Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 30 Ιανουαρίου - 5 Φεβρουαρίου 2023

zarastro.jpg
Zarastro
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ydroxoos.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 30 Ιανουαρίου - 5 Φεβρουαρίου 2023

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά είναι χωρισμένη σε δύο «μέρη», με το πρώτο να είναι σαφώς πιο ευνοϊκό σε σχέση με το δεύτερο, που εκτείνεται από την Παρασκευή και έπειτα. Έτσι με τα τρίγωνα Ήλιου-Άρη και Ερμή-Ουρανού τις πρώτες μέρες να συμβάλλουν στο να διατηρήσεις ένα μέτρο ενθουσιασμού και διάθεσης συνεργασίας μέσα στη δουλειά, μπορείς να επικεντρωθείς στους στόχους σου, να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να κλείσεις εκκρεμότητες, αλλά και να κάνεις προσπάθειες για να αποκαταστήσεις επαγγελματικές σχέσεις που είχαν πληγεί το προηγούμενο διάστημα. Αν μάλιστα κρατήσεις αυτή τη διάθεση «σύμπνοιας» χωρίς αστερίσκους, θα ανταποκριθείς πολύ καλύτερα στις περιστάσεις, καθώς στη συνέχεια το κλίμα αλλάζει με τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού (4/2) και Αφροδίτης-Άρη (5/2) που μπορούν εύκολα να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Αιτία οι αυξημένοι εγωισμοί και η ανάγκη επιβολής της κάθε πλευράς, που αρνείται να δει τα δικά της λάθη και περνά στην επίθεση και την πολεμική, χωρίς μάλιστα επιχειρήματα. Αυτό μπορεί να γίνει ιδιαίτερα έντονο σε συζητήσεις με γονείς, ανώτερους ή κάποιο πρόσωπο εξουσίας. Η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/6) τονώνει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, βοηθώντας σε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή να κάνεις πιο τολμηρές κινήσεις στο κομμάτι του φλερτ.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η διάθεσή σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τα βοηθητικά τρίγωνα Ήλιου-Άρη και Ερμή-Ουρανού είναι να ασχοληθείς εστιασμένα με τα ζητήματα της καριέρας σου, βρίσκοντας λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα. Μέχρι και την Πέμπτη είναι καλές μέρες για να βάλεις ό,τι σημαντικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαγγελματικές επαφές έχεις, καθώς και για να στείλεις βιογραφικά και να περάσεις από συνέντευξη για δουλειά. Ίσως μάλιστα προκύψει και κάποια θετική εξέλιξη που σχετίζεται και με τα οικονομικά σου, αν για παράδειγμα περιμένες μια απάντηση για μια χρηματοδότηση, μια πίστωση, ένα διακανονισμό χρέους για την επιχείρηση σου κ.λπ. Αν πάλι είσαι σε ηλικία σπουδών, το «παρακάτω» και τα μελλοντικά σου σχέδια αναφορικά π.χ. με ένα μεταπτυχιακό, μια πιστοποίηση, μια υποτροφία, θα απαιτήσουν αρκετό από τον χρόνο σου. Και πάμε στα δύσκολα, αφού Παρασκευή με Κυριακή τα πράγματα στενεύουν εξαιτίας των τετραγώνων Ηλιου - Ουρανού (4/2) και Αφροδίτης - Άρη (5/2) που παίζουν με τις αντοχές σου, βγάζοντας νευρικότητα και εκνευρισμό που μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Επειδή κανένας δεν θα έχει διάθεση υποχώρησης, είναι προτιμότερο να το αποφύγεις εντελώς, αν και με την Πανσέληνο της Κυριακής στον Λέοντα να μεγεθύνει ακόμα περισσότερο το συναίσθημα, το κλίμα στο σπίτι/στα οικογενειακά θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Δυναμικά ξεκινάς την εβδομάδα σου με τα υποστηρικτικά τρίγωνα του Ήλιου με τον Άρη από το ζώδιο σου και του Ερμή με τον Ουρανό να σε ωθούν να οραματιστείς το μέλλον σου με πιο αισιόδοξες προοπτικές για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Είναι μέρες μέχρι και την Πέμπτη που θα έχεις ένα abundance ενέργειας να «τρέξεις» δουλειές, να κλείσεις εκκρεμότητες, να κάνεις συζητήσεις, να περάσεις από συνέντευξη, να διαπραγματευτείς τους όρους μιας συμφωνίας, να υπογράψεις ένα συμβόλαιο κ.λπ., ενώ αν ασχολείσαι με τα Μ.Μ.Ε., τη διαφήμιση, τις εκδόσεις και το εμπόριο, μπορεί να υπάρξουν πολλές φρέσκες ιδέες, αλλά ίσως και κάποιες ευκαιρίες εξέλιξης. Αν πάλι είσαι σε ηλικία σπουδών μπορεί να επεξεργάζεσαι σχέδια για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου μέσω κάποιου μεταπτυχιακού ή μέσω της εκμάθησης μια ξένης γλώσσας, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώνεις παράλληλα κάποιο ταξίδι. Η συνέχεια διαφοροποιείται αρκετά, με τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού (4/2) και Αφροδίτης-Άρη (5/2) που βγάζουν μια δυσκολία στο να «συμφιλιώσεις» τον εαυτό σου με τους στόχους σου, ειδικά στο πλαίσιο της καριέρας και του γάμου σου/της σχέση σου. Οι επαφές με φίλους, σύντροφο, συνεργάτες, συγγενείς χάνουν την «ομαλότητά» τους, καθώς η επικοινωνία κινείται σε πιο νευρικούς ρυθμούς και λόγω της Πανσελήνου στον Λέοντα (5/2) που αυξάνει τις απαιτήσεις στην καθημερινότητα και μαζί την τάση για απρόοπτα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η αρχή της εβδομάδας με τα τρίγωνα Ήλιου-Άρη και Ερμή-Ουρανού σου δίνει την ευκαιρία να ρυθμίσεις καλύτερα τις ισορροπίες στις φιλίες, στην προσωπική σου ζωή, αλλά και στις επαγγελματικές σου σχέσεις, αρκεί να αποφύγεις όσο μπορείς τις «καταφάσεις» από ευγένεια ή λόγω της γνωστής μάστιγας του people-pleasing που τόσο σε χαρακτηρίζει. Το να διατηρήσεις δηλαδή τα προσχήματα ως έναν βαθμό είναι ok, το να συμφωνήσεις όμως σε συζητήσεις, προτάσεις και συμφωνίες βιαστικά ενώ ξέρεις ότι θα είναι δύσκολο να επιτευχθούν μετέπειτα, that’s not ok. Από την άλλη, μέχρι και την Πέμπτη είναι μέρες που μπορείς να ασχοληθείς πιο ανεμπόδιστα με πιθανά θέματα υγείας που έχουν ανακύψει lately, δικά σου ή αγαπημένων προσώπων, κινώντας διαδικασίες που θα σε φέρουν πιο κοντά σε μια λύση/θεραπευτική προσέγγιση. Ασχέτως πάντως του όποιου προβλήματος, η φυσική σου κατάσταση θέλει ένα boosting, εντάσσοντας μια μορφή άσκησης στην καθημερινότητά σου που θα μπορείς να ακολουθήσεις επί μακρόν. Η συνέχεια της εβδομάδας έχει αρκετή νευρικότητα και ένταση, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο με τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού (4/2) και Αφροδίτης-Άρη (5/2) που μπορούν να βγάλουν παιχνίδια εξουσίας μέσα σε σχέσεις, ενώ η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/2) μπορεί να σε κινητοποιήσει σχετικά με τη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει μια σαφώς ομαλότερη και ποιοτικότερη προσέγγιση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, που καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς, αφού η συνέχεια δεν θα είναι στο ίδιο «μοτίβο». Έτσι με το τρίγωνο του Ήλιου απέναντί σου με τον Άρη καθώς και με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού αποκτάς περισσότερο θάρρος για να κυνηγήσεις στόχους, να κάνεις συζητήσεις και επαφές που απέφευγες ίσως καιρό, αποκαθιστώντας σχέσεις με συνεργάτες, σύντροφο, φίλους στη βάση μιας μεγαλύτερης «ελαστικότητας» και συνάμα κατανόησης της άλλης πλευράς. Και από διάθεση είσαι σε πιο «ανεβασμένη» φάση και το εκπέμπεις naturally στο περιβάλλον σου. Σταδιακά όμως το πράγμα αλλάζει και από Παρακευή θα διαπιστώσεις μια εντελώς αντίθετη εικόνα στην καθημερινότητα και στις συνδιαλλαγές σου με τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού (4/2) και Αφροδίτης-Άρη (5/2), που βγάζουν τον «κακό εαυτό» όλων, μειώνοντας την υπομονή στο ελάχιστο, με όλο αυτό να κορυφώνεται την Κυριακή με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να τσιμπήσεις σε προκλήσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο, καθώς η κόντρα θα είναι σε άλλο level. Η Πανσέληνος θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις τι δεν σ’ αρέσει στις σχέσεις σου αλλά και στον εαυτό σου, κάνοντας ορισμένες αλλαγές, ώστε να είσαι πιο χαρούμενος.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Οι θετικές όψεις Ήλιου-Άρη και Ερμή-Ουρανού στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε προτρέπουν να πάρεις πρωτοβουλίες και να λειτουργήσεις αποφασιστικά σχετικά με την εξέλιξη των επαγγελματικών σου, δημιουργώντας συνθήκες καλύτερης συνεννόησης με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες, προϊσταμένους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου, τόσο σχετικά π.χ. με μια νέα δουλειά, όσο και με ζητήματα σπουδών που φαίνεται να «ρολάρουν» τώρα καλύτερα. Είναι, ωστόσο, σημαντικό να δράσεις γρήγορα, εκμεταλευόμενος τη ροή της ενέργειας μέχρι και την Πέμπτη, καθώς στη συνέχεια δημιουργείται μια αρκετά ασταθής κατάσταση με τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού (4/2) και Αφροδίτης-Άρη (5/2).  Η στάση και η δράση του συντρόφου σου ή και κάποιων συνεργατών μπορεί να σε προβληματίσει έντονα, γεννώντας καχυποψία και αμφιβολίες, με τον τρόπο αντίδρασής σου να είναι περιοριστικός και εκρηκτικός ταυτόχρονα. Αυτό οφείλεται και στην Πανσέληνο της Κυριακής στον Λέοντα που προκαλεί εσωτερικό αναβρασμό, δείχνοντας ίσως και κάποιο παρασκήνιο στα επαγγελματικά ή μια παραπάνω ανησυχία για το μέλλον τους. Καλό θα ήταν να δώσεις μεταξύ άλλων και τη δέουσα προσοχή στην υγεία σου αυτές τις μέρες, κάνοντας όχι αυτά που θέλεις, αλλά αυτά που (ξέρεις ότι) χρειάζονται.

Ζυγός  (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Οι καθημερινές σου επαφές και συνδιαλλαγές, καθώς και το επικοινωνιακό κομμάτι γενικότερα, πάει καλύτερα στις αρχές της εβδομάδας με τα τρίγωνα Ήλιου-Άρη και Ερμή-Ουρανού. Έχεις άφθονη ενέργεια και διάθεση να τη διοχετεύσεις δημιουργικά και όχι αυτοκαταστροφικά, συζητώντας ιδέες, βρίσκοντας λύσεις σε προβλήματα με συνεργάτες, βάζοντας μπρος σε νέα επιχειρηματικά σχέδια, ασχολούμενος με κινήσεις που αφορούν το μέλλον των σπουδών σου ή την εξέλιξη μιας νομικής υπόθεσης. Και στο προσωπικό κομμάτι όμως, αν υπήρχε μια γνωριμία που είχε «κολλήσει» ή είχαν δημιουργηθει κάποιες «αρρυθμίες» στη σχέση με τον σύντροφό σου ή τα παιδιά σου, θα μπορέσεις ευκολότερα να αποκαταστήσεις τα πράγματα, βρίσκοντας παράλληλα και συναισθηματικές διεξόδους. Αυτά μέχρι και την Πέμπτη, καθώς το τέλος της βδομάδας έχει άλλη, πιο συγκρουσιακή δυναμική, με τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού (4/2) και Αφροδίτης-Άρη (5/2), ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Μπορεί να βρεθείς ξαφνικά αντιμέτωπος με παράπονα και «τσιγκλίσματα» μέσα σε σχέσεις, χωρίς ίσως να ξέρεις τις «εκκρεμείς υποθέσεις» που τα δημιουργούν, ενώ θα σου είναι μάλλον δύσκολο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Λέοντα μπορεί μάλιστα να δείξει ένα «escalate» στην αλληλεπίδραση με κάποιον φίλο ή συνεργάτη, που θα οδηγήσει σε αλλαγές.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Το κλίμα στην αρχή της εβδομάδας είναι πιο «γλυκό» και ευνοϊκό τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σου σχέδια με τα τρίγωνα Ήλιου-Άρη και Ερμή-Ουρανού, που δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να «τρέξεις» θέματα που αφορούν δοσοληψίες με το δημόσιο, εμπορικές συναλλαγές, επαφές, σημαντικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, κλείνοντας ίσως και κάποια συμφωνία ή προχωρώντας με την υπογραφή ενός συμβολαίου, που μπορεί μάλιστα να αφορά και μια αγοραπωλησία ακινήτου μεταξύ άλλων. Καλά θα κάνεις λοιπόν να τις εκμεταλλευτείς και να μην αφήσεις «ουρές» για μετά την Πέμπτη, που η ενέργεια διαφοροποιείται εντελώς με τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού (4/2) και Αφροδίτης-Άρη (5/2), που επηρεάζουν ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Θα σου είναι δυσκολότερο να δικαιολογήσεις πράγματα και συμπεριφορές σε φίλους, συντρόφους, παιδιά, συνεργάτες, αλλά και να πάψεις να απογοητεύεσαι με όσα θα ήθελες να κάνεις, που ομως δεν φαίνεται να γίνονται. Το «πρόβλημα» βασικά είναι ότι δεν έχεις διάθεση να χαμηλώσεις τα στάνταρτς και τις προσδοκίες σου και στα ερωτικά και στα οικονομικά και στα επαγγελματικά, ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη στιγμή όλο αυτό να βγει με επιθετικότητα, γιατί οι άλλοι θα αντιδράσουν. Η Πανσέληνος στον Λέοντα (5/6) μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα στη δουλειά, ίσως όμως και μια συμφέρουσα πρόταση.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Θετικό ξεκίνημα κάνει η εβδομάδα, με τα τρίγωνα Ήλιου-Άρη και Ερμή-Ουρανού να δημιουργούν ένα ευχάριστο και δημιουργικό πλαίσιο στην καθημερινότητα σου. Μπορείς ευκολότερα να αφήσεις τους εξωτερικούς «αντιπερισπασμούς» και να συγκεντρωθείς σε όσα είναι σημαντικά για σένα προσωπικά και επαγγελματικά. Το επικοινωνιακό κομμάτι δείχνει να «ρέει» περισσότερο «αβίαστα», γεγονός που σου επιτρέπει να συνεννοηθείς με συνεργάτες και συναδέλφους, προωθώντας τις ιδέες και τα σχέδιά σου, προβάλλοντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα ταλέντα σου και τις ικανότητές σου, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με τους τομείς του εμπορίου, της διαφήμισης, της εκπαίδευσης, των ΜΜΕ και των εκδόσεων, ενώ αν βρίσκεσαι σε ηλικία σπουδών μπορεί να έχεις και πρακτικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον σου. Από την Παρασκευή και μέχρι το τέλος της εβδομάδας το όλο κλίμα «αντιστρέφεται» με τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού (4/2) και Αφροδίτης-Άρη (5/2) που μπορούν να «τσιτώσουν» και τον πιο φιλήσυχο του ζωδίου σου, ειδικά αν είναι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο. Η συνειδητοποίηση πως το να κινείσαι στα άκρα συναισθηματικά και ενεργειακά, τελικά σου κοστίζει σε ηρεμία και ικανοποίηση, μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά στο να ξεσπάσεις τα νεύρα σου, παίζοντας το «παιχνίδι» των άλλων. Η Πανσέληνος άλλωστε στον Λέοντα (5/2), παρά το ότι μπορεί να βγάλει κάποια «tech emergencies», σε καλεί να χαλαρώσεις ουσιαστκά.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η ενέργεια τις πρώτες μέρες της βδομάδας κινείται υποστηρικτικά προς την κατεύθυνση των στόχων σου, με τα τρίγωνα Ήλιου-Άρη και Ερμή-Ουρανού να σου κάνουν «λιανά» το τι πραγματικά χρειάζεται να κάνεις στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου για ένα αισθάνεσαι ασφαλής, δίνοντάς σου και το «drive» να βάλεις την έξτρα προσπάθεια, αντί να εγκαταλείψεις και να αρκεστείς με το minimum του αποτελέσματος. Φαίνεται ότι τώρα μπορείς να κάνεις πιο αισθητή την παρουσία σου, προσελκύοντας το βλέμμα αλλά και τη στήριξη ανθρώπων που μπορούν να δώσουν ευκαιρίες στην καριέρα σου και σίγουρα είναι καλές μέρες για να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις από συνέντευξη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια συμφέρουσα πρόταση για ορισμένους. Οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο θα είναι for real, η παραγωγικότητα σου όμως θα είναι αυξημένη. Από την Παρακευή το «έργο» αλλάζει και καλείσαι να αποδείξεις τη φήμη σου ως το πιο ψύχραιμο και λογικό παιδί του ζωδιακού, αφού τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού (4/2) και Αφροδίτης-Άρη (5/2) βγάζουν νευρικότητα και απρόοπτα στα οικονομικά καθώς και σε προσωπικές/ επαγγελματικές σχέσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαημέρο. Το να είσαι «ελαστικός» με τους άλλους, συνεργάτες, φίλους, σύντροφο, παιδιά, συγγενείς, αποδεικνύεται δύσκολο, σε συνδυασμό και με την έντονη συναισθηματικά Πανσέληνο στον Λέοντα (5/2).

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η εβδομάδα κάνει έναρξη με τις ευνοϊκές όψεις τριγώνου Ήλιου-Άρη και Ερμή-Ουρανού, βοηθώντας σε να εστιάσεις στην επιθυμία σου για καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητά σου, στον προσωπικό σου χρόνο, στον έρωτα, στις φιλίες, στη σχέση με τα παιδιά σου κ.λπ. Μάλλον αφήνεις άγχη, απαισιοδοξίες και ανασφάλειες στην άκρη και καταπιάνεσαι με αυτά που θέλεις εσύ για σένα. Μια καινούργια γνωριμία που είχε αφήσει «ερωτηματικά» σχετικά με την εξέλιξή της, θέματα που αφορούν επιχειρηματικά και δημιουργικά σχέδια, καθώς και ζητήματα σπουδών, θα σε απασχολήσουν περισσότερο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες απτές, θετικές εξελίξεις. Αυτά στο πρώτο μέρος, γιατί το δεύτερο, που ξεκινά από την Παρακευή, είναι ομολογουμένως αρκετά «ζόρικο» με τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού (4/2) και Αφροδίτης-Άρη (5/2), ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Ο τομέας του σπιτιού και των σχέσεών σου βγάζει εντάσεις και ίσως και κάποια απρόοπτα προς διαχείριση, με τη λογική του τύπου «δε με μοιάζει» να μη βρίσκει τώρα πρακτική εφαρμογή, καθώς ακόμα κι αν εσύ δεν θες να εμπλακείς σε συγκρούσεις και τα σχετικά, chances are ότι θα θέλουν οι άλλοι. Add to that και την Πανσέληνο απέναντί σου στον Λέοντα την Κυριακή και μπορεί να αναγκαστείς να αποφασίσεις ότι είτε θα είσαι εντάξει με ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις, είτε θα πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Εβδομάδα «mixed grill» αυτή που ξεκινά, αφού στο πρώτο μισό της δίνει σαφώς περισσότερες βοήθειες για να διαχειριστείς πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, της δουλειάς και της προσωπικής σου ζωής, με το δεύτερο που ξεκινά από την Παρασκευή, να είναι ένα τριήμερο «για γερά νεύρα». Έτσι λοιπόν αξίζει να αξιοποιήσεις την ενέργεια των τριγώνων Ήλιου-Άρη και Ερμή-Ουρανού τις πρώτες μέρες για να κλείσεις εκκρεμότητες και να τελειώνεις με ό, τι απαιτητικό, αφού σταδιακά από το απόγευμα της Παρακευής θα αισθανθείς μια ποιοτική διαφορά και στα επίπεδα των αντοχών σου και της διάθεσής σου. Αιτία τα τετράγωνα Ήλιου-Ουρανού (4/2) και Αφροδίτης-Άρη (5/2) που δημιουργούν ευερεθιστότητα και ασταθές κλίμα στην επαφή με τους γύρω σου, συντρόφους, συγγενείς, φίλους ή συνεργάτες, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Όλοι θα είναι «κάπως» και θα έχουν λυμένο το «ζωνάρι» τους για καβγά, κάτι που καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να αποφύγεις, όσο κι αν σου είναι δύσκολο να μη θυμώσεις ή να μη στεναχωρηθείς με ό,τι δεν γίνεται όπως σε βολεύει ή με όσους δεν πάνε με τα «νερά» σου. Εκεί που σίγουρα πρέπει να εστιάσεις είναι στο κομμάτι της υγείας και της ψυχολογικής σου ισορροπίας, με την Πανσέληνο στον Λέοντα (5/6) να σε βοηθά να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, ανακτώντας τη δύναμή σου. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ