θεωρούν αυτονόητο και δεδομένο

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τρίτης 28.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψείς από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Τρίτης 28.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψείς από τον Zarastro 

Κριός
Είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνείς τις κόκκινες γραμμές σου μέσα σε μια σχέση, όχι όμως κάτω από θυμό και καυγά, γιατί τότε πληγώνεται και η εμπιστοσύνη και ο άλλος.

Ταύρος
Όταν δεν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, όταν δίνεις χωρίς να παίρνεις, όταν υπερπροσφέρεις, όταν είσαι με άλλα λόγια «το καλό παιδί», προδίδεις τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Η μέρα βγάζει αρκετό άγχος και μια εσωτερική ανησυχία, που μπορεί παραδόξως να σε βάλει σε μια διαδικασία να χειριστείς άτομα και καταστάσεις για να διευκολύνεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Η αυτοάρνηση και η αυτοαπόρριψη έχει έναν σύντομο δρόμο: τον δρόμο της σύγκρισης με τους άλλους, τους μοντέλους, τους super-achievers, τους τέλειους άλλους. Do yourself a favor και συγχώρεσε τον εαυτό σου που δεν είναι τέλειος.

Λέων
Ίσως υπάρξει κάποια αναποδιά στη δουλειά και με τους συνεργάτες σου, ίσως γίνονται και κάποια πράγματα πίσω απ’ την πλάτη σου κι αυτό δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Μείνε στην ανωτερότητά σου.

Παρθένος
Τα θέματα των επαγγελματικών απαιτούν όλη σου την ενέργεια, καλό θα είναι όμως να μην αφήσεις την όποια αδυναμία ή παράπονο να σε καταβάλει. Το αποτελεσματικότερο είναι να συνεχίσεις να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος.

Ζυγός
Δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια «υπ’ ατμόν» προγραμματίζοντας το επόμενο πράγμα για τις σπουδές, για τη δουλειά, για τις σχέσεις, για τα παιδιά, για όλα, γιατί «το πολύ άγχος τρώει τον αφέντη».

Σκορπιός
Η μέρα βγάζει συναισθηματική νευρικότητα και ενδεχομένως ένα παραπάνω άγχος για τα οικονομικά και χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις ότι για την εξισορρόπηση σου είναι αναγκαία η σωματική εκτόνωση.

Τοξότης
Με αρκετές απαιτήσεις στον άξονα προσωπικών-επαγγελματικών και μπόλικο άγχος σήμερα, προσπάθησε πάντως να βρεις λίγο χρόνο για ό, τι σε φέρνει σε επαφή με τη βαθύτερη, πιο ήρεμη πλευρά του εαυτού σου.

Αιγόκερως
Τα καθήκοντα στη δουλειά και οι πρακτικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας πιέζουν έντονα, καλά θα κάνεις όμως να προσέχεις παραπάνω και την υγεία σου, γιατί παίζουν και ιώσεις.

Υδροχόος
Όταν δίνεις για να κερδίσεις την αποδοχή, «διδάσκεις» τους γύρω σου στη μη αμοιβαιότητα και μετά οι άλλοι σε θεωρούν αυτονόητο και δεδομένο. Κατανοητό;

Ιχθύες
«Κούραση το Erasmus» σήμερα και στα επαγγελματικά και στο σπίτι, επιβάλλεται να βάλεις προτεραιότητες για να διαφυλάξεις το πρόγραμμα και την ψυχική ηρεμία σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ